İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. deePblue

deePblue na

İyi olmuş alamadıkları.

2. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Neden? :confused:

3. deePblue

deePblue na

emre, çarpma sistemini kullanmak etik değil.Daha önceleri forumda da çok gündeme gelmişti.O yüzden söyledim;)

4. Hectic

Hectic Eren

Favori Kamış:
    2.70 Tolee Kawahagi Vsp 902 10-45gr
    Favori Makine:
    Cormoran Corcast Supermatch 8Pi
    En İyi Avı:
    Levrek
    Ahmet bu çarpma konusunda hiç bilgim yok oyüzden doğrudur kardeş bişi diyemiycem :)

5. erdem271

erdem271 Erdem

Selam , akşamdan hazırladığım tuzlanmış tavuk göğsü , 0.33 angel kiss misina , 0.25 köstekler , 3 lü 9 numara çapraz bronz tırtıklı dip iğne , 4.20 karbon kamışla Büyükçekmece sahilinden saat 14-15 arası 1 saat boyunca tek vuruş alamadım . Yemlere dokunulmamış bile . Üstelik kayalar ve dipin aşırı yosunlu olması nedeniyle kamış baya zorlandı , 3 kere takıldı ve kurtaramadım takım bozdum . Geçen sene de böyle başlamıştım sezona , hevesim kırılmış yaz boyunca bir daha kıyıdan olta atmamıştım... Sizce sebep ne ? Tavuk göğsünü mü beğenmediler , saat mi uygun değildi yoksa sezon mu açılmadı acaba? Zargana başlasa ona atacağım , şamandıra kullanınca en azında takılma sorunu yaşamam...

6. erdem271

erdem271 Erdem

İğneyi ağzına takmak etik de , mesela sırtına takmak neden etik değil ?

7. ergir

ergir ergir

olay sırtına takmak değildir.carpma ile avlanılırken iğnelerin balığın neresine geleceğinin hesabını yapmak mümkün olmadığından coğu zaman balığı parcalayarak yakalama usulüdür.yani bir şekilde işkencedir.

8. uraltay

uraltay ömer

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M
    Favori Makine:
    OKUMA AV 45
    En İyi Avı:
    kraçe :)
    çarpma yönteminden kurtulan balık heba olur gider. kesin yakalanma olsaydı bir sorun kalmazdı. ama ikiye yarılan balıklar gördüm ben.

9. murat ziya

murat ziya ziya şenel

Favori Kamış:
    banax albastar dam
    En İyi Avı:
    sazan 5kg
    yaklaşık 400-500 mt civarı yeri bildiğini düşünerek cevap yazdım kusura bakma gemiler 400 500 mt ama balık yaklaşık 800 mt lerde derinlik olarakda bahsedeyim yaklaşık 35 40 metrelerde ama yakında balık kıyılar çok kalmadı. yarın ayrıntılı bilgi verebilirim kısmetse yarın balığa çıkacam.

10. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    .

teşekkürler abicim sağol,rastgelsin

11. heckar31

heckar31 kerim

amatör balıkçılara müjde

arkadaşlar bugün sabah saat 8,30 civarında kalkıp abimle avcılar ambarlıda tekneyle balık tutmaya gittik.teknemizi tam takır malzememizle doldurarak denize açıldık tam 9,30 gibi balık çok feci bir şekilde vurmaya başladı.sanırım tam 3saatte 2,50 kilo istavrit ve izmarit tutuk şansımızada 1 tane kefal geldi.eğer istanbulda oturuyorsanız avcılar sahiline uğramanızı tavsiye ederim çapari önemli değil her tür tüy takabilir alabilirsiniz.tam bölege olarak ambarlı limanına yakın bölgeden kiralık sandallar var onlarla açılın hadi rastgele

12. murat ziya

murat ziya ziya şenel

Favori Kamış:
    banax albastar dam
    En İyi Avı:
    sazan 5kg
    bugün çok güzel bir av günü oldu çok kısa zamanda çok tatminkar balık yakaladım. saat birden üçe kadar 4 kg istavrit sardalya ve hamsi yakaladım yeter deyip eve geri geldim eşim çok şaşırdı hep akşamın bir vakti eve gelirdim bu gün farklı oldu. ancak bu insanları anlamak çok güç adamlar ahrını topluyorlar sanki sabahın bir saatinden bilmem kaçakadar balık tutuyor yazıktır o kadar balığa yiyeceğin kadar tut ama hep tut eminim her biri 10 kg balık yakalamıştırlar ne yapacaklar okadar balığı bilmem yenecek balık kalabalık aile için 4 kg. yeterde artar bile ben farkına varmadan okadar tutmuşum yoksa iki kg yeterde artar bile. geriye kalan da arkadaşımın kısmeti oldu.

13. murat ziya

murat ziya ziya şenel

Favori Kamış:
    banax albastar dam
    En İyi Avı:
    sazan 5kg
    fotoları site açılırsa yükleyeceğim

14. robinson987

robinson987 bekir

bugün emınonu kalabalık ve zayıftı kefal istavrit sardalya ama cok az vardı yapan yerde sadece bir köşe o da unkapanı bakan taraf balık satışının olduğu köşe ve kulelere yakın taraf ben unkapanın da emın onune bakan taraf ortada ıdım balık zayıf tı ama uzun olta yapanlar alıyordu bende uzun olta çapari yaptım 6 metre ancak o şekılde 2 kılo kadar aldım özenmek lazım normal çapari iş yapmıyor
    murat ziya kardeş bereketli olsun herhalde boğazdaydın çünku buralar o kadar bol balık yapmadı

15. murat ziya

murat ziya ziya şenel

Favori Kamış:
    banax albastar dam
    En İyi Avı:
    sazan 5kg
    avcılarda çıktım marmara bu ara çokdaha verimli bundan sonrada verimi artar sezonu geldi.

16. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    .

abi nasıl durum kıyılama varmı?

17. e_cakmak

e_cakmak Emrah

dün arnavutköy akıntı burnu iyi iri istavrit yaptı... 100gr yada 125gr kurşunla caparıyı cok uzaga atmak gerekiyor... Sabahın ilk ışıklarında gitmek gerekiyor... saatte 2 kilo aldık...

18. adalımurat

adalımurat murat

Bende c.tesi saat 20.00 gibi gittim galataya saat 02.00 e kadar 7 adet levrek ve 13 adet istavrit aldım hava çok soğuyunca dönmek zorunda kaldım :)

19. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Bereketi daim olsun kardeşim.Sevindim.

Selamlar.

20. adalımurat

adalımurat murat

Teşekkür ederim iyi niyetine :) ,bereket hepimize olsun.Aleyküm selam

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.