İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

BEn öyle bir durumda bildiğim bütün duaları ederdim herhalde abi. Ben yağmurlu bozuk havalarda kıyıdan balık tutmayı seviyorum. Kötü bir mazim benimde var. Benzin depodan akmış, hava poyraza vurdu. Silivriden erdeğe doğru sürükleniyoruz. Ufukda bir balıkçı teknesi var ona koltukların minderlerini çıkartıp salladık, o gelip çekti kıyıya kadar bizi. Tabiki sen çok deneyim yaşamışındır bu konuda ama deneyimsiz bir insanı baya etkiliyor ne yalan söliyim :)

Son düzenleme: 10 Eylül 2009
  2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Lütfen dikkat

Kardeşler, dostlar;

Haftasonu muhtemel yağışların çok ciddi durumlar oluşturacağını lütfen farkedelim.

Lütfen, 2-3 gün daha sabredelim ne olur?:rolleyes::)

3. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Nuri ağabeyım nerlerdesin bakalım sen. bence fazlaca bir durum olmayacak hafta sonu. sabır sabır pompayı verdik torna ediliyor yarn montaj ve deneme arkasından. hayırlısı herşeyin başı nasip kısmet

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sağolasın güzel üstad.:)

Buralardayım, bir yerlere gittiğim yok ancak, gün içinde işlerim çok yoğun. Foruma pek uğrayamıyorum. :eek:

Hayırlısıyla bereketli avlar kapıya dayandı, öyle hissediyorum. Ancak İstanbuldaki dostların hava şartlarını daha bir dikkatle takip etmesini ve gerekirse bir-kaç gün daha sabretmesini isterim. Aylarca beklenildi, 2-3 günden ne çıkar. Allah korusun yaşananlar ortada. Özellikle tekne ile açılacak kardeşlerimiz daha bir dikkatli olmalı.

İnşallah hafta sonu daha dingin bir gün olur ve balıkavı tutkunu dostlarımız bu havanın güzelliğinde tadında avlar gerçekleştirir.:) ;)

5. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Abi çok güzel demişin yaşananlar ortada. Lakin beni ölen insanlardan çok rahatsız eden bir şey var. Oda felaket bölgesinde insanlar hayat savaşı verirken, bazı adi insanlığını kaybetmiş kişiler (insan diyemiyeceğim) dükkanları yağmalıyorlar. Bu kadarmı aç kaldık abi ya.

Bundan seneler evvel yaşanan erzincan depreminde, hapishanin bir kısmı yıkılıyor ve mahkumlar oradan firar etmeye başlıyorlar. Hapishaneden çıktıkdan sonra ise ayaklarının altına inmiş virane şehri görüyorlar. İnsan uğultuları yükseliyor şehirden, o hapisden firar eden mahkumlar geri dönüp şehire iniyorlar. İnsanları en kaz altında kurtarmak için.

Yani; bizim bir zamanlar suçlularımız bile bu kadar haysiyetli , şerefli insanlar iken, şimdi vatandaş olarak halkın arasında dolaşan insanlarımızın haline bak.

Yazık olmuş bize ..! :mad:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 10 Eylül 2009
  6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    hayırlısı inşallah Allah kazasız belasız güzel günler versin bizleree

7. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar,

hepinizden ricam, bu başlığı yalnızca rapor vermek için kullanmanızdır. Sohbet için ayrılmış bir başlık var, lütfen bu tip yazışmalarınızı sohbet başlığında yapınız.

8. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    selam herkese..yeşilköyde sabah yağmurun dinmesiyle,bi lüfere kaşık atayım dedim,denizin çamur oldugunu düşünüyordum ama karayel basınca açığa sürüklemiş hepsini,kıyıda kalan ağaçlar dışında...ilk attığımda bir tane lüfer atladı 10 metre kadar cektim ama düşürdüm,sonra 2 saat denedim bişey gelmedi... bu iyiye işaret,sanırım karadeniz balığı marmaraya bu yağmurlarla ve oluşan akıntılarla girmeye başladı yada oluşan karmaşa balıkları mikser gibi bütün marmaraya dagıttı...bilginize..inşallah yakaladıgım balıklarıda burada sergileme fırsatım olur,gerçi bu aralar yeşilköyde deniz sanki terkedilmiş teksas kasabaları gibi ama bu kısır dönem bitecektir...

9. zezu

zezu Okay

Favori Kamış:
    BG 60 DAIWA Makine , D.A.M Green Cross 360 Kamis
    Aslinda tam rapor olmasa da bilgi olarak yazayim dedim.
    Dun (9 Eylül 09) saat 18:00 gibi Arnavutköy-Akintiburnu Fenerin oradan gecerken balik tutanlari 15-20 dakika seyretmek icin durdum.

