İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. eyüp koçar

eyüp koçar Eyüp Koçar

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 4,20 250 gr.
    Favori Makine:
    okuma av65
    En İyi Avı:
    Çoğundan yakaladım ama trofe gelen olmadı
    Ömer arkadaşım inan inan hatta kap gel oltanı müsait zamanında birkaç hafta daha bu civarlar iyi balık yapacak gibi duruyor.

2. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Bugün öğleden sonra Kuleli deydim 7 tane iri istavrit bir hamsi aldım.Akşama doğru balık kesti tamamen.Sabah erken gelen arkadaşlar kovalarını doldurmuşlardı.İstavritler gayet iri 7-8 suları gibi gidilirse iyi bir av gerçekleştire bilirsiniz.İstavritler yaklaşık 15 cm idi.

3. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Yukarı kısımlarda da güzel balık var. Millet kova arıyordu öyle söyleyeyim :) .

Son düzenleme: 13 Nisan 2010
  4. süha günay

süha günay süha günay

ben bugün akşamüstü geçtim aşiyandan. sabah yapmış yine. akşamüsyü tık yoktu, ama cumartesi gerçekten yıkılmış aşiyan

5. akçin

akçin Hakan

insanın inanası gelmiyor seneler önceki boğaz raporları gibi geçmişe döndüm okudukça okuyasım geldi bir kilo istavrit için insanlar dolaşmadık yer bırakmıyor çok şanşlısınız maşallah

6. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    bence bu balık kalıcı değil gelip geçici gibime geliyor 1 hafta sürer sonra balık yine kesilir . Ama İnşallah yanılıyorumdur

7. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Bu saatten sonra zor gibi kesilmesi artık yavaş yvaş dağılır heryere istavrit...

8. deePblue

deePblue na

bugün akıntıburnunda istavritler çok iriydi.
    gelen balıkların %40ı istavritti.

9. ergir

ergir ergir

galata köpüsü(boğaza bakan/karaköy tarafı/köprü ayağından karaköye doğru5-6 sıra ilersi.takımcının yanı) fena değildi.2 kilo cıvarı iri istavrit.

10. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba

merhaba
    bugun galata koprusu bogaza bakan tarafdan yuruyerek gectım karakoy yakasında orta kısımlarda tektük ıstavrıt cekenler vardı kıyıya yakın kesımlerde balık yoktu..
    emınonu tarafında ıse kayda deger hıc bişey yoktu
    işlerimi halledip üsküdara gecmek için vapura bindim vapur hareket ettikten sonra beşiktaş acıklarında suyun ustunde bir görünüp bir kaybolan balık sürülerine takıldı gözlerim.. yaklaşık 1015 tane idiler,aynı yunuslar gibi suya dalarak yüzüyorlardı ama cok kucuklerdi ve renkleri sim siyahdı,ne olduklarını tam olarak anlayamadım...
    kısacası bugun koprude pek kayda deger verimli balık yoktu bu izlenimlerim saat 10.30 civarı idi saygılar.

11. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Abicim niye siliyorsunuz anlamıyorum mesajı bi derdiniz varsa söyleyin bilelim ...

12. afishg

afishg Cihan YAVUZ

Favori Kamış:
    Lineaeffe tunafresh
    Favori Makine:
    Roybi Ecusima 6000vi
    En İyi Avı:
    2kg sazan
    arnavutköy güzeldi bugün zaman zaman yunuslarda bize eşlik ettii.. 14:00 - 19:00 arası 2 kilo kadar iri istavrit aldım. rastgele...

13. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Sevgili kardeşim, burada kimsenin kimseyle bir derdi, şahsi bir sorunu olamaz. :)

Mesajların neden silindiği ile ilgili bilgiyi bu konunun ilk mesajına bakarsan sanırım anlayacaksın.

Kaldı ki, bakmana gerekte yok bu konu daha önce de defalarca konuşuldu ve sen de gayet iyi biliyorsun ki sohbet etmek için halihazırda bir sayfamız mevcut, sohbet etmek istiyorsan "konular harici sohbet" başlığını kullanabilirsin.

Ayrıca bir şikayetin var ise bunu buradan değil, özel mesaj yolu ile veya moderasyona rapor şeklinde iletmen daha yerinde bir davranış olacaktır.

Keyifli paylaşımlar dilerim.

Son düzenleme: 14 Nisan 2010
  14. babaçi

babaçi Coşkun

Favori Kamış:
    olta,
    En İyi Avı:
    aynalı sazan.7 kg
    pazartesi öğleden sonra cansıkıntımı gidermek amacıyla kuleliye gittim.tek tük iri istavrit alınıyordu.

bir ara kıyıya yakın yüzen balıklar gördüm,neredeyse ayağımın altına kadar girdiler:)

2 tane yunus yavrusu sakin sakin dolaşıyorlar kıyıya tamamen yanaştılar biraz yüzdüler ve açıldılar.Sanırım siz büyük sürüyü görmüşsünüz

