İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    merhaba erol bey mesajınızı yeni gördüm bendeki takımlar hep hazır takım. iğne numaralarına baktım geçen sene çok güzel sarıkanat ve çinekop aldığım takımlara baktım abi iğne no : alttaki hırsızlar 4 no üstteki 3 no ve siyah çapraz iğne diğer takımlarım ise genellikle beyaz iğneli 3 no bütün iğneler. ama her iki takımla da geçen sene çok balık aldım kıyıdan bu sne kıyıdan hiç çinekopa gidemedim.

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Merhaba Emrah,

Geçen yıl Haziran ayında Bostancı iskelesinde kefallere yemleme yaptım. Dürümün etlerini ben yedim:D hamurundan da kefallere ziyafet çektim. Suya düşer düşmez kapıyorlardı. Yer ve balık türü bilgisi benden, takım bilgisi de gelirse, yandı gülüm keten helva. Hadi bakalım, nasibin bol olsun, rastgeleee....:)

3. emrmtn

emrmtn Emrah Metin

En İyi Avı:
    kayıtlara geçecek birşey arıyor :)
    sağolasın Nuri abi...o taraftan istavrit lüfer tarzı şeyler varmı acep,asıl merakım onlardır..

4. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    zargana da çıkıyor sanırım. ama fırsatınız varsa boğaza gelebilirseniz şansınız daha fazla bol miktarda istavrit var ara ara çinekop ta yapıyor :)

5. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Galatada Kefalden başka bişi var mı haberi olan ?

6. anka1905

anka1905 Emre

Dün gece sarıyer, kalender, beşiktaş sahillerinde dolaşıp çinekop denemeleri yaptım. Ne balık vardı nede tek bir vuruş. Her bölgede Umutla bekleyen 3-5 kişilik guruplar vardı ama gelincik dışında balık alan görmedim. En sonunda gece 1:00 civarında galataya ulaştım. Karaköy tarafının haliçe bakan kısmında yemli takımla orta boy istavrit alıyorlardı. Arada 2-3 adet kefal çekildiğini gördüm. Ben orada da ısrarla zokalı takımla çinekop denedim ama sonuç sıfır. Son 3 boğazda çinekop avı denememde de sonuç alamadım. Çinekop,sarıkanat vs. alan da görmedim. Nerde bunlar, artık sıktı bu durum:mad: . Sonunda Boğazı falan bırakıp Tekirdağ taraflarına açılacağım, mırmır falan tutup biraz işin keyfini çıkarırız bari :rolleyes:

7. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Bizim oralara geliyorsun ama hiç haber vermiyorsun, ne diyeyim ki şimdi ben sana :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Kasım 2010
  8. prozzack

prozzack serhat

mrb arkadaslar 09.11.2010 tarıhınde emirgan ve kirecburnunda cok güzel istavrit ve arada birer birer çinekopta alıyolardı arada içim gitti ama çalıstıgım için takılamadım.

9. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    balıklar git gide azalıyor

10. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Doğru söylüyorsun dostum ama taa oralara gitmeye niyetim yoktu aslında Çamlıbahçe'de balık var diye haber aldım ben de o niyetle gittim ama asparagas çıktı.Baka baka derken bir bakmışım Kalender'e gelmişim.Balığa bir daldık ki sorma dünyayla alakam kesildi.

11. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Kalender ve Tarabyadan hala güzel haberler gelmekte ;)

12. hamido

hamido

Favori Kamış:
    kendi yaptığım yılmaz zıpkın oltam eski dayva
    En İyi Avı:
    72 cm levrek
    neden kimse kalkana atmıyo lüfer oltasıyla yakalandığına göre baya var dün akşam k yalıda iki oltamada vurdu birini çekebildim 2 200 gr

13. obsession

obsession Selçuk

aman baska bı yerde soyleme, avlanmasında bogaz eskisi gibi kalkanla dolsun taşsın.

14. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Kalkan yakalamak büyük iş :Dtebrik ederim dai. Küçükyalıda sık denemeler yapıyormusun ben bu aralar gidemiyorum. Varmı lüfergillerden bi hareket oralarda. Bak bi lafına bakar bi gece dururum sabaha kadar ona göre :D

15. hamido

hamido

Favori Kamış:
    kendi yaptığım yılmaz zıpkın oltam eski dayva
    En İyi Avı:
    72 cm levrek
    ben lüfer gillerden hiç yakalamadım ama hep erken yani 20 gibi döndüm akşam kalkanı çekince 21 e kadar ordaydım kalan yemleri kedilere verdim oltaları çektim iki yemde kesilmiş ilk defa acaba balık geçmi yapıyo

16. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Eskiden orda balık yapardı geceleri. Ama ben bu sene denemelerimde hep 0 çektim. İstavrit bile yoktu yani kayabalığı iskorpit dahi yoktu. Çinekop çıkarmı umuduyla sarıldım senin mesaja ama :D hüsran :D neyse dai avların bol olsun mutlaka yaz ama oralardan lüfergiller denk gelirse lütfen.

17. deePblue

deePblue na

bu sene gece olayı yok..
    balık istavritle birlikte geziyor hep. bu da gündüz vakitleri oluyor.
    Ayrıca yemli takımdaki 3 numara iğneye bile küçük boy istavrit atlıyor. Bu sene boğaz doyacak galiba istavrite...

18. cinecooper

cinecooper Serhat Naci

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4.30 100-220 gr
    Favori Makine:
    Shimano Titanos XSA 5500
    En İyi Avı:
    Kuyruktan 38 cm Palamut
    Bende bugün sarıyerden başlayarak yeniköye kadar olan kısmı inceledim. Yine tabiki bol istavrit ve kurşun arkası mantarla çinekop alıyorlardı.

19. HeaD

HeaD Çağlar

Bugün saat 1000'da sarayburnu kayalıklarda bi ara at çek istavrit yaptı 15 dakika sürmedi bıçak gibi kesti.Saat 1100 den 1200'a kadar hisar'da durdum herkes abartısız 10 metre uzaklıktan 15'li çaparileri hep full çektiler..Hisar'ın önü çarşamba günü uzaktan çok güzel iri istavrit yapmıştı ama bu seferkiler hep kıraçaydı tam bir gözü dönmüşlerin katliamı vardı..

20. bertay87

bertay87 bertay

abi ben kuzguncuk dan beykoz askeriyenin oraya kadar gidiyorum. Gece 1 den sonra gittiğim içinmi tutamıyorum acaba :confused: :mad:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.