İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. kasap74ali@hotmail.com

kasap74ali@hotmail.com ali

arkadaşlar mer haba bende bugünki yaptığım avdaki bilgileri pylaşmak istiyorum sabah saat 05te üskidar şemsi paşadaydım yemlı takıldım 600grmlık iskorpitaldım akıntı çok tu ezandan sonra rüzgar ve karla karışık yamur başladı aşırı sooğuktu zordurduk çoğu zaman duvar arkasından çıkmadık saat 8,30 gibi istavrit başladı kraçayla karışık irilerini aldım ben üşüdüğüm için 10,30 gibi avı sonlandırdım ama rapalada başladı ve iki üç arkadaş sarıkanat çekti hava öyle sertti ki bugun aslında geç gitseydim iyi sarıkanat nasibimi alıcaktım sonuç2,kg kadar istavrit ve bir iskorpitle avı bitirdim yani sarıkanat yapıyordu herkese rast gele

2. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    selçuk genelde lodos arkası güzel balık yapar eğer avın verimli olmasını istiyosan sana tavsiyem gece git çünkü lüfer sülalesi gece daha çok avlanmaya çıkıyor hadi rast gelsin adaşım sana

3. galata bugün geçtim herkesin kovasında balık vardı bazılarında çinekopta vardı ama sbah tutmuşlardı galiba bzıları küçük bazılarıda iri istaavrit çekiyorlrdı herhalde çpriyle ilgili olsa gerek ama herkes balık alıyordu (saat 14 ile 15 arası )

4. duffy6634

duffy6634 erhan

Favori Kamış:
    Gold Fısh surf 4.20
    Favori Makine:
    Shımano aerlex xs 7000
    En İyi Avı:
    Alabalık - 500 gr
    sabahtan akşama kadar üsküdar kuzguncukta idik 2 arkadaş sadece 4 adet istavrit aldık büyük idi yaklaşık 16-17 cm
    herkese rastgele...

5. İSAK

İSAK İsak Rozanes

Bugun saat 15:00 -17:00 arasi arnavutkoy camlibahce ile fener arasinda bolca iri istavrit ve rapala ile cinekop alindi. Hatta bazi saskin cinekoplar istavrit caparisine bile geldi. Capari alti yemli takimlada bolca cinekop alan oldu. Sabah erken saatte gidip birde cinekop caparisi ise yarayacakmi onu deneyecegim.

6. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Arkadaşlar uzun zamandır işlerimdeki yoğunluk nedeniyle Yeşilköy taraflarında lüfer için denemeler yapamadım. Forumdan gördüğüm kadarıyla da bu civarlardan son zamanlarda gelen bir rapor yok. Aranızdan yakın zamanlarda bölgede deneme yapan arkadaşlar oldu mu acaba? Ya da arkadaşlarınızdan son zamanlarda bu bölgede avlananlar lüfergillerin herhangi bir üyesine rastlayabilmiş mi acaba?

7. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    az evvel arkadaşım aradı kulelideymiş yaklaşık bir saat durmuş balık alan olmamış. sabah 5 de gelen birine sormuş onda da hiç bir şey yok.

8. 29519

29519

Herhangi bir havası yok. Hava olta atmaya müsaitse gidip atar ve şansımızı deneriz.

9. emreseven

emreseven Emre

Arkadaşlar Anadolu yakasında durum nedir.Maltepe-Kartal arası belli saatlerde istavrit ve zargana yapıyormuş.Yakın zamanda gidip haberdar olan varmı.

10. YassiN..

YassiN.. Yasin

Favori Kamış:
    Shımano beastmaster 10-30-Shımano Speedmaster 14-40--Shımano speedmaster 25-125 Game Type kamışlar
    Favori Makine:
    Shımano Seıdo 4000--Shımano Biomaster SW 4000 XG--Shımano Sustain 5000 FE
    En İyi Avı:
    Kofana ve Levrekler......
    Arkadaşlar hava lodos......Balık yapıcağını sanmıyorum..

11. 29519

29519

Yoo lodosta da yapar da olta atabilirseniz. Çok şiddetli esiyordu sabah.

12. obsession

obsession Selçuk

Hava lodos, oltayı atmakda zor, balığı hissetmekte..Sabah 9 da kuleliye gıttım. 1 kişi yemli 5-6 kişi caparı atıyordu ama sonuc 0. Toparlanıp gidenler vardı bende malzemeleri hiç açmadan eve geri döndüm...

13. obsession

obsession Selçuk

Arkadaşlar Anadolu yakasında oturan varsa çubukluya gitsin, engin aradı çok güzel istavrit çıkıyormuş bilginize ....

Son düzenleme: 18 Aralık 2010
  14. blue.point

blue.point vedat

Favori Kamış:
    Alba Bosphorus 2308
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    sarıyer tarafında oldukça güzel istavrit vardı.. çapariyle her seferinde 3 - 5 tane çektik ancak iri istavrit az kıraça çok fazla.. rapalayla 4 çinekop 1 sarı kanat yapıp döndüm..

15. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Arkadaşlar sabah 6 ile 12 arası eminönü unkapanı taraflarından toplamda 1 sarıkanat 3 cinekop yemli mantarlı takım ile. 3 kg kadar istavrit irili ufaklı aldık 3 kişi. Bu sezon çinekop siftahım olan 1 adet küçük çinekopuda aldım itiraf ediyorum Allah affetsin.

16. ercan_61

ercan_61 ercan çalışkan

selam balık tutmak isteyenler sabah 10 sıralarında kandilli güzel çinekop yapmış sanırım yarında yapacak çünkü lodosta kandilli iyi balık yapıyo öğleden sonrada iri istavrit yapıyodu ben ordaydım kulelide öğleden sonra iri istavrit yaptıherkese rasgele

17. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    selam arkadaşlar yarın için yemlik blaık yakalamak için saat 12:30 gibi yola çıktım. kulelide hiç birşey yok takımcılar dahi yoktu, sadece 4 -5 kişi vardı olta atan . vaniköy daha kalabalıktı sanırım orda biraz balık va rdı durup bakamadım. kandilliye gideyim dedim park yeri yoktu ve orası kalabalıktı sanırım güzel balık vardı. küçüksuya baktım uzaktan orası da çok kalabalıktı. bu kadar gitmişken çubukluya kadar gittim. kanlıca tarafında iri ama tektük istavrit vardı. iskeleye kadar geldim iskelenin yanında oltalar genelde full geliyordu ama hep kