İstanbul Kıyı Raporları 2006-2009

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında cognitor tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. AIMGUARD

AIMGUARD

Favori Kamış:
    3.5m kamış, 5 bilyalı makara
    En İyi Avı:
    avlayacaz inş-Allah
    bu akşam iş çıkışı galata köprüsüne gittim. 2 saat te tek tek 9 istavrit çektim. diğer balıkcılarda da istavrit dışında bir iki eşkina filan vardı. ince takım ve 11 12 numara iğne, yem olarak ta karides iyi iş yapıyor. eşkina için karides veya canlı kurt kullanıyorlar.

2. burcin

burcin

Favori Kamış:
    :) açıkça deşifre edildi imzada
    27 gecesi 28 öğleye kadar karaköydeyiz...

Arkadaşlar bu cumartesi akşamından pazar sabahına kadar karaköy iskelede olacağız dönüşte paylaşım yapacağım görüşmek üzere...

3. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Boru kurdu satılan yerler

Arkadaşlar bu cumartesi günü kımet olursa İstanbul'da olacağım. İstanbul Avrupa Yakasında boru kurdu satın alabilceğim bir yer var mı? Yazarsanız sevinirim. Bizim buralarda bulmamız mümkün olmuyor.

4. istavrit

istavrit Boğaç

sen ne avlıcaycan boru kurdu ile sayın abim :confused:

5. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Ne gelirse Boğaç, baksana bizim burada arkadaşın biri sazan oltasıyla kalkan yakalamış:D :D
    Levrek ve mırmıra atacağım Boğaç, belki kalkan da gelir:)

6. SÜLÜNES

SÜLÜNES

Favori Kamış:
    Çeşitli kamışlar,zıpkın
    En İyi Avı:
    13 yaşında 13 adet sırtıkara kofana
    kıyılarda durum nasıldır? galata köprüsüne filan giden var mı? boğazda ne çıkıyor? giden, tutan, tutamayan üyelerin mesajlarını belkiyoruz...
    Öncelikle hepinize merhabalar siteye yeni üye oldum.
    Vaniköy parkta ışığın altında ,ince takım ile kıraça ve istavrit tek tek çıkıyor.(At çek boş yok)çapari ile:takım15 mt kadar yakına atılacak20gr kurşun 0,10 beden 0,08 köstek 12 no beyaz iğne parlak floş,gece avı için daha uygun ...Gündüz ise:100 gr kurşun 0,35 beden ,0,12 köstek,parlak floş fakat oltayı açığa atmak ve her atıştan sonra diğer oltalara karışmaması için dua etmek gerekiyor.(gündüz bu problem var)
    Balık tutamasanızda huzur ve sevgi ile evinize dönmeniz dileğiyle...
    Rastgele

Son düzenleme: 28 Ekim 2007
  7. Emin Yıldırım

Emin Yıldırım Emin Yıldırım

Favori Kamış:
    Olta ve tesbih
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Kefal
    Bu gün Arkadaşla beraber Şile Sahilköy de kayalıklara Lüferlerle bayramlaşmak için bir iadeyi ziyarette bulunduk.Lakin sabah 9 dan öğleden sonra 3 e kadar yemli olta ve kaşık atmamıza rahmen maalesef hiç bir varlık gösteremedik.Yalnız öğrendiğimize göre akşam üstü yemli olta ile lüfer yakalayanlar varmış,lakin 6 saat boyunca kayaların üstünden kaşık sallayınca bel ağrısından duramadık.O nedenle akşamı beklemeden bedenimiz yorulsada kafamız dinlenmiş olarak geri döndük.Yiğitliğe laf söyletmemek içinde mecburen balıkçıdan 1 kilo çinekop almak zorunda kaldık.

8. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bu sabah kardeşimle istinye koyu açıklarına ilk defa motorsuz zodiac botla açıldık. Botu açıktaki dubaya bağladık. İzmarit dışında hiç bir şey yoktu. Klasik köstekli dip oltası ve karides kullanarak 3 saatte 4 kg kadar iri izmarit aldık. Biz lüfere niyetlenmiştik ama yine de çok zevkli bir av oldu.

9. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    duba dipleri her zaman iş yapar :)

10. kanaryacı

kanaryacı

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum
    Büyükçekmeceliler

Üstadlar merhaba.Yarın sabah kısmet olursa Büyükçekmece kayalıkların oraya gidiyoruz.Oralarda ne çıktığı ve hangi takımlarla çıktığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Saygılar.

