İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    aynen. gündüz çubuklu çok güzel balık yapmış bu hafta içi. ama kuleliden kandilliye kadar pek balık yok. kandilli perşembe günü arkadaşım güzel yemliyle çinekop almış ama olta atacak yer kısıtlı diyor. çinmekopları saat 8 ila 12 arası almış ordan ayrılırken 20 dakikada bir çinekop alınıyordu dedi..

2. Uygar Arslan

Uygar Arslan Uygar Arslan

Arkadaşlar merhaba,Avcılar açıklarında bu aralar balığa çıkan var mı?Durum nedir bilen var mı acaba?

3. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm dün ve bugün tarabyadaydım ve çok güzel bir av yaptık arkadaşlarla çinekop-iri ve kraça istavrit - vanoz aldım bereketli bir av oldu.:) :) kraçalar denize iade vanoz iğneyi yiyince öldüğünden o kovaya gitti.balık akını hala devam ediyor tavsiye ederim.ufak balıkları lütfen denize iade edelim rastgele:) ;)

4. Cumali

Cumali gokhan

tatilde balık yakalayayım diyenlerin koprülere gitmesini öneririm yok ben sahilde atacagım derse bebekten sonra takılabilir

5. yavuzakkus

yavuzakkus yavuz

Favori Kamış:
    shimano nexave
    Favori Makine:
    mitchell
    balık gece yapar ama havanın dönmesi lazım... bu olursa gece avlarına baslayabiliriz..

6. omerergin

omerergin ÖMER

...

Dünkü avım galata'dan saat 5' te feci bir istavrit vardı 4 olta kadar solumda bir adamın 35 tane çinekop tuttuğuna şahidim : )
    hemde 5 saat gibi bir zaman diliminde 11 de evinin yolunu tuttu.
    Eğer istavritlerin sadece kafası geliyorsa boşverin istavriti flato kesip sallayın suya nasibiniz sizi bekliyor : )

7. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Merhabalar balık sever dostlar;
    Dün Tarabya Kalender arası tüm kıyı balıkçılarının yüzünü güldürdü..Kraçe ile karışık gelen iri istavritlere ilave olarak çapari altına takılan mantarlı yemli takım ile de çinekop alınıyordu.Ben eşim ile birlikte 3 kg kadar istavrit ile 32 çinekop alıp akşam trafiğine kalmamak için saat 16:00 da avı sonlandırdık.
    Görünen o ki istavrit boğaza yerleşti, herkese rastgele.

8. davids41

davids41 tamer

merhaba arkadaslar kısmetse bayramın 3.gunü izmit'ten 2 arkadaş balığa gelmek istiyoruz.önereceğiniz bir avlak ve takım rica edebilirmiyim sizlerden.buradan aldığımız çapariler istanbul'da iş yapmıyor bildiğim kadarıyla.oradan temin etmek mümkünmüdür ? Ayrıca siteden arkadaslar olursa tanışmak isterim.şimdiden teşekkürler

9. omerergin

omerergin ÖMER

...

1 saat önce galatadan geçtim apartman sensörü alıoduk
    tam olarak emin değilim ama palamut yada çinekop alıyorlardı 2 li 3 lü : )

10. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    anadolu yakasınamı yoksa avrupa yakasımı diycem amaşuan avrupa yakası dahaiyi balık yapıyor bebek ten sonra sarıyere kadar sahil fuul. çapari olarak yeşil takım mesala 22beden 12-14 köstek 12no iğne gayet güzel iş yapıyor çinekop için ise canlı yemi şu an okadar bolki zor kıyıdan .

11. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    istavrit ve çinekop var.

kardeş bende avcılarda oturuyorum hatta yarın bende balığa çıkıcam kısmetse dünde balıktaydım pilatformun az açıgında güzel cinekop yapıyo ben dün toprağın oraya gittim 6 no iğneylen 2 li yemli takım yaptım iri istavrit çıkıyor 3 kğ kadar aldık arkadaşlan arada cinekopta geldi ;) ;)

12. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm dostlar bugün eminönünden karaköye kadar herkes kraça çinekop ve kefal çekmişlerdi minicik kraçaları bile kovaya atmişlardı. köprü tam bir katliam yeriydi.o bakıllar ayıklanmazlar bile yazık oluyor minik kraçalara.karaköy balıkpazarındada karaça kadar defne satıyorlar gırgırlar işi bayağı abartmışlar.:mad: lütfen tüm doslarınıza rica edin ufak balık almasınlar ve diğer dostlarınıda bu konuda uyarsınlar. :confused: teşekkürler rastgele

13. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    boğazın yukarında çinekoplar çok ince ufak hatta yaprak şeklinde. bu gün anadolu kavağında çinekoplar su üstünde birsürü gözüküyordu ama oltaya hiç gelmiyordu dibde sanırım daha büyük lüfer ve ya kofana balığı yukarı kaldırmıştı. aşağıya indikce balık büyüyor balık akmış duurmda daha aşşağılarda sarıkanat alınıyor tabi bu dediklerim teknelerden gelen bilgiler onun dışında kıyıda durum ne bilmiyorum ama belki yardımı olur diye düşünüp yazdım herkeze rastgele..

14. Uygar Arslan

Murat arkadaşım valla yazdıklarını okuyunca kafayı yeme isteği duydum:) Bugün forumdan Mert arkadaşla sandal kiralayıp Avcılar'dan çıktık.Platformun çevresi,dubalar ne yaptıysak olmadı.Sadece çapari kullandık gerçi ama yok,balık yok..Bi ara 3'er 4'er kraça geldi,15dk sürdü,onları da iade ettik.Sonra tık yok..Platformun az açığında çinekoplar neye geldi çok merak ettim.Bugün tam bir hüsrandı ve 2 gün arayla nasıl bu kadar değişiyor balık durumu aklım almıyor bir türlü..Bu arada "toprak" neresi ve yemli takımda ne yemi kullandınız?
    Saygılar

15. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    selam kardeş

ben çaaperi kullanmıyorum siz orda balık avı yaparken çapalı duran yokmydu pilatformun 70 mt açıgına capa atıcan fındık zokasıylan birde karadeniz hamsisi halıcan zokaya tak kuyruk uzun gelirse biraz kes dipten 40 cm yukarıcek dene istersen tutamassanda orda çapalı arkadaşların oltalarını takip et , toprakta gümrüğün o tarafta ersine sor sana söler .

16. Uygar Arslan

Valla Murat bugün sabah bizden başka sadece 1 tekne vardı,sandal diyelim daha doğrusu,Ersin'den kiralanan tabi.Başka da kimse yoktu.Onlar da çapalı değildi..Platformun o kadar açığına gitmedik doğrusu..Keşke deneseydik..Takım da hamsi de vardı aslında.Neyse saol bilgiler için.Bir daha gidersen raporlarını merakla bekliyorum..

17. murtim

murtim murat

Favori Kamış:
    alba star
    En İyi Avı:
    kofona 1.250 gr
    avcılar

yarın 12 de çıkıcam akşam 9 gibi döncem misafirim var onları balığa ğötürcem.yarın akşam bilğilendiririm , rastgele.

18. hasan_BASRİ

hasan_BASRİ Hasan Basri

Favori Kamış:
    ıtalyan surf 3.90cm banax makına
    En İyi Avı:
    Av olsun bana yeter
    mrb herkeze hayırı geceler yarın emın önu vıecıcvarında avlamayı dusunuyorum yarın ıcın bı fıkrı olan varmı acaba nede negıbı takımla neler alabnılırım... tskler sımdıden

19. güney_34

güney_34 mehmet

slmlar arkadaşlar bu saate anadolu yakası cubuklu ve kulelinin ordan hangi balık türleri cıkar ?

20. omerergin

omerergin ÖMER

yer bulursan saat 5 e kadar istavrit sonrasında hamsi ile yem yaparak iri sitavrit dahasında varsa çinekop sarı kanat alırsın :)
    rastgele

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.