İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. murat ziya

murat ziya ziya şenel

Favori Kamış:
    banax albastar dam
    En İyi Avı:
    sazan 5kg
    yeni yılın ilk günü galatada takıldım çok güzel iri istavrit yaptı maşaallah yemlide boş yoktu 4-5 kg istavrit yakaladım hafta sonu inşallah yine gidecem ancak çinekop falan tırt yok satıyor

2. halil özkılıç

halil özkılıç halil

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-curve 10~30Gr. atarlı spin
    Favori Makine:
    Okuma Flame F-30
    En İyi Avı:
    1 adet Gümüş :)
    Merhaba
    bugun 12- 15 arası sarayburnunda takıldım tek bi balık bile alamadım akıntı yuzunden takımlar sürekli kayalıklara takıldı rüzgar yuzunden fazla da uzağa atamadık.
    sonra Galata köptüsüne geçtik cok kalabalıktı ıkı saatte çapari ile 2 kilo kadar yakaladık ideal boyda. genelde yavrular geldi salmak zorunda kaldım

3. obsession

obsession Selçuk

az önce bi arkadaşla konuştum üsküdarda güzel istavrit almış aynı zamanda paşalimanının güzel çinekop yaptığını ve yarın oraya gideceğini söyledi..2-3 gündür dışarı çıkmıyorum ama yarın gidip bizzat sahil taraması yapıp size daha ayrıntılı rapor vericem..

4. superalli

superalli Ali DİNÇ

Valla abicim ayıp olmaz neden olsun.>Bizim abiler iki tane balık için dalga geçicek yada kafa bulacak insan değiller.Yoksa yoktur, varsa vardır yani. Zaten sarayburnu tarafı dedim doğru okursanız tam sarayburnu demedim biraz daha aşağıda olabilir cankurtaran tarafı. Sadece ayrıntısını tam olarak bilmiyorum. Ve bu iş kısmet işi biraz değilmi siz istediğiniz kadar usta olun hiç bir şey tutamazsınız biri gelir yanınıza size sorar bunu şunu nasıl yaparım diye hemen yanızda atar oltasını o takır takır balık alır siz havanızı alırsınız. Bu işler böyle. Sizde heralde sarayburnu nöbeti falan tutmuyorsunuz belkide sizin görmediğiniz yada olmadığınız bir saatte tuttular balığı bilmezsiniz. Saygılar sayın abim...

5. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    emin ol kardeşim 1 tane dahi yakalansa orda olmasakta haberi gelir birde sans apayrı bir şey tecrübe daha apayrı bir şey acemi gelipte ben balık alamazken o hiç alamaz ama şöyle olur ben alırım o bakar sarayburnundan bizim kadar çinekop ve lüfer alan yoktur dersem cok abartmıs olmam bir kusur varsa af ola

6. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    çino yokmu çino

7. saruhantaha

saruhantaha vedat

Favori Kamış:
    shimano nexave bx te surf 4.20
    Favori Makine:
    shimano alivio 10000xta
    furkan kardeş yok suan bugün galata köprüsünde sade 1 kişide 2 tane lüfer gördüm biri 200 gr biride 280 gr civarı sanırım porsiyonluk yani

8. uraltay

uraltay ömer

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M
    Favori Makine:
    OKUMA AV 45
    En İyi Avı:
    kraçe :)
    bu çinekopun asıl mevsimi ne zaman başlar yoksa geçti mi?

9. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Arkadaşlar dün öğlen yemek arasında üsküdar radarın önüne gittim. Tabi olta elimde:) millet sıraya geçmiş rapalalara çinekopları takıp takıp geliyor. Tabi bende hemen yarım saatliğine bi deneme yaptım ama rapalanın acemisi olduğum için güzelim rapalayı boğazın dibine gönderdim. Ama güzel çinekop alıyorlardı. İstavritte 3lü 5li geliyordu:)

10. superalli

superalli Ali DİNÇ

Ne kusuru abicim olurmu öyle şey. Hayırlı günler diliyorum

11. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    çok güzel haber dostum bu :)

12. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    arkadaşlar,

bir ay öncesine kadar, sarayburnu-cankurtaran arası güzel çinekop yaptı. 35,40 parça skorlar oldu. bazen yem yetişmedi. şu an derseniz, seyrek olarak hala çıkmakta....;)

13. obsession

obsession Selçuk

Üsküdara indiğimde 10 kişilik grubun kovasına baktığımda en kötü 1-1.5 kilo civarında balık gördüm.Oltaya takılan istavrit 10 iğnede 2-3-4 şeklinde değişti. Çinekop için konuşulanlara göre sabahın ilk saatlerinde rapala ve kaşıkla NADİR olarak çinekop alınıyormuş, Değer verdiğim bir abiye gelen telefonda da AŞİYAN(Avrupa yakası) bölgesinde kaşıkla çinekop alınıyormuş ; saat : 13:00...

artık çinekop yemli takımdan çok, kaşık ve rapalaya döndüyse biz en iyisi gelecek akınlara kadar çinekop düşünmeyelim artık yerini yavaş yavaş istavrite bırakmaya başladı...

14. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Bebek'te istavrit memnun ediyordu, çinekop açıkta ve nazlı.

Boğazda çok balık var fakat yemiyor, havanın kuzeyden esmesi lazım.

Rastgele.

15. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Akşam galata köprüsü güzel yemli istavrit yaptı.Bu gündüz boyunca da aynı devam etmiş ,ben akşam gittiğim için sadece gördüğüm iyi ve iri istavrit yaptığı.ama maalesef ki iğne atsan yere düşmez misaliyine kalabalıktı.Yanımdan yemli çinekopa atanların bazıları bulunduğum süre içerisinde 2 şer 3 er aldılar.Ama balık çok nazlı,denizde canlı yem istavrit varken biraz zor yakalamak:(
    Saat 9 gibi fındıklı parkına gittim,yemli çinekop için ancak müthiş bir dalga ve akıntı vardı.kurşunu dibe oturtmak hayli zor oldu biraz takıldıktan sonra evin yolunu tuttum.hiç vuruş alamadım.
    Herkese rastgele.....

16. cem76

cem76

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 14 kilo,kırlangıç 5 kilo,kalkan 8 kilo,karagöz 6 kilo
    gündüz köprüden geçtim eminönü tarafında kıraça katliamı vardı o yavru balıklara kıraça demek bile günah insanlarda nasıl bi hırs var yemeye yenmez öldürüp kova dolduruyolar.karaköye doğru ilerledikçe yemli balık tutanlar iri istavrit tutuyolardı.karaköy tarafındada çaparilere bile iri geliyodu.köprünün bi ucundan öbür ucuna inanılmaz bi boy farkı vardı.çinekop tutan hiç görmedim tek tük izmarit vardı.

17. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Arkadaşlar, Çubuklu tarafları hakkında bilgisi olan var mı hiç ?
    Son günlerde bu bölgeye avlanmaya giden yok mu ?

18. istavrit

istavrit Boğaç

Canlı sardalye ile lüfer tutuluyor(muş) Reis Baba ;) ...Bu hafta sonu test yapıcaz bakalım

19. luckyfisher

luckyfisher emre

Selam. Cuma akşamı bacanağımı evden alıp Galata ya gittim. Tabiri caizse iğne atsan yere düşmüyor. Gidenler bilir zaten.:) 10 adet karides ile istavrit aldık. Bir kısım kıraça da vardı ve geldiği yere geri gönderdik. İçimizde o akşam büyük balık yakalama isteği çok fazlaydı. Bizde değişiklik olsun diye önce sarayburnu yaptık. Ama kimse yoktu. Bizde Kabataş'a gitmeye karar verdik. Süper bir dalga ve lodos vardı. Hani derler ya büyük balık çılgın sularda daha çok olur diye. Son kalan rapalamızı attık ve onu da denize hediye etmek zorunda kaldık. Son çare olarak tuttuğumuz istavritleri yem yapalım dedik ama 1 tek vuruş bile alamadık.Kısmetimiz bu kadarmış.

20. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Allah rast getirsin.

O kampanya beni aşıyor:p

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.