11. jason55

jason55

Favori Kamış:
    max magic tough 3.90m kamış, gold 60 makina
    En İyi Avı:
    6 kilo istavrit
    bugün sabah çok erken saatlerde gitmemekle beraber kuzenle üsküdar/paşa limanına gittik.hava güzel ve açık olduğundan çok fazla balık yoktu.3 saat takılıp biraz istavrit ve 3 adet izmarit aldıktan sonra balığın az oluşunun verdiği can sıkıntısından olsa sebep bostancı sahillerine gidip yemli dip veya zargana denemeye karar verdik.saat 15.00 civarında suadiye de iskelenin ordan yemliye ve zarganaya atmaya başladık ama tık yok.moral bozukluğu içerisinde 2 saat sonra eve döndük:)bugün anadolunun neredeyse tüm sahil şeridini gezdik yaklaşık vaniköye kadar ama kovası dolan bi arkadaş göremedik demekki yanlış bi gün seçmişiz:)
    28.10.2007 günü anadolu raporu böyleydi arkadaşlar...

12. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Dün 28-10-2007 saat 20:45 civarı arkadaşımla Galata köprüsündeydik, hava güzeldi, akşama doğru birkaç tane çinekop alanlar olmuş biz istavrite atık gayet güzeldi, hatta bir tanesinde balığı yarım çektim sanırım çinekop götürdüm zaten benim oltadakini görenler hemen çinekopa asıldılar, bir kaç saat takıldıktan sonra 1 civarı 2 kilo istavritle eve döndük... Beşiktaş sahil kısmında izmarit çıkıyormu bir arkadaşım cumartesi bayağı tuttuğunu sölemişti?

13. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

pazar mimarsinandaydık 3 kişi
    5kg istavrit 3 sarıkanat 2trakonya 10 tanede izmarit gün boyunca hepsi çaparyle

14. burcin

burcin

Favori Kamış:
    :) açıkça deşifre edildi imzada
    27-28 ekim karaköy :

Arkadaşlar 27 ekim akşamı saat 19:00 dan itibaren karaköy vapur iskelesinde başladık taki sonraki gün saat 11:00 e kadar, fakat sabah 30 dk yapan istavrit haricinde ve bir kişinin rapalaya aldığı lüfer haricinde hiçbirşey yok!!! Diğer günler bol miktarda çıkan izmarit bile yoktu 1-2 adet...

Söz konusu avlakta sabah 07-09 arası istavrit yapıyor ama istavrite kanmayıp rapala yaparsanız lüfere sonuç alabilirsiniz zira ben hayatımda böyle bir saldırı görmedim!! İstavrit başladıktan 20 dk sonra lüfer giriyor arkasından ve yaklaşık 70 kişilik avcı grubunun her takımına dalıyor ve sağdan başlıyorsunuz yarımları saymaya!!! Sudan bu 70 kişilik gruptan birtanesi bile tam balık çekemedi ve hayvan öyle bir dalıyorki yada hayvanlar tüm oltalara birden manzarayı görmenizi isterdim!!! Sanırım akşam yemli için biraz daha vakit geçmesi gerekiyor!!

Saygılar...

15. hakan28

hakan28 hakan

Favori Kamış:
    kamışlar, el oltaları
    En İyi Avı:
    Levrek, çipura
    Tebrik ediyoruz arkadaşım. İstanbula gelip bi günde ben tutacağım şu istavriti. Bizim buralarda pek bulunmuyor. Neyse rast gelsin.

16. fuatsarikaya

fuatsarikaya FUAT SARIKAYA

Favori Kamış:
    7+1 dam makine 4,20 alba star suf kamış
    En İyi Avı:
    2,3 kg Turna
    tebrik ederim. güzel av olmuş aman trakonyaya dikkat. nasıl bir balık olduğunu siz daha iyi bilirsiniz.

17. çapari_bilgehan

çapari_bilgehan

Favori Kamış:
    çapari takımı
    En İyi Avı:
    mezgit,çinekop
    üstadlarım bende bugün saat oniki sıralarında beyazkartalla beraber tekneyle beraber bır yoklayacagız kısmetimiz varsa eger alacagız bırseyler biz izmariti yokluyoruz genelde arada bir ispari alıyoruz bazende izmaritin yarısı olmuyor lüfer oyle bır yapısıyorkı izmarıtın yarısını goturuyor bizim bir arkadas kırlangıç aldı bız sok olduk neyse dondugumde raporumu daha ıyı yazacagım sımdılık kendınıze ıyı bakın tşk. HEPİMİZ MEHMETÇİGİZ!

18. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Rastgelsin :) Umarım dönüşünüzde paylaşacak bir rapor ile dönersiniz ;):)

19. KRAL_BALIKÇI

KRAL_BALIKÇI

Rasgele
    Bu arada beyazkartala selamlar

20. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

trakonyaları deniz akvaryuuna getirdim çok enteresanlar 5 sene önce bi kere tekneye sıçrarken batmıştı ayağıma acısından ayağıma bile işeyememiştim. Ama sonra işemeyi başardım ve acısı anında geçti iğrenç ama gerçek tek çözümü amonyak ve insanda doğal olarak idrarda olc var:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.