İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. obsession

obsession Selçuk

1 saat önce radarın önünde 3 adet olta ve toplamda 5 sarıkanat ara ara denizden gelen su püskürtmesi...ekmek parası der gibi verilen mücadele... sonuç olarak ; hadi evlerinize gidin be 1 balık için ıslanmanın luzumu var mı ? :D

2. obsession

obsession Selçuk

Anadolu yakası balık raporu aşağıdaki gibidir ;

1- üsküdar sahilde deniz dalgalı ve rüzgarlı sonuc : 0 (saat : 08:00)
    2- kuleli'de deniz dalgalı ve 2 kişi var sonuc :0 (saat 08:20)
    3- vaniköy deniz dalgalı kimse yok sonuçta yok (saat 08:30)
    4- kandilli deniz dalgalı 3 kişi var sonuç 0 (saat 08:40)

:D

3. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    Dün bende takımlarımı alıp bana yakın olan Güzelyalı sahiline indim. İskelenin ortadan yıkıldığını ve dalgaların boyunu görünce :eek: takımlarımı çıkarmadan eve geri döndüm. :rolleyes:

4. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

slm
    bugün kandillideydik arkadaşlarla. çinekop sabah gün ağırırken çok güzel çıktı. öğleye doğru seyreldi öğle sonrası yemlide çıktı mühendis levent te yemlideydi sarıkanat sırf kafa geldi hayret etti .istavrit ve kıraça karışık yaptı. alanların yüzü güldü istavrit bereketliydi. şemsipaşadan gelen haberlerde 5 çinekop 2 vanoz muş bidirilen buydu rasgele bereketli avlarınız olsun

5. Cumali

Cumali gokhan

Anadolu yakası balık raporu aşağıdaki gibidir ;

4- kandilli deniz dalgalı 3 kişi var sonuç 0 (saat 08:40)

6. Cumali

Cumali gokhan

acab bu raporların hangisi dogru hangisi yanlış oylamamı yapsak yoksa ikisinedemi inanasak yoksa ikisinede inanamasakmı

saat 0954 te obsession Anadolu yakası balık raporu aşağıdaki gibidir ;

4- COLOR="Black"]kandilli deniz dalgalı 3 kişi var sonuç 0 (saat 08:40)[/COLOR][/U][/I][/B] saat 18 44 şemsipaşalı yazıyor slm
    bugün kandillideydik arkadaşlarla. çinekop sabah gün ağırırken çok güzel çıktı. öğleye doğru seyreldi öğle sonrası yemlide çıktı mühendis levent te yemlideydi sarıkanat sırf kafa geldi hayret etti .istavrit ve kıraça karışık yaptı. alanların yüzü güldü istavrit bereketliydi. şemsipaşadan gelen haberlerde 5 çinekop 2 vanoz muş bidirilen buydu rasgele bereketli avlarınız olsun şimdi bu nasıl rapor anlayamadım varmı anlatacak birisi saygılar

7. albay73

albay73 mustafa üsküdarlı

Favori Kamış:
    shimano aspire 4.50 kamış
    Favori Makine:
    shimano twinpower sw 8000 pg shimano sustain 8000 fe shimano süper ultegra xsa 10000
    En İyi Avı:
    5kg levrek

8. bora85

bora85 bora

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    okuma zeon
    En İyi Avı:
    kıyıdan çapari ile 2 tane mavi balina
    abicim bu sarıyer ne bereketli çıktı.5 günden beri aralıksız sabah akşam sarıkanat çinekop yapıyor.yemli takıma geliyor.çift çift geliyor valla

9. basit sabah çinekop alanlar kahvaltı molası verirken arkadaş ordan geçince ve fazla vakti olmayınca raporunu yazmış bu birinci olasılık
    ikinci olasılık arkadaş oralara giderken balık yakalayanlar arkadaşa şaka yapmışlar balıkları saklamışlar arkadaşta göremediklerini yazmış
    üçüncü olasılık balık yakaladığını yazan arkadaş hayal görmüş diğer arkadaş gerçekleri yazmış veya tersi balık yakalayan arkadaş gerçek ama bunu çekemeyen arkadaş olayı sabote etmeye çalışmış
    sonuç olarak hangisine istiyorsan o na inan çünkü ortada ikisinin de deliliyok (fotoğraf v.b)
    kimse kızmasın kendimce açıklamaya çalıştım :)

10. jean-baptiste

jean-baptiste ali

zeytinburnnu-bakırköy arası hakkında bilgisi olan varmı?

