İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Burak duyarlılığın için teşekkür ederim kardeşim.

Hiç olmazsa bu tür olaylara kayıtsız kalınmadığını göstermiş oldun. Mesela 3 gün sonra nasıl bir gelişme olacak merak ediyorum doğrusu. Sonraki gözlemlerini de paylaşırsan memnun oluruz.

Selamlar.:)

2. GÜZELKAYA

GÜZELKAYA Hüseyin

Favori Kamış:
    Dam
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    Eşkina
    Ellerine sağlık.

3. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    ellerine sağlık kendi adıma çok teşekkür ederim

4. ilker_a

ilker_a İlker

Duyarlılığın için teşekkürler umarım gereken yapılır.

Tarabyada avlanan var mı? Çıkıyorsa bişeyler bayramdan önce gitmek istiyorum.

5. auracem

auracem cem kavçak

Bu sabah saat 7 gibi yeniköy kalender orduevi önündeydik öğlene kadar rapala,çapari,sıyırtma arkası kaşık denemediğimiz alet edevat kalmadı..tık yok.Arkadaşlar midyeyle 60-70 tane iri izmarit aldılar.İstavrit bile yok.Yarın sabah tekrar deneyeceğiz.

6. winstonlight

winstonlight murat

Favori Kamış:
    Banax
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Kefal 1.2 Kg
    beni unutmayı beyler

7. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    merak etme abi senide haberdar ederiz inşallah

8. kağan

kağan Kağan

burak usta bi gun denk getirelim bayramdan sonra beraber atalim yesilkoyden :pp

bu arada bu sabah 04.30 gibi akintida olucaz...yarina bogazin durumunu haber veririm .. saygilar.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 15 Eylül 2009
  9. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Bugün yenikapı limanına kontrol amaçlı yaptığım gezintide genç bir arkadaşın 6 metrelik makinasız kamışla şamandıralı düzenekle ekmek kullanarak hatırı sayılır adette ispari yakalamasına tanık oldum , birde limanda tekne sahibi bir büyüğümüzün el oltasıyla canlı teke kullanarak iftarlık için ispari avına şahitlik ettim diğer oltacılarda kayda değer her hangi birşey yoktu.

10. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Güzel ihbar etmişinde, trolcüler orada olduğu zaman o ihbar işe yarar, senden ricam bir daha trolcüleri gördüğün zaman 158, i arayarak detaylı bir şekilde (trol gemisinin ismi boyu rengi ve tam olarak nerede olduğunu ) belirtirsen daha yararlı olur..
    Sahil güvenliğin çalışma prensiplerini az çok biliyorum, ihbar alınır öncelikle teyid yoluna gidilir öncelikle yakın bot varsa oraya sevkedilir, yoksa o civardaki liman başkanlıklarına telefonla sorulur, o anda orada bir şey yoksa ihbar asılsız diye rafa kaldırılır..
    Siz orada gemileri gördüğünüz anda bir kaç arkadaş farklı numaralar ile ard arda 158 i ararsanız, sahil güvenliği baskı altına alırsınız ve mecburen ihbarın üzerine gitmek zorunda kalırlar...
    Not : 158 ihbar hattı ücretsizdir...

11. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    koordinatlarına kadar herşeyi verdim tekne boylarını cinslerini renklerini saat kaçta gittiklerini döndüklerini ayrıca kumsalda kasalanan balıkların yerine kadar koordinatlara sahipler,herhangi bi asılsızlık durumunda bütün yükümlülüğü üzerime aldığıma dair herşeyi söyledim,umarım giderler...şayet denizde avlandıklarını tekrar görürsem bu sefer telefonla ulaşıcam...herhangi ekstrem bi durumda sonuna kadar yardım edebileceğimide ilave ettim...artık asılsızlığıyla ilgileneceklerini sanmıyorum ama belli de olmaz adamlar denize aglarını bırakıp kaçabilir...gerçi öyle bişeyki 2 gün önce yanlarından sahil güvenlik geçerken bile farkedilmediler,bende midyeciler diye bişey yapma gereğide duymadım,muhtemelen onlarda aynı düşünceyle bakmadılar bile....çünkü adamlar güzel çalışıyor

12. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    inşallah kısmetse atarız

