İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Anadolu yakası Maltepe'de lüfer alıyorlar. Ama günü gününe uymayabiliyor. Bugün alıyorlarsa yarın alamadıkları oluyor örneğin. Ama şu sıralar genel olarak var diyebiliriz. Tam tatil zamanım ama geçerli sebeplerle dışarı çıkamadığımdan, çıksam da işlerimi halletmek için çıktığımdan balığa gidemiyorum. Gelip geçerken görüyorum. İki adımlık yer, insanlar lüfer alıyor ama ben gidemiyorum, bari siz gidin. :(:(

2. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Haftasonu Tekne uzun olta ile Dragos kartal arasında 17 adet lüfer almış bir tanıdığım.Gayet güzeldi boyut olarak balıklar.

3. fup

fup

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    48 cm.Zargana tesadüfen:)
    Dün akşam saat 5 ile 8 arasında mantarlı takımla fileto istavrit takarak çinekop/lüfer tutmaya çalıştım ama beceremedim. Aslında acemiyim lüfer avında, belki de balık vardır da ben yakalayamadım. :(

4. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    15 tane orta boy istavrit ;)
    Yeşilköy

Arkadaşlar, uzun bir aradan sonra merhaba. Yeşilköy'den hiç rapor görmedim. Nedir durumlar acaba, gören-duyan var mı?

5. nidya78

nidya78 Aydın

Ya herkez balığı buldu rapor biriktiriyor. Ya da kimse bişey tutamıyor herkez susuyor. :D Yokmu haberler millet. Zargana ve lüfer özellikle.

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Bu gün Eminönü' nde balık tutanların kovalarına bir göz attım ve içler acısı bir manzara vardı. Küçücük izmaritlerle doluydu bir çoğu. Bıraksaydınız da büyüselerdi dedim, tuhaf tuhaf yüzüme baktı birisi :(

7. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Bugün iş çıkışı karaköye bir uğrayayım dedim. Albastardan alışverişimi yaptım,birde sahile bakayım dedim harika ötesi istavrit vardı.İçim içime sığmıyor tabi bu arada:) Sonra üsküdara geçmek için eminönüne doğru gidiyorum,birde ne göreyim denizin üstü 40,50 metre kare kaynamakta,lüfer yada çinekop her ne işe altındaki canavar 20 dk bu katliyamı izledim.Köprü üstündeki balıkçılarda Bu şıkıştırmanın üzerine çapari atıyor:D içimden geçiyor tabi benim el değmemiş rapalalarım keske yanımda olsa:) sonra o bölgede şıkıstırma bitti.Sonra köprünün ortasına kadar geldim karaköy vapur iskelsinin oraya doğru baktım ordada bir şıkıştırma ,Derin bii ah çektim yola devam daha fazla bakarsam tam bir cehennem ızdırabı oluyor içimde:) sonra üsküdar vapuruna bindim, Bu soğukta :D dışarıya oturdum balık tutanları izleyeyim diye, vapurun uç kısmına doğru bi baktım burdada şıkıtırma, istavritler elinden gelse kıyıya atlayacaklar ulan dedin benim açımdan işkenceye bak ordaki balıkçılarda şıkıştırmanın üzerine çapari atıyor:eek: içmden bağırmak geliyordu kaşık atsanıza diye:) yapsam sanırım deli derlerdi:) İşte bugun hayatımda belki birdaha göremeyeceğim olay yaşadım. AHH KEŞKE!!!:)

8. Naturelxx

Naturelxx metin

En İyi Avı:
    cinekop ve palamut
    abicim insan o doga harikasını bi cepten falan çekerdide bizle paylaşırdı yaa tühhhh...

9. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bu heyecan dolu gözleminiz bizi de heyecanlandırdı. Ahh gel haftasonu gel.

10. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Kasımın ortasından önce kıyılar doğru dürüst lüfer yada çinekop yapmayacak yine sanırım..Balık aslında hepden de yok değil ama çok seyrek..belki su iyice soğursa bizde kıyıdan nasipleniriz..

11. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Bende haftasonunu iple çekiyorum:)Bugün sabah sarayburnu açığı balıkçı tekneleriyle doluydu.

Son düzenleme: 16 Ekim 2008
  12. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Sağ soldan sağlam istavrit ve çinekop haberleri geliyor.Umarım herzaman olduğu gibi hafta sonu balıklar kayıp olmaz:D

13. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bugun sarayburnunda müthiş palamut torik aktı arkadaşlar.
    çok balık tutuldu çok yanlız sabah çok oynaklar olmuş. denemekte yarar var.

14. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Sabah belliydi zaten teknelerin haddi hesabı yoktu.Bir kaç günüdür sardaryada kıyıya vurmuş durumda demekki palamut kovalıyor.

15. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Evet bugün çok palamut tutulmuş çok çapariler dolusu gelmiş. yarın sabah bakmak lazım kesin yapacak hava yanmaya başladı ve 3 gün boyle gidecek lodos

16. istavrit

istavrit Boğaç

lilili yar :D

17. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    hadi bakalım aldın gazı devam sen böyle gidersin işe yarın akşamda gelirsin geliyor balıklar geliyor bu akşamüstü denizdeydim. hemde ne balık. bundan böyle çapari rapala devam......

hatırın için lüferde tutabiliriz. bilmiyorum ki ne tutsak hımmmm...

18. istavrit

istavrit Boğaç

valla şimdi babamlardan geldim ,hafta sonu istavrit alayım evladım yapar yeriz dedi ...anladın sen onu ;)

19. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Ben anlamadım ama?

Buzluk Lüfer dolu Sen istavrit diyorsun ?
    :)

Boğaç ,
    bugun aradım seni hep toplantıdaydın yahu.

ArızaTeam İyi geceler.

İstanbul Bol Balıklı günler.

20. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    İyi geceler dostum. Bu adam çok meşgul şahsıyet işten kaçıp balıamı gidiyor acaba sarayburnunda buna benzeyen bir tp görmüşler ama bilmiyorum

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.