İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :))))
    ercüment boşver kardeşim sen gelme zaten dertlisin bahane arıyosun valla bizim üstümüze kalır sebep olmayalımbiz zaten madara olmuşuz böyle geldik böyle gideriz:D :D :D

2. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    boşbi vakite hatta bayramda çoluk çocuk tanışalım onlar muhabet ederkene biz diger odada çapari baglarız nedersiniz

3. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    haketten çapari baglamayı ögrendinizmi balık tutmaya başlarsınız zayinizde aza iner..
    gecen hafta büyükçekmece de idimbiraz bişeyler aldım geçgitim sabah biçocum bir mırmır çekmiş akıllara zarar herkesin haberi olsun

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    dün yaban tv de çanakkalede lüfer avı vardı, tam da lüferin yaptığı yer kilitbahir denilen yerde avladılar, kayığı kıyıdan 15 metre açılıp sabitliyolar, açığa doğru sahteyle sallıyolar, adam kameranın önünde 15 tane lüfer çekti
    yo-zuri sahteyle, çanakkaleli balıkçılarda geldi önlerine 3 tekne kapattılar olta attırmadılar, vay be dedim adamlar bu kadar mı şahsiyetsiz, izleyin rastlarsınız siz de

5. forsa26

forsa26

Favori Kamış:
    üç kamış üç makara
    En İyi Avı:
    yılan balıgı 10 kilo
    Yücel paylaşmasını bile bilmiyoruz yada çok cahiliz yada aziz nesil örnegi

6. YASİN BAYRAK

YASİN BAYRAK

Favori Kamış:
    OLTA VE SABIR
    En İyi Avı:
    8 KG SAZAN
    Tarkan Abi Teşekkürler Anlatimin Gayet Açik Ve Net. Bu Arada Doğum Günün Kutlu Olsun. (yarin Bayram Namazindan Sonra Keşif Yapicam Oralardayim)

7. hamido

hamido

Favori Kamış:
    kendi yaptığım yılmaz zıpkın oltam eski dayva
    En İyi Avı:
    72 cm levrek
    avukatmısın yoksa istavrit

8. Emin Yıldırım

Emin Yıldırım Emin Yıldırım

Favori Kamış:
    Olta ve tesbih
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Kefal
    Balığı nerede kaçırdın manasında sormuştum ama madem sordun Ben de Meşrutiyet köyündenim
    Şimdi balıkları limanda kalenin oradaki kayalıklardan mı yoksa maşatlıda ki kayalıkların üzerindenmi kaşık sallarken kaçırdın?Ona göre bayramdan sonraki hafta sonu Sahilköyden Ağlayankayaya kadar olan sahil şeridinde yemli ve kaşık denemesi yapmayı düşünüyorum

9. garip

garip garip

Favori Kamış:
    tt
    Favori Makine:
    tt
    En İyi Avı:
    tt
    selam

evet bende rastladım o lüfer avına, gerçekten harikaydı..ama moralim bozuldu doğrusu...biz burda hala çinekop beklerken onlar tutyolardı..
    bu sene burada çinekop yapmadı...normalde bu ayın sonunda bitiyo mevsim.....belki bu arada yapardiye umuyoruz ama yok....Allahtan umut kesilmez...
    herkesin bayramı kutlu olsun

10. jason55

jason55

Favori Kamış:
    max magic tough 3.90m kamış, gold 60 makina
    En İyi Avı:
    6 kilo istavrit
    bu sabah erkenden dikeylimit ile üsküdar sahiline gittik.paşa limanı tarafına...havanın soğuyacağını bir gün önceden duyduğumuzdan iyi balık yapacağını umduk.öyle de oldu sayılır.sabah 7 den 12 ye kadar çapari attık ve 35-40 adet standart istavrit aldık.daha sonra ben yemliye dönüp izmarite atarken kuzen sıyırtmayageçti ve saat 5 e kadar 7 adet orta büyüklükte izmarit,15-20 adet de iri istavrit aldık.kısacası ıslandığımıza değdi:))

ctesi günü üsküdar raporundan şimdilik bu kadar...

11. BB1750

BB1750

Favori Kamış:
    Çatal Bıçak
    En İyi Avı:
    Balıkçıdan Çupra.Kilo 10 ytl =)
    kumkapı cankurtaranda zibil gibi izmarit vardı bayramın ikinci günü.
    tek tük hava kapamasına rağmen zargana ve ince takıma istavrit vuruyordu.

izmarit takımında 5 te 5 yapan takım 11 numara siyah sinek iğne 0.10 köstek ve civari beden.ince istavrit çaparisine yem takarakta avlanılıyor.çapari beyaz olursa daha iyi.yem olarak karides. saat 16-18 arasında iyi av.

