İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. çinekolog

çinekolog Gökhan

abi bişey değil sormak istediğin başka bişey varsa ben yardımcı olmaya çalışayım ha bide unutmadan kaşık denemesi yapmayın boşuna vakit kaybı direkt yem indirin abi;) bu sabah 10-15 tekne vardı lüfere gezen hadi rastgele size:)

2. istavrit

istavrit Boğaç

bence de canlı yemin gezdiği yerde kaşık hikaye olur diye düşünüyorum ...ama inşallah ipekle zarganamızı alırız ...kısmet bakalım

3. çinekolog

çinekolog Gökhan

abi yemin canlı olmasınada gerek yok fileto olsa bile olur zargana gerçi sende bilirsin. tabi çok yem olursa canlı gibisi yok inşallah raporlarınızla gözlerimize bayram ettirirsiniz:)

Son düzenleme: 19 Ekim 2007
  4. dayzek12

dayzek12

Favori Kamış:
    ne ararsan
    dün akşam abimle birlikte b.çekmecedeydik. Saat 20-24 arası 6 adet iricene mırmır 2 ispari ve 1 izmarit aldık bilginize arkadaşlar. Bence mırmır için çok güzel bir yer tavsiye ederim

5. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Merhaba arkadaşlar ;
    bir süredir yazılanları okuyup herhangi bir katılımda bulunmuyordum, acemi bir ametor olarak aranızdayım (acemi prof nası oluyosa :) ) yarın yani cumartesi akşama balığa çıkıcam istanbul Anadolu yakasındayım, lüferin durumu nedir? nerelerde çıkıyor, sarayburnu fener taraflarına gitmek istiyorum ama tecrubelerinizden faydalanmak isterim, bilgi verirseniz sevinirim. Herkese Rastgele...

6. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    15 tane orta boy istavrit ;)
    Çiroz plajı

Arkadaşlar, daha önceden de duyurduğum gibi Cumartesi akşam üstü 17.00 civarı Çiroz plajında olacağız. Gelmek isteyen arkadaşlara tekrar duyrulur. Gelirseniz sevinirim. sohbet eder, kafa dağıtırız biraz. Belki, Murat 44 ile bana nasıl balık tutulacağını da gösterirsiniz. :D

7. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    3.5m kamış, 5 bilyalı makara
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    balık tutması öğretilecek ise ben de gelirim :) .

8. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Bekleriz Kadri kardeşim. Ama önce balık tutmasını öğretecek bi usta lazım bize. Galiba sen de bizdensin :D :D :D

9. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    :))))
    selamınaleykum kardeşim şimdi ayıp ettin biz balık tutmayı biliyoruz ama sorun balıklarda gelmiyolarsa denize girip zorla tutturamam ki:D :D canı isteyen balık gelir istemeyeni ben hiç istemem

10. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olcay kardeşim yarın vedat ve serkanda gelecek gerçi ben vedat ı yarın arayacağım bana haber verirsiniz demişti şimdi sitedemi bilmiyorum görmedim ama

11. sodda

sodda

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

Ne kadar çok olta, o kadar bol muhabbet demek. Herkesi bekliyoruz. Balık tutmak bahane zaten.:D
    ( Tutamazsak diye şimdiden yol yapıyorum, çaktırma ;) )

12. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    gelen arkadaşlara şimdiden söyliyim herkes içeceğini yanında getirsin;) ;) kendime ortak istemem ona göre:D :D :D

13. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    abi siz benden iyisinizdir. ben balık tutmaktan çok olta ile uğraşıyorum.

içecek varsa o muhabbet koyu demektir :confused: . muhabbete dalıp akşam namazını da kaçırırız. en iyisi ben gelmiyeyim. size rastgele.

14. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadri kardeşim biz çok güzel at çek yapıyoruz resmen kas yaptık bide işin kötüsü şimdi gene iyiyiz dünyanın kurşununu döktük denize :) :) nazar değmesin diye:D :D

15. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    sarayburnu çok fena her gittiğimde 2 3 kurşun 2 3 çapari harcıyorum. millete takılması da ayrı bir muhabbet zaten. tek olmadığını bilmek güzel bir duygu.

16. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kadri kardeşim asıl olay şu olcayla bizim balık tutmayı bilmediğimiz mevzusu yalan kimseye söylemek istemiyoduk ama zamanı geldi artık biz balıklara kıyamıyoruz acıyoruz o yüzden tutmuyoruz herkeste bizi acemi sanıyo olayın aslı budur bide evden kaçmak için bahanemiz balık tutmaya gidiyoruz diye kendimizi dışarı atıyoruz başka türlü izin alamıyoruz :D :D :D

17. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    kumkapıda balık tutarken bir abi geldi yanımıza o da salladı oltasını, her tuttuğu balığa maniler yakıyordu, güzel sözler söyleyip en azından yaptığı ava saygısı olduğunu gösteriyordu. çok hoşuma gittiydi o davranışı. aslında avcılık bir katliam olmadıktan sonra çok vahşi bir iş değil. gerçek avcı avını sever ve gerektiğinde salmasını da bilir. abi ama o kadar da acımayalım(acıncak duruma düşmemek için). gelin tek tük de olsa şu nasibimizi alalım denizden.
    haa bir de o kumkapıdaki abi kaya balığı gelince baya sövdüydü :D . çok güldürdüydü beni.
    sanırım izni hanımlardan alıyorsunuz. çok şükür benim hanım şimdilik ses çıkarmıyor. ileriye doğru durumu abartmadıktan sonra sorun olmaz sanırım. Allah size kolaylık versin..

18. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    amin amin kardeşim desene sen şu anda kazak erkeksin bize göre Allah bozmasın:rolleyes:

19. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    amin abi sağolasın.

20. MURAT44

MURAT44 Murat İNCE

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı: