İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    fly oltacılarına gün doğdu:D

2. aydingokcin

aydingokcin AYDIN

Favori Kamış:
    var ama bılmıyorum
    En İyi Avı:
    yok kı:)))
    hasan abı havalar soguk ya bekleyın bence sonra gıdersınız

3. ilkay37

ilkay37 İLKER KILIÇ

perşembe ğünü kalenderdeydim saat 3.30 bir balık bastırdı herkes çapariye saldırdı 2 kiloya yakın ben aldım beşdakika daha ğeçmeden tam 8 tane ğırğır ğeldi balığı topladı ğitti biri bırakıyor biri çekiyor okadar yakınlarki attığım kurşun ğırğıra vuruyor inanın .

4. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Havalar cok soguk malum yarin bir anadolu yakasi sahilleri dolasacagim eger balik yakalayan varsa bende katilmayi planliyorum

5. bora85

bora85 bora

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 390
    Favori Makine:
    okuma zeon
    En İyi Avı:
    kıyıdan çapari ile 2 tane mavi balina
    aynen bende gördüm.yamyam abi bunlarr.bizim bile gözetliyorlar balık tutuyorlarmı diye.ordu evinin önünde bide.giyecem dalgıç kıyafetini kesecem ağlarını:)

6. masi

masi ZIYAETTIN DURAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Vertigo 4.20 , Okuma Helios 2,40
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65, Okuma Salina II 10.000 Shimano Exage 2500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Bildiğim kadarıyla boğazda gırgır avı yasak olması gerekiyor. Yasak da peki bu kişiler bu cesareti nerden alıyor ? Önce bunu sorgulamak gerekli değil mi ?
    Yollar, barajlar, denizler, akarsular, topraklarımız, tarihi eselerimiz birer birer yakılıp yıkılıp yok olup gidiyor. Şimdi düşünelim çok iyi düşünelim bize bu kötülüğü kimler yapıyor çocuklarımızın bizlerin yarınlarını kimler çalıyor sorgulayalım.
    Onları cezalandıralım nasıl mı mühür sizdeyken Süleyman sizsiniz...

7. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    boğazda gırgır avı anayasa değiştikten sonra çubukluya kadar serbest bırakılmıştır. tarım bakanlığının çinekopa koyduğu boy limiti 14 cm dir :) tabi diğer balıkların da boy limitleri daha üreme bpyuna ulaşmamış .. iş ticarete dönünce :) . anayasa değişmeden önce boğazda yaptığımız avlarda gırgırlar haftalarca evet yazısıyla dolaştılar boşuna dolaşmamışlar :rolleyes:

8. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bugün güzel balık yapabilir alnız hava çok soğudu ve olta atmaya müsait şu anda boğaz kısmı :)

9. 29519

29519

Bu sabah Ortaköy de hiç balık yapmadı. Deniz kar suyu ile dolmuş bulanık ve soğuk. Havalar ısınmadan denizin rengi kendine gelmeden ve açılmadan balık olmaz sanıyorum. Bir iki gün beklemekte fayda var.

10. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    Poyraz devam ediyor.. bır dursun bakalım..yukardan ınmeyenler yoldadırlar..:))

11. balikoltasi

balikoltasi Birol

Boğazda bu karsuyu varken balık birkaç gün yapmaz. Beklemek gerekecek biraz. Sular çok bulanmış.

12. hkn

hkn HAKAN

Favori Kamış:
    lineaeffe turnafresh 4,20
    Favori Makine:
    OKUMA LONGBOW LBII-960
    En İyi Avı:
    acemiliği atınca yazıcam
    Bugün balıktan eser yoktu.önce çubuklu sonra kanlıca, kuleli, beylerbeyi derken hiçbirşey tutamadan geri döndüm.