12. rado82

rado82

selam herkese

arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti.balık tutmak sizler gibi benim içinde büyük bir tutku.hayatta en çok zevk aldığım uğraş.balık tutarken bir de tarihle başbaşaysanız değmeyin keyfinize.onun için istanbula geldiğimde galata köprüsünü tercih ediyorum tabi ulaşım açısından da burası tercihimi etkiliyor ama gerçekten tarihi doku balık zevkini daha fazla yaşamamı sağlıyor.bir haftaya kadar istanbula geliyorum.sizlerden bilgi almak istiyorum,acaba şu anda hangi balıklar çıkıyor galatada ve kullanulan oltalar neler.istavrit zaten vardır onu biliyorum fakat orda sabahladığımda hangi takımları kullanmalıyım...

13. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Sağol Yasin ,

Teşekkür ederim.

14. fastman

fastman

Favori Kamış:
    alba 4.20 kamıs mitchell 10 bilya
    En İyi Avı:
    35 cmlik bir lüfer
    kanlıca raporu

merhaba arkadaslar bugün öglen kanlıca sahilindeydim bayagı fazla istavrit aldım daha sonra yemliye döndüm ve 5 adet iri izmarit yakaladım..bugünlük rapor bu kadar..herkeze saygılar

15. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    bugün bende yine çirozdaydım, 1.5 kilo kadar istavrit aldım, lüfere yemli olta bıraktım 2 kere vuruş aldım ama çekmek nasip olmadı 2 seferindede çekerken düşürdüm, 2. lüferi kıyıya 2-3 metre kala düşürdüm oldukça iri güzel bir balıktı, istavritler tavama sığacak kadar vardı fazla ısrar etmeyip döndüm...

16. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    15 tane orta boy istavrit ;)
    Yücel kardeşim afiyet olsun... Saat kaçta gittin Çiroz'a. Çapari mi attın, yemli mi? Ben de Cumartesi akşamı 16.00-17.00 civarı gitmeyi düşünüyorum. 6 yada 7 nolu burundan şansımı deniycem. Ne dersin?

17. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    yer aynı klasik, denizi karşına alınca sağdaki burun, istavrit dakikası dakikasına aynı saatte yapıyor, 1 saat kadar sürüyor

18. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    15 tane orta boy istavrit ;)
    Yücel yanlış yerden sallamayalım boşa. 6'dan 7'e doğru diyorsun doğru mu?

19. rado82

rado82

arkadaşlar yardım edin!

arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti.balık tutmak sizler gibi benim içinde büyük bir tutku.hayatta en çok zevk aldığım uğraş.balık tutarken bir de tarihle başbaşaysanız değmeyin keyfinize.onun için istanbula geldiğimde tercih ediyorum tabi ulaşım açısından da burası tercihimi etkiliyor ama gerçekten galata köprüsünü tarihi dokusu ile balık zevkini daha fazla yaşamamı sağlıyor.bir haftaya kadar istanbula geliyorum.sizlerden bilgi almak istiyorum,acaba şu anda hangi balıklar çıkıyor galatada ve kullanulan oltalar neler.istavrit zaten vardır onu biliyorum fakat orda sabahladığımda hangi takımları kullanmalıyım...

20. rado82

rado82

arkadaşlar yardım edin!

arkadaşlar bu siteyi yeni keşfettim ve çok hoşuma gitti.balık tutmak sizler gibi benim içinde büyük bir tutku.hayatta en çok zevk aldığım uğraş.balık tutarken bir de tarihle başbaşaysanız değmeyin keyfinize.onun için istanbula geldiğimde tercih ediyorum tabi ulaşım açısından da burası tercihimi etkiliyor ama gerçekten galata köprüsünü tarihi dokusu ile balık zevkini daha fazla yaşamamı sağlıyor.bir haftaya kadar istanbula geliyorum.sizlerden bilgi almak istiyorum,acaba şu anda hangi balıklar çıkıyor galatada ve kullanılan oltalar neler.istavrit zaten vardır onu biliyorum fakat orda sabahladığımda hangi takımları kullanmalıyım...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.