İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. güney_34

güney_34 mehmet

slmlar bende sabah 6 gibi kandillideydim biraz atma denemeleri atmayı ögrenme falan saat 7 oldu dedim gelmez bende şans yok saat 6:55 bir baktım benim 10 lu çaparinin 5 i dolu geliyoo :) dedim noluyoo şaşrdım ilk önce ilk defa tuttugum için onun verdigi heycanla hemen balıkları kovaya aldık yigenimle ve tekrar tekrar derken saat 9 a kadar 2 kilo kadar istavritim oldu ve gercekten hemen kaptıgım için işi cokta kalabalıktı ama milleti izleye izleye olta gezdirmeyi akıntıya gitmeyi falan ögrendim 1 kere oltam karıştı okadar ben bu işi sevdim galiba ama 2 kilo olduguna kanımca karar verince sabah 10 gibi kactım eve birazda belim agrımıştı bu arada bana bu amatör balık aşkını aşıladıgınız için tşkr ediyorum rasgelee ...

2. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    ok baba ınsallah telefonlasırız genede ben canakkale yapabılırım aılemle hem tatıl hem karagöz levrek melanur vs :D ama genede bu ralardada olabılırım tam belılı deıl kısmet genede serbulentcım by allaha emanet ol..

3. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Umarım dediğin gibi arkası olur..
    bu arada senin kadar usta oluyım,çapari altına yemli,onun altınada rapala bağlıcağım:D :D

4. robinson987

robinson987 bekir

bu sabah 5.30 itabari ile buyuk bi heyecanla buradaki raporlara istinaden alel acele galataya gittim 5.30da koprüde idim giderkende copk mu erken acaba diye düşünüyordum ama oda ne o satte yer bulmak için her ıkı tarafı ıkı kere dolaştım şaşırdım bı yere sıkıştım
    ama balık ufak isi kraçe bıraz tuttum yemlik yetecek kadar hemen çinekopa yatırdım ama boş 10da eve geldım

5. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    evet arkdaşlar kabataşda dün igne igne istavrit gelirken bir yandanda çinekop sarı kanat hem de çift geliyodu yalnız yem şak şak tabir edilen bütün istavrit le alındı yaprak takanlar nafile bişey alamadı .resindeki oltacı ismet kardeşimiz (çizmeli olan) 8 adet aldı birde lüfer kaldırıken düşürdü..hadi hayırlısı hareket başladı inşallah bu balıgı sokan çinekop iyi yaparda zevkimizi alırız ..bol avlar herkese rast gele..

6. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Bu pazar her pazarki gibi balik olmaz diye saat 11 e kadar uyudum sonra kahvalti falan biraz hanimla dolastik beykoza bir akrabama ziyarete gittim onlar otururken bir cubukluya ineyim ne yapiyorlar bakayim dedim aman allahin bir baktim adim atacak yer yok zor ser bir yere sikistim elimden geldigi kadar kucukleri geri yolladim 15 li capariyle yaklasik 4 saatte 4 kg yakin istavrit yakaladim ama tam bir krece katliami vardi yaklasik yarim kg yemlik dolaba ayirdim bayramda bir kac gece sabahlamayi planliyorum belki Canakkale tarafina da bayramda kacabilirim. Olurki daha yazamayabilirim sindiden herkesin bayramini kutlar saglik mutluluk huzur dilerim

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Merhaba arkadaşlar, bugun Hisar tarafında çok bol istavrit vardı. Öğle saatlerinde gittik, 2 kişi 5-6 kilo yakaladık. Dün istavritle karışık çinekop da iyi yapmış ama bugun hiç yoktu. Hava kararınca biraz yemli denedim, 1 tane çinekop yakalayabildim.

8. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    uluç arkadaşım haklısın sirkülerden de haberim var sadece 3 arkadaş aldığımızı yazmayı unutmuşum.

9. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bugün paşabahçedeki arkadaşımı ziyarete gittim. dönerken sahilden gideyim dedim hem biraz kulelide yürürüm ve duruma bakarım dedim. çubukluda güzel balık alıyorlardı saat 12 civarıydı. istavritler fena boyda değildi ve bir kişi full çekti ben geçerken diğerleri de güzel balık alıyordu. kanlıcaya gittikce balık boyları biraz kreçeye dönüyordu. çubuklu kalabalıktı ama o kadar çok bir kalabalık yoktu.
    kandilli iskelesine bakıcaktım fakat duracak yer yoktu geçerken göz ucuyla baktım bir kaç kişi gördüm ama ne tutuyorlar bilmiyorum. vaniköyde e bir kaç olta atan vardı ama orada da duramadım balık var mı yokmu bilmiyorum ama kalabalık olmadığına göre yok. kuleliye geldim ardından takımcı amcayla sohbet ediyorduksabah 1 saat istavrit yaptı dedi fakat balıklar kreçeydi. sonrasında tık yok dedi bir kişi izmarite deneme yapıcam dedi ona baktım bende bir tane yavru kırlangıç aldı onu da tabiki suya sağ salim iade ettiler. ben ordayken kimse bir şey çekemedi. ilerde kefale atanlar vardı. kulelinin az ilerisinde ise yine tek tük istavrit aldıklarını gördüm geçerken. kreçeyle karışık fakat durup bakamadım.
    bu günlük bu kadar :)

10. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Avrupa yakasında da Arnavutköy'den Emirgan'a kadar öğleden sonraki turumda yine bol miktarda kraçe vardı.Normal boy istavrit bile çok nadirdi.Çinekop için sahte atan birini gördüm.Nadir de olsa alıyordu ama çok ufaktı.