13. H.A.R.U.N

H.A.R.U.N hARUN

Arkadaşım güzel konuya değinmişin ancak::::: Biz sadece konuşmasını biliyoruz forumlarda bol bol işin geyik kısmı var ah ah vah vah çok yazık bilmemne kimse elini taşın altına sokmuyor
    Net deki tüm forumlar bu konularda güç birliği yapıp eylem planları hazırlamalı ama neredeee kimileri birbiriyle dostca görünsede aralarında çekişme ve rekabet durumları mevcut kimileride düşman iki ülke gibi
    Organizasyon yemek mangal şamata eğlence dendimmi herkez bir şekilde toplanabiliyor ama toplanıp ilgili yerlere gidip derdimizi anlatacağız diyen yok diyen olsada çoğunluğu ve dayanışmayı sağlayacak guruplar yok
    Benimde şu an yazdığım sadece yazı başka birşey değil Trolcüler işlerine yine devam ediyorlar

14. fiyakali

fiyakali cihan güdücü

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 4.20 200gr
    Bu akşam saat 19.00 -23.00 arası yeşilköy röne park ın alt tarafındaki kayalıklarda lüfere takılıcaz gelecek arkadaş olursa bekleriz :) , yarın sabah durumu bildiririm.

15. kağan

kağan Kağan

Herkeze selamlar... Kendimce kiyi durumunu solemek istiyorum...

sabah 05.00 gibi akintiburnudaydik... biz capari ile istavrite atarken cogu kimse yemli atmisti ama cogu kova gene bostu :( yuzleri gulduren haber ise saat 05.40 gibi geldi...
    Akintiburnundaki fenerde kiyidan rapala ile lufer yakalanmisti :) herkes takimlarini hazirlayip atmaya dewam etti...gozumle gormesem inanmazdim ama dun gece gidenler buna sahit olmuslardir. ben bir tane gordum bir tanede onceden yakalanmis...

daha sonra saat 06.30 gibi yenikoy de istavrit aldik.yaklasik 1 kilo kadar..orda da bi kisi cipura yakaladi...genelde az balik vardi tum bogazda...

19.00 gibide yesilkoy cinar otelin ordan istavrit denendi ama eller bos kaldi gene...

saygilar.

16. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Güzel haber ...

17. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Bu gün saat 16:00 gibi kuruçeşmeye mekana indim, biraz çapari sallayayım dedim, yeşil tüylü çapari ile 2 iri 2 de ortaboy istavrit aldım, daha sonra takımı dibe takınca yeşil tüy ve parlak simli kalın beden (26/12) çapariyi 100 lük kurşunla açığa sallladım, çekerken birden sanki 10 iğnede doldu gibi çılgınca vuruşlar gelmeye başladı neyse ağır ağır çektim sudan çıkarırken bir baktım 2 iri, 1 de normal çinekop :) fakat Kuruçeşmeyi bilenler bilir orda balığı kıyıya almak biraz zordur, 2 tanesi daha sudan çıkar çıkmaz köstekle beraber suya gitti.:mad: 1 taneside kıyıda kösteği kopardı. Akabinde bende bir telaş, takım çantasına koştum, hemen bir 3 numara kaşık çıkardım taktım salladım panikten onuda havada patlattım, akabinde pelikan sahte vardı (geçen yıl 2 baba lüfer vermişti bana ) onuda patlattım, bu sefer yakaladığım istavritlerden yaprak yem takarak yemli attım, heyecandan ifatrı filan unuttum, ama 20:30 a kadar beklememe rağmen 1 Dragonya 1 de iskorpitten başka gelen olmadı.
    Kısmet bu kadarmış dedim eve geldim, ve senenin ilk çinekopunun tadına baktım.(harika :) )

18. denizci

denizci serkan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-FLEX 4208
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LİNER 865
    En İyi Avı:
    Lüfer 1.150 kg
    Harika bi haber tebrikler beklenen misafirler gelmeye başladılar hadi hayırlısı bu arada afiyet olsun saygılarımla

19. KingFish_Lüfer

KingFish_Lüfer

Favori Kamış:
    bir igne yeteri kadar misina olsun yeter gerisini ben hallederim
    En İyi Avı:
    en büyük balıgımı hatırlamıyorum ama varsa deniz kızı yakalamak isterim
    usta takım çantasını boşaltmışsın valla :) iyiki atcek başka denememişsin:) ama yinede çinekopların buna degdigine eminim daha güzel avlara diyelim usta....

20. Kaan DÜZGÜN

Kaan DÜZGÜN KAAN BERAT

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ilk mesajım olacak öncelikle belirtmek isterim. Nacizane son durum hakkında bilgilerimi aktarayım. Dün sarayburnundaydım çapari atan yok zaten atsada herkesinki dolaşır. Sıyırtmayla tek tek alıyoruz ve sabah erken saatten gidip takılırsanız kova doluyor ve istavritler gerçekten çok iri ( 3 tane sarıkanat boyunda istavrit aldım) Herkese selamlar rastgele...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.