11. deePblue

deePblue na

burda yazılanları sorgulamak son günlerin modası oldu..
    insanlar gördüğünü duyduğunu yazıyor burda..bundan şüphesi olanlar bi zahmet gidip kendi gözleriyle baktıktan sonra bizi de bilgilendiriversin.
    yani balık bu ..yarım saat yapar 3 saat keser. Arkadaş özellikle saatleriyle yazmış raporunu.
    umarım anlamışsınızdır

12. süha günay

süha günay süha günay

evim yeniköyde. iş yerim üsküdar altunizadede.
    bugün sabah 5.30'da evden çıktım. amacım kalenderde 8-8.30'a kadar yemli avlanıp, üsküdara geçmekti.
    ancak hem akşamdan ayırdığım yemleri, hem de ev ve işyeri anahtarını evde unutunca program yattı. evdekileri uyandırmamak için doğru anadolu yakasına geçtim.
    kanlıca-çubuklu arasındaki otobüs durağı ilk uğrağım oldu. olta atan bile yoktu. saat 6.45'e kadar bekledim. gelen giden olmadığı için ben de olta atmadım.
    saat 7 gibi kandillideki çocuk parkının oraya indim. saydım. tam 18 kişi vardı. 2 tane amca kraça tutuyordu yakından. 2 kişi yemli, diğer 14 kişi rapala ile çinekop peşindeydi. yaklaşık yarım saat oturdum ve izledim. bir kişi rapala ile bir adet küçük çinekop aldı.
    oradan kuleliye devam ettim. 3-4 kişi vardı çapari atan. hızlı geçtiğim için bir şey tutup tutmadıklarını görmedim.
    kuleli lisesini geçtikten sonra küçük bir iskele vardır, oraya uğradım. bir adet amca ucunda top olan bir olta atıyordu. sanırım zargana içindi. orada tanıdığım bir otopark görevlisiyle biraz sohbet ettim. "ağbi haftalardır balık yok burada. buranın adamları hepsi karşıya (avrupa yakasına) geçip orada avlanıyorlar dedi."
    oradan cengiz balığa geçip aslında gerekli olmayan malzemeler için 70 lira kadar hafifledikten sonra ofise gelip bu bilgileri sizinle paylaşmak istedim.

13. şemsipaşalı

şemsipaşalı hakan

ben kandillideydim ve çinekop tuttum;) tutanlarda yanımdaydı yemlide güzeldi bereketliydi:cool:
    ayrıca albay mustafa ya ben görmedim semsipaşayı duyduğumu yazdım rapordada belirttim :)

Son düzenleme: 1 Aralık 2010
  14. hkn

hkn HAKAN

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 4,20
    Favori Makine:
    OKUMA LONGBOW LBII-960
    En İyi Avı:
    acemiliği atınca yazıcam
    güzel av olmuş eriş bey kısmetse bir günde beraber çıkalım

15. ercümenterdun

ercümenterdun ercü

birkaç gündür Haliç ,Fener iskele yanı (Deniz Polisi karokol'un yanı)
    yemlik istavrit, yemli takımla çinekop ve sarıkanat yapıyor,!

Sevgiler, Saygılar

16. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Sevgili Bora kardeşim; Sarıyer'i bilmeyen birisi olarak yemli olta atılabilecek yerler neresidir diye sorabilir miyim?
    Yarın sabah bir ziyaret yapmayı planlıyorum.
    Teşekkür ederim,rastgele.

17. deePblue

deePblue na

kalender akşam gırgırın istilasına uğrayana dek güzel av verdi yine..
    sabah erken saatlerde yemliyle güzel balık almışlar..akşam hava kararmadan öncede yine yemli güzel sarıkanatlar aldık. istavriti söylemeye gerek yok.
    sonrası malum..gırgır ve güm.

18. alcedo

alcedo ümit

Favori Kamış:
    Abu Garcia 2.40 7-28 gr
    Favori Makine:
    Abu Garcia Cardinale 3
    En İyi Avı:
    5,5 Kg aynalı sazan, 2,250 Levrek
    Bugün Beşiktaş'tan ara ara iri istavrit aldım. İnanılmaz güçlü bir akıntı vadı. 125 gr kurşun bile dibi zor buluyordu. Hava kararınca da tam toparlanmak üzereyken "bi yemli deneyeyim" dedim. ve Oltamı sadece 1 (bir ) metre ileri attım :D Sonuç mu ? Yarım saatte 3 adet çinekop (biri sarıkanat bile sayılabilir) :D Hayvan kıyının dibine girmiş. Neredeyse üzerimize atlayacak....

19. obsession

obsession Selçuk

yoldan gecerken gördüklerimi yazdım zaten yanlarına yazılmıs bı saat var, üsküdardan 8:20 gece ayrıldıysam 08:21 de balık akını gelmıstır 8:30 a kadar tutan olmustur, kulelide 08:20 de 2 kişi vardı belki 8:30 da 10 kişi oldu.

yahu ben burda çalışıpda aklı balıkta olan arkadaslara bılgı verıyorum, inanmıyormusunuz ? gidip bakarsınız... Balık olupda size balık yok dicek haalim yok, aynı zamanda kovasında 10 tane istavrit boyunda çinekop koyan adam için balık tutuyo demem kusuruma bakmayın...Zaten çoğunuzada balık oldugunda muhakkak telefon geliyodur balık burda veya şurda diye, bundan sonra raporları fotograflarla bırlıkte yayınlamak lazım demek ki hay allahım ya....

Son düzenleme: 1 Aralık 2010
  20. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    kızma selçuk bilen biliyor kreçeyle yaprakları raporlamadın diye yalancı oldun sende iki dakkada :D boşver km neye inanıyorsa ona inansın sonra hayal kırıklığına uğrarsa bu onun derdi :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.