11. MERT ISTANBUL

MERT ISTANBUL Mert

Cuma Cumartesi Karakoy Iskele Raporu

Öncelikle herkese iyi bayramlar.Cuma ve Cumartesi günleri karaköy iskeleden herkes gibi istavrit aldım aksam üstü istavritler yarım gelmeye baslayınca çinekopa attım ve toplamda abim ve babamla 8 irice çinekop aldık ertesi gün aksam sadece 2 çinekop bir sarıkanat aldım.Ayrıca bır seferde komple takımı kopartan vuruş oldu kamışın önü okadar eğildiki hemen asıldım ama ne mantar kalmıştı ne takım.
    Bu arada bayramda Almanyada olacagım ordan alabilecegim kamış ve makina tavsiyesi olan varsa sevinirim .

12. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Güzel Pazartesini balıkavı ile geçirdim....Önce Küçükçekmeceden Boğaza dogru yola çıktım.....Zincirlikuyuda Metrobüsten indiğimde tam olarak nereye gittiğimi bende bilmiyordum...Bogaza hangi otobür geçse atlayacaktım...Sarıyer otobüsü geldi bindim yoluma devam ettim...Sonra şans yüzüme güldü 2 balıkçı Leventte otobüse bindi .....İstinye parkın önünden geçtik.Sonra Tokmakburnunda otobüsten indiler bende peşlerinden..Ama Tokmakburnunun orası oldugunu bilmiyordum:))Sonra 20 mt ara ile gittiğim yeri biliyormuş gibi onları takip ettim:)))))))) Orası Emirganmış sonradan anladım:))Emirgan tarafı çok Kraca yapıyordu Çinekopa yem yaparım diye 10-15 kadar Kraca tuttum...Sonra iri İstavritlerin peşine düştüm ama 2 tane çaparim vardı...onları uzaga ata ata kraca toplayanların yakına attıkları takımlara dolaya dolaya 4 saatte harcadım...5 gibi Emin önüne takım ve eksikleri tamamlamaya gittim Galata köpsünü denedim amacım Çinekop'tu ama iri istavriti görünce dayanamadım akşam 7 den 11 e kadar 1 kilo kadar iri istavrit çektim:)))[​IMG]
    Uploaded with ImageShack.us

13. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    İstavrit genelde iğneyi yutmaz ağız kısmından yakalanır o yüzden çıkarmak kolay ve daha az zarar vererek oluyor. Ben köprüden aşağı bırakıyor ve genelde ne yaptıklarını izliyorum.Hiç ölen görmedim daha direk dibe dalış yapıyorlar. Ama köprünün dibiine atman lazım az bişey açığa attımı martılar daha suya inmeden kapıyorlar.
    Ayrıca köprünün ortalarına doğru gittikce kıraca tutma şansın azalıyor. Genelde gelirse irileri geliyor ama tabi kıraca gibi sık değil.

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Hisarda 2 gun önce çok bol olan istavrit bugün yok olmuştu. Çapari veya rapala ile tek tük çinekop geliyordu.Bir kaç saatlik uğraşın sonucu: 5 sarıkanat, 1 iri istavrit

15. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Bugün 13.00'a kadar oradaydım takımcıların sahteyle aldığı çinekoplar harici hiç balık yoktu.Ben de sadece 1 tane alabildim onu da birine verdim.Sarayburnu'ndan Emirgan'a kadar boğazda balık yok denecek kadardı.

16. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Eren rica ederim ama senden bir büyüğün olarak bir ricam olacak.Sesli harfleri kullanmadan yazmak bence dilimizin daha da çok dejenere olmasına sebep oluyor.Bence kelimeleri tam ve anlaşılır yazarsan kendini çok daha iyi ifade edip,saygı görürsün.Anlayışın için şimdiden teşekkürler.

17. cebirx

cebirx

kulelide balık durumu hakkında bilgisi olan varmı acaba ???

18. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    arkadşlar daha demin üsküdar radar önünden geliyorum. tek tük rapala ile palamut çekiyolar ama gayet güzel! yanımdaki bi arkadş yarım saat içinde 3 adet aldı güzeldi! arkadaş aldı ben baktım =D

19. acemi01

acemi01 SERKAN

Favori Kamış:
    LİNEAFFE EXTREME 420
    Favori Makine:
    OKUMA SALİNA
    En İyi Avı:
    KEFAL 1KG
    bu gün bayram ziyareti münasebetiyle 2. köprüden geçtim hisar önü tekne kaynıyordu

20. omeraydın

omeraydın ömer

abilerim ve arkadaşlarım 18 yaşındayım yeni üye oldum devamlı olarak bi arkadaşımla hafta sonları ve boşlukta balıga gidiyoruz (çinekop,lüfer..) bu sene bi degişiklik yapıp bi kaç arkadaş kulelide sabahlamayı düşünüyoruz cumadan gidip c.tesi sabahına kadar acaba bugun balık durumu neydi dün ben gittigimde ne istavrit vardı nede çinekop ???

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.