İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ergir

ergir ergir

demekki galata köprüsü daha verimli.yarım kilo kadar sardalya istavrit aldım.kadıköy vapurların kalktığı yerdede yemli iyi izmarit yapıyordu.baya alanlar vardı.

2. 3182

3182

abicim cember igne kullansaniz boyle olmaz. rapala bagi da atmiyosunuz.

:D

iyice dagittim kendimi. Cok fena stress altindayim.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Cemal'le balığa gitmeni tavsiye ederim. Ne sinir kalır, ne de stres.

Şimdi rahatlamış, oturuyor ne güzel.;)

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    çok iyi ya güldürdün beni bu saatte kademcim rapor bende galiba yine hadi bakalım

5. senseç

senseç uğraş

yeşilköyde balık tutmak

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım hafta sonları yeşilköyde balığıa çıkıyorum kıyıdan ama tık yok:) yanlış yerdemi tutuyorum acaba (polat tartafındayım) yada balıkmı yok:) yeşilköyde hangi meralarda balık var ve hangi zamanda hangi balık tutmalıyım ben ıstavritle başlamayı düşünüyorum ama tık yok bazen tek tek yardımcı olursanız sevinirim..

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    uğraş merhaba tanışma bölümümüzden başlayabılırsın mesela ilk olarak daha sonra arkadaşlarım sana bilgi aktarırlar dostum. yeşilköyde sabah karanlığıyla beraber iriistavrit yapıyor ama 8 gibi balık sona erıyor.

7. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Cemal çok sağlam rapor geçmişin abi tebrikler. Eksiği yok fazlası var. Bi yandan gülerek bi yandan gerilerek okudum. Özellikle son kısımda göz seğirmesi bölümünde sandalyeden düşüyodum gülmekten. Yaşamayan anlayamaz bunu çok iyi ya:) Neredesin ey istavrit sana geliyorum. Arkadan da Cemal geliyor.

8. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Uğraş hoşgelsin ortama. Cemal abinin raporunu okursan senin için iyi olmasa da faydalı olur. Yanlış zamanda doğru yerdesin. Zamanıda tutturunca balığın olacak kovanda.

9. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Arkadaşlar çok gariptirki istavrit güneş çıkınca gidiyo ama akşam karanlığında var ( ayrıca sardalya sürüsüne bende rastladım ama kayda değer bi sürü değil çoğunlukla ufak ve yavrular vardı )

10. senseç

senseç uğraş

zaman olarak yanlış gün yada aydamıyımki tam anlayamadım dostum, ee istavrit zamanı değilse ne avyalayabilirim yeşilköyde

11. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    izmarit - mezgit - azda olsa zargana çıkıyo bu balıklara denemelisin

12. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Kardeş kıyı raporlarını ve gördüklerimi sorarsan istavritler kıraça olarak aheste aheste büyüyolar ve şu aralar boğazda değiller. Sabah erken saatlerde sardalyalar hızlıca ufak sürüler halinde geçiş yapıyorlar. Birkaç hafta önceye kadar mezgit adanın açıklarında, galatada vede muhtelif avlaklarda iyi denecek kadar vardı son durumu bilmiyorum. Bunların dışında lüfer teşrif etmedi, palamuttan Şileden tek tük haber alıyoruz. Çinekopu gören yerini bilen yok. Valla bekliyoruz hep beraber. Ama hazır ol. Ustalar diyor ki Eylül 1 dedin mi lüferler inmeye başlar boğaza. Bende diyorum ki Eylül 1den sonra hep istavrit tutardık. Olur işallah. Ama bir de şu var ki eskisi gibi hazır çapariye gelen istavrit kalmadı. Hepsi ince takım istiyor. Floş seçiyor.

13. senseç

senseç uğraş

valla sanırım dostum ıstavrit için eylülü bekliyecez yok ondan değil 4-5defa gittik kankamla 5-10 yakaladık ama evde hanıma makara konusu oluyoruz boğzadada gittik ama tık yok balıktan çok balık tutan vardı:) ne boğzdan keyif aldım nede balıktan bide oltalar dolaştımı seyret cümbüşü::) yeni hedef yerim yeşilköy bakalaım artık buarada çinekop için yenikapı açıklarında turyol gemileri var ordan çok çıkıyor bilgisi geldi ilgilenirmisiniz bilmem ben önce istavritle başlayayımda sonra diğerlerine sıra gelir:)

14. marebito

marebito onur

mırmır

Herkese merhaba Bende yeni üye oldum foruma çok hoşuma gitti. ortam arkadaşlık yardımlaşma muhabbet çok güzel. bende yeni yeni balıkçılığa heves saran acemi balıkçılardanım :) bu gunlerde mırmır çıkarmı acaba boğazın kumluk kısımlarından 4 eylül gecesi tam dolunay var boru kurdu kullanmayı planlıyorum. akşam 5 gıbı başlayıp kaça kadar gider bilmiyorum ama nasibimi aramayı deneyeceğim boşa mı gitmiş olurum?

15. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    alico -19.08.2008=lüfer geldi

alico raporlarına bi gözattım geçensene 19.08.2008 ilk lüferleri tutmuşsun
    04.09.2008-3eylül alico.palamut buluşması,diye raporunvar,bu sene geçmi kaldılar sence.geçen dönem raporlar güzeldi devamına inşallah.:rolleyes:

16. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Şükrü merhaba dostum

sorma halimizi balıksız kaldık tersledi bizi balıklar bu sene bulamadık hala. çektik takım taklavatı kıyıya. bakım yapıyoruz. evet geç kaldı bu sene hemde çok geç ama artık bu hafta sonundan itibaren zannederim oynamaya başlayacak.. evet inşallah güzel raporlar asmaya devam edeceğiz.

17. senseç

senseç uğraş

bu hafta sonu yeşilköyde kayalıklardan balık tutmak istiyorum hangi balık ve henagi zamanda tutulur önerilierinizi bekliyorum yoksa birkaç hafta daha bekeleyyeimmi?

18. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Uğraş öncelikle aramıza hoşgeldin.. Orada ikamet ettiğim için Yeşilköy sahilini devamlı takip etmekteyim ve yaklaşık 10 gündür de akşamüstleri sahilde kefal tutup eğleniyorum. Bu aralar sahilde balık namına kıraça ve kefal dışında birşey yok, ben de eğlencesine kefal tutuyorum..

19. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Eyy istavrit sesimizi duy iftar sofralarımızda artık balık yemek istiyozz

20. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Neredesin ey istavrit! Sen zahmet etme söyle ben geleyim!

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.