13. oguzhan198600

oguzhan198600 OĞUZ

Favori Kamış:
    REMIXON
    Favori Makine:
    REMIXON TEBEN TNR 35 MAKİNA
    En İyi Avı:
    karagöz
    Bu sabah kayınco ve ben yıne bır balık macerasına atıldık sabah saat 6:00 da cıktık yola.Emirganda olta ları actık ama hıc bısey yoktu denız camurluydu cunku ve cok bulanık 1 saat takıldık hıc bısey alamadık ordan arnavutköye geçtik orda da 1.5 saat takıldık hıc bısey yoktu bı kaç günde olmaz ama dun emırganda saat 3 gıbı cok balık almıslar herkese selam ...

14. Kofanacı_78

Kofanacı_78 Aykal Gumus

Bu gün saat 9:30'da Göksu parkına gittim. Rüzgar felaketti ve kimse yoktu. 10-15 dakkika istavrite attım ama dediğiniz gibi su çok blulanıktı. Daha sonra Kandilli ve Kuleliye uğradım ve 11:30'a kadar cinekop çaparisi ve rapala denedim. Kulelide malzeme satan elemanlardan birisi sadece bir tane zargana tutmuş. Onun dışında birşey yoktu. Ellerim artık iyice uyuşunca evin yolunu tuttum. Sanırım kar suyu gitmeden ve ruzgar azalmadan balık olmayacak.

15. karakuş_34

karakuş_34 yasin

merhaba olta balıkcılığına gönül vermiş dostlar.bugün çubuklu başta olmak üzere tüm sahilleri 5 arkadaş arabamızla dolaştık saat 05.30 da çubukludaydık.ilk iş olarak rapala attık ama sonuç hüsran daha sonra yemli için istavrit aradık oda hüsranla sonuçlandı bizde balıkcıdan istavrit aldık yemli çinekopa attık gene sonuç sıfır. su tamamen sararmış ve felaket derecede akıntı vardı.bizde tası tarağı toplayım evin yolunu tuttuk.sanırım hafta sonuna kadarda doyurucu bir balıkakını yapmazsuyun temizlenmesi ve birazda akıntının azalması lazım.

16. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Merhaba arkadaşlar bugünkü raporumu veriyorum:

06:30 - 07:00 Haliç, yarım saat hiç vuruş alamayınca vakit kaybetmemek için boğaza yöneldim. Boğaz'da arkadaşlarla buluştuk ve;
    07:15 - 10:00 Boğaz, Arnavutköy, Balta limanı, Emirgan, Kalender arasında çeşitli denemeler yaptık. Denizin rengi açık yeşil ve bulanıktı, nehir gibi de akıyordu. Boğaz'ın bu kısmı hiç balık yapmadı, istavrit bile yoktu. Bu havada balık olsa olsa Haliç'te olur deyip geri döndük.
    10:30 - 12:00 Haliç , İstavrit kıyılamıştı ve çaparilerimiz dolu doluydu. Bir kaç tane kafa alınca hemen kurşun altı mantarlı takımı bağladım. İlk atışta sarıkanatı aldım fakat gerisi gelmedi. Biz de istavrite devam ettik ve günü kurtarmış bir şekilde eve döndük.

Son düzenleme: 12 Aralık 2010
  17. ercümenterdun

ercümenterdun ercü

dün ve bugün haliç fener iskelesi yanı güzel sarıkanat av verdi!
    lüfer alanlarda oldu,

18. Takas

Takas Tarkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe/extreme cast
    Favori Makine:
    Eurostar
    En İyi Avı:
    Mığrı/6kg
    Marmara

Bu gÜn öğleden sonra 10-12 Gırgır Erenkoy açıklarında avlanıyordu, Marmara da av verecek kıyı olurmu?

19. beni almadan gidersen olmaz tabii

20. 29519

29519

Bu ve önümüzde ki bir kaç gün boğazda kolay kolay av olmaz. Ukalalık yapmak istemem ama denizin rengi normale dönmeden boğaz avcılığı yalan olur. Lakin ben genede sabahtan denemelerimi yapacam belli de olmaz hani. :D

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.