15. robinson987

robinson987 bekir

herkese ıyı geceler unkapanından haberi olan yokmu bu hafta gitmeyi düşünüyorum
    ne oldu bu emınonu ve unkapanı koprüsüne yaaa 2 aydır bi verim yok yoksa balıklar istanbulu terk mi etti nesli mi tükenıyor emınonu ve unkapanından inanın bi balık sevdalısı olarak bu aralar cok düşünür oldum ve beni cok üzüyor bu konu balıkları küsdürdük galiba balığın olmadığı şu zamanda bile hala koprülerde 4-ila 8cm arası istavritlri kovalarına koyan var yaaa ya ne olur o balıktan ayıkladınmı bide pitimi bi şey kalmaz amma bizim milletin kafası basmıyor arkadaşlar basmıııııyorrrrr cok kızıyorum bu olaylara cokkkk istanbulda cok bencilll var cok
    sizzz sizzzz olun lütfen küçük balıkları zarar vermeden salın lütfen gerekli kuralllara uyun yoksa istanbulda balık avııı hayal olacak
    BU KONUDA HERKESİN DUYARLI OLMASINI ve gördüğünüz yerde kibaraca uyarmaya çalışın lütfen
    herkese bol avlar

16. kareas

kareas mahmut

tık yok

13 nisan salı galatada tık yok 15 istavrit zor aldım.perşembe pazarına bakan yönden biraz daha fazla almışlar.birde ortada karaköy e giderken boğaz yönü tırıvırı denen lanetten atmışlar uyanana kadar 4-5 takım kaptırdım müdavimlerin dikkatine.tırıvırcılara bol dua ettim aşağıdaki dükkanlar yapıyormuş bu işleri öle duyumlar geldi sohbetler arasında.yasal yolları bilenler yol gösterirse seviniriz.şikayetimizi yapalım takip edilsinler.kurudu bu taraf kurudu.

17. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    -16 Nisan cuma
    Uzun bir zamandan sonra ilk defa balıka gitmenin huzur ve mutluluğu vardı içimde okul yok sınav yok ödev yok kafam sadece balıkda idi güzel deniz manzarasındaydı güzel bir gündü kısacası ancak balık açısından pekde verimli olmadı

Kamışım Albastar leader 4.00 mt 100-200 gr atarlı
    Çapari yeşil tüylü
    Kurşun 100-130 arası

Balık (isatvrit) çok açıkda idi kanal diyorlardı aralarında konuşanlar en iyi atışlarımı yapdığım halde o kadar uzağa atamadım zaten o mesafeyi atan maksimum 10 kişidir diğer tüm sahil hemen hemen benle aynı uzaklığa atıyorlardı. İstavritlerde normal değildi fazla hormonluydu:D neyse yaklaşık 10 istavrit le avımı sonlandırdım güzeldi istavritler çok büyük ama . Etraf gümüş, hamsi ve sardalya kaynıyor ama çok ufaklar nerden baksanız 1.5 kg balıkı denize geri saldım kalın sağlıcakla

Yeni surf kamış ve makinamı en kısa zamanda almayı düşünüyorum belki o mesafeye kadar atabilirm
    Kamış : http://www.avmarketi.com/asp/product/6831/REMIXON-LONG-STORY-SURF-KAMIS-400CM
    Makine : http://www.avmarketi.com/asp/product/9805/REMIXON-INFINITY-6000-SURF-MAKINE

Son düzenleme: 16 Nisan 2010
  18. samatyalıaydın

samatyalıaydın Aydın

galata bitti

Mahmut kardeşim çok haklısın köprünün altı tırıvırı ile adeta donatılmış takımı ileri atıp balığı alabilirsen işi kurtardın demektir ön tarafta dibe yakın yerde bekleyim dersen takımdan hayır bekleme Perşembe günü galatanın boğaza bakan tarafındaydım öğleye kadar 10tane istavriti zor aldım sağolsun arkadaş galatanın unkapanına bakan yerin ortalarında yer bulduda günü kurtardık bir aydan beri köprüde iyi yer bulamazsak balık yok demektir inşallah bundan sonra olur yoksa şamlara sazana gideceğiz kal sağlıcakla

19. mahmutkamil

mahmutkamil Mahmut

hayırdır artık millet rapor vermekten korkar oldu bari ben size bir rapor veriyim bugün galata çok güzel izmarit istavrit ve levrek yaptı herkesin haberi olsun ve ayrıca galata bitti diyenler kimse gitmesin diye böyle bir söz söylüyorlar galata asla bitmez haftada 3 defa gidiyorum hiç boş dönmedim bugün 2 kilo istavrit 2.5 kilo izmarit ve 4 parça iri levrek aldım galatada balık tutamıyorum diyenler yalan söylemesinler galatanın ölüsü bile en az 2 kilo istavrittir he bide o kıraçaları tutan serseriler hani şu serçe parmak kadar istavritleri kovalarına koyuyorlar diyenler varya buradada resimlerini gördüm bizzat kendileridir bu sözleri söyleyenler sizlere kendilerini çevreci olarak tanıtmaya çalışıyorlar

20. YassiN..

YassiN.. Yasin

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster 10-30-Shımano Speedmaster 14-40--Shımano speedmaster 25-125 Game Type kamışlar
    Favori Makine:
    Shımano Seıdo 4000--Shımano Biomaster SW 4000 XG--Shımano Sustain 5000 FE
    En İyi Avı:
    Kofana ve Levrekler......
    levrekte yem ve takım olarak ne kullandınız...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.