İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    rüzgarın bi etkisi varmı acaba balık durumuna duyduğuma göre poyrazda balık açığa kaçarmış lodosta sersemler kıyıya vururmuş lüfer için güney rüzgarlarınımı beklicez dün bende küçükyalıdaydım 15:00 dan 21:00 a kadar tık yok koca sahilde benim gördüğüm 3 kişi istavrit aldı onun dışında kimsede bişe yoktu

2. aykutkilitcioglu

aykutkilitcioglu aykut

Favori Kamış:
    shımano kamış gs9 daiwa makinem var.
    En İyi Avı:
    1980de hirfanlı barajında sudak 7kilo civarı
    dün akşam saat 8 de beş arkadaş balığa çıktık.önce haliçde fenere uğradık.2 gün önce herkesin üçer,beşer çinekop aldıklarını söylediler ama 3 saat kadar bekledik tık yok.rotamızı unkapanı köprüsüne çevirdik.ordada istavritin 3 tanesini 2 ytlden aldık fırsatçılardan.geceninüçüne kadar iki tane defne geldi onuda suya saldık paydos ettik.bence kasımın onundan önce anca çay içmeye ve hava almaya gidilir balık yerine .rasgele.

3. bluehunter

bluehunter Ramazan

hakkettende fırsatçılarmış 3 istavrite 2 lira :mad: :eek: kalkanmı satıyolar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Ekim 2008
  4. murad

murad Murat

Anadolu yakasında; bu aralar izmarit alabileceğim yerler var mı? Yönlendiren olursa sevinirim. Lüferden sarıkanattan ümidi kestik.

5. abbasoglu

abbasoglu Kerem

Merhaba

Daha önceki yıllarda lüfer bakımından çok verimli olduğunu duyduğum ancak bağlantılarımı kaybettiğim için bilgi alamadığım Kazlıçeşme sahilinden bilgisi olan var mı ?

6. chilekesh1903

chilekesh1903 Akın

Favori Kamış:
    Çapari
    En İyi Avı:
    İstavrit
    birkaç gündür forumlarda okuduklarım iştahımı kabartmış olacakki 10 yıldır Mimarsinanda tekneyle balığa çıkmaya alışık olan ve hiçbir kıyı tecrübesi olmayan ben sabahın beşinde kalkıp boğaza yola koyulduk , birkaç denemeden sonra bu işin bize göre olmadığını tekneyle balık tutmaya alışık biri için çok sıkıcı olduğunu anladık , oraya gelenlerin hepsinin lüfere atacağını tahmin etmiştim ama çoğu kişi istavrit tutma telaşındaydı , öğleden sonra bildiğimiz işe geri döndük aşırı rüzgar olmasından dolayı büyükçekmece koyunda tek akıllı bizdik ama ödülümüzü yaklaşık 6 kilo istavrit ile almış olduk iki saatlik kısa bir süre içinde...çekmece açıklarında çok iyi istavrit var duyurulur..

bir daha bir lüfer için oralara gelirmiyim , zor..

7. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

İyi geceler.
    Çekmece açıkları ve Baba burnu civarında neler çıkıyor.?

Selamlar.

8. chilekesh1903

chilekesh1903 Akın

Favori Kamış:
    Çapari
    En İyi Avı:
    İstavrit
    bababurnuna pek gitmiyoruz ama çekmece açıklarında dediğim gibi istavrit bol bu aralar..

9. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Ah birde Zarganada bol olsa harika olacaktı.

Bu arada Bende B.Çekmeceliyim .

10. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Valla Tarkanım ben bilmiyorum Olta balıkçılığını bırakıyorum Dün akşambaşımıza gelenlerden sonra kendime daha yenı geldim hemen hemen 20 saat oldu daha yeni dinlenmişim... Konuyu açtım. dun ıle ilgili

11. geceuykusu

geceuykusu ömer

Bencede bir galata organizasyonu güzel olur ama orada bizim gibi acemilere pek yer açyıp müsade edeceklerini sanmıyorum. Eğer yolun düşerde köprüde kimseyi göremezsen bilki balık yok demektir. Yinede şansını dene derim.(ben denedim ama hakkaten balık olmuyor.) Bizim gibi yeni başlayanların yapacağı en kolay iş çapariyle şansımızı denemek. Yemli çok yorucu ve heves kırıcı oluyor. Umarım mutlu haberlerini alırız. SİYAH-BEYAZ, ÖLÜM YAŞAM...