7-8 Kisi rapala cekiyordu , 1 kisi tahminimce 7cm lik mavi rapala ile guzel boyda bir lufer almisti , sanirim yeni yakalamisti ki balik kovada gayet canli gorunuyordu.

Bir kisi de 8-9 igneli carpma ile baya zargana almisti , hatta ben oradayken de 3 tane yakaladi.

Kovalarda bir kac cinekop gordum. Yavas yavas orada da hareket basliyor sanirim.

10. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Günlerdir iyi bir kamış alma peşindeyim. Sezona yeni kamışımla başlayım istiyorum. Balık tutmaya başladığımdan beri sadece istavrite çalışıyordum. Daha doğrusu küçük balıklara. Artık iyi bir surf kamışla diğer balıklarında peşine düşmek istiyorum. Yani hem lüfere hem istavrite hem palamuta kullanabileceğim bir kamış arıyorum. Hassas ve atarı iyi bir kamış derdindeyim. Genelde Vaniköy Üsküdar Kandilli civarlarında takılan biri olarak hangi kamışı tavsiye edersiniz. Ben Lineaeffe extrem cast ve composite takıldım. Ne dersiniz... Bu arada başlıkla alakasız konu açtığım için özür, ama hafta sonuna kadar alıp balığa gitmek istiyorum

11. nahzuvayy

nahzuvayy YAVUZHAN

Favori Kamış:
    albastar cosmos surf
    En İyi Avı:
    vatoz 2 kilo :) sazan 3 kilo
    İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER!!!

12. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Özel mesajlarına bak.;)

13. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

14. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    Gece 23 ten sabah 5 e kadar emirgandaydım.. Hemen orada tuttuğum istavritlerle lüfere attım.. Tek bir vuruş bile olmadı..

15. cyhntskn

cyhntskn CeYhUn

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    SHIMANO SUPER ULTEGRA 6000 XSA
    En İyi Avı:
    SARIKANAT 55 CM ZARGANA :-)
    arkadaslar nerdesız yorum yapan yok artık balıgamı gıdıyonuz yoksa :)

16. deadsea

deadsea Oruç Gazi

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 IM7 Carbon ve Kasyapar OysterCast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Zeon 65 ve Okuma Magic 280
    En İyi Avı:
    Iri Trakonya 1 kilo kadar..
    Deniz Astsubay Okulu ve Uryanizade Camii arasi,

Saat 16.00-19-30 arasi, istavrite capari, kefal, sonra izmarite donuldu...

Izmarit tik demedi, akinti coktu 160gr kursun dibe degmedi zate.. 2 iri istavrit, bir irice kefal..

Kuleli'ye gidecektim vazgectimdi.. Kuleli raporu var mi bugun??

17. bnymnblr

bnymnblr Bünyamin

sarayburnu önlerinden tekneler bugün yokluyorlardı merayı

18. kanber

kanber kanber

Favori Kamış:
    Alba Star cosmos surf 4.20
    Favori Makine:
    banax ıso 3000
    Herkeze selam formu yaklasık 8 aydır takip ediyorum ama yeni uye oldum bende balık tutma sevdalısı biri olarak haftada 3-4 gun ekseri olarak eminönu den iş cıkısı (kadıköy iskelesinin yanında)balık tutmaya calısıyorum bundan soraki günlerde sizlerlede resimli olarak paylaşacagım.bu arada 2 gun önce güzel sardalya yapmıstı.

19. EMRE FISHING

EMRE FISHING Emre Üsel

Favori Kamış:
    MICHELL Privilege
    Favori Makine:
    MITCHELL Armada Pro 6500
    En İyi Avı:
    BERNA'm
    Hoşgeldiniz, sardalya haberleri resimli olarak geldi. O mevkiler sizden sorulacak artık desenize ;)

20. gurkanbguner

gurkanbguner

Favori Kamış:
    4,20 cm surf kamış
    En İyi Avı:
    palamut 1,7 kg boğaz
    Lineaeffe extrem cast kamışı tek geçerim bir de biraz ağırdır ama uzak atma konusunda oldukça başarılı bir kamış olarak ferrari 7000 prestige 4,50 lik kamışı da şiddetle tavsiye ederim ben bu kamışların her ikisini de üsküdar radar da gerek asansöre gerekse rapalaya kullanıyorum balığın suyuna rahatlıkla erişebilmeni sağlıyorlar .

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.