12. bemes

bemes Cavit

Merhaba Murat bey, Maltepe'de balığı nereden tutuyorsunuz, anadolu yakasına yeni taşındım ve pek fazla bilmiyorum buraları. Teşekkürler

13. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    11.10.2008 CUMARTESİ MODA sahilinden yemli olta atıldı 16:00 ile 24:00 arasında birtene çinekop aldım ne başka balık yakalayabildim ne de başka vuruş oldu..Emin olmamak kaydıyla kuleliden pazargünü çapari ile çinekop almışlar.Bence kasım ortalarında ancak kyılar balık sudan çıkan çinekop çok sıcaktı elimi yıkamak için suya soktum elimi gerçekten su çok sıcak

14. murad

murad Murat

Cavit Bey merhaba. Maltepe'de (Hacıoğlu,burger king ve alışveriş mağazalarının) olduğu yerin karşısındaki, aynı zamanda belediyenin küçük barakasının olduğu sahil bandında avlanıyorum. Bu güne kadar orada çok sarıkanat ve lüfer alan olmuştu. Sabaha doğru ve akşam oranın devamlı müdavimleri vardır. Muhakkak görürsünüz. Bu bölgede ve Anadolu yakasında çok mahir avcılarımız var. Forumu takip ettiğiniz sürede hem yeni avlanma yerleri hem günlük balık raporlarına en garanti yoldan ulaşacağınıza eminim. Selamlar. Rasgele.

15. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Arkadaşlar pazar akşamı saat yedi buçuk gibi Şemsipaşa caminin önüne gittim iki kişinin kovasında lüfer vardı.akşam üzeri rapala ile lüfer sarıkanat almışlar gittiğimde yemli atıyorlardı.bilgilerinize...

16. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    slm

arkadaşlar dün ögleye dogru saat.11 de rumeli hisarındaydım ( mezarlıgın önü ) birçok kişi o sıralarda kefal tutuyorlardı be bayada bereketliydi benim çekirge denedi arkadaşlan beraber bir kaç vuruş aldılar bizim çekirge kısmetlidir bundan 3 hafta önce cankurtarandan güzel bir Eşkina aldı 1 kğ üstüydü ve baya ugraşdılar olmadı bende istavrite attım tek tük gelmeye başladı sonra kalabalık olmaya başladı malüm sonra abi balık başladı attılarımdan boşgelen olmdı takım tam dolu geliyordu malum başladı karışmalar balıklar gerçek istavritdi 1 kğ istavrit aldım tabi karışmalardan dolayı takım yedim kullanılmaz hale geldi karışan takımlar derken havada karardı ve dönmek zorunda kaldım Bogaz bu hafta böyleydi saygılar

17. ERDOGANKESGIN

ERDOGANKESGIN ERDOGAN KESGİN

Favori Kamış:
    Lineaefee TURNAFRESH olta/ ferrari 2000 , D.A.M. 360 FD makine
    En İyi Avı:
    kofana /700-800 gr gelir

Selamlar,
    Kim söylediyse yalan zira cuma akşam 18-22, c.tesi sabah 06:30 1300 ve pazar 12 18 arası oradaydım ne yemli ne rapalaya balık gelmedi sadece pazar günü balık sıkışıp kıyıda kaldı , çinekop olabilir bilemiyorum. İstavrit çekende zaten saatlerce uğraşıp 1-1.5 kg aldı desem yeridir. O kadar acemnin arasında sen dikkat etsen diğeri takıyor.
    Ben 3 günde 2-2.5 kg balık aldım ve sadece sıyırtma kullandım, bu kadar acemi arasında el emeği göz nuru takımlarımı harcayamazdım.

Akıntı burnuna giden var mı? Orada durum nedir? Gerçi Karadenizden akın daha başlamadı ama sabahdan akşama mutaka kısmetimizi alırız diye düşünüyorum...

18. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Anadolu kavağın'dan son durum haberi olan varmı?

19. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    son haberler ne durumda :)

20. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Bu aralar bi durgunluk var raporlarda:( Anadolu yakasında marmaraya bakan kısımlarda varmı bi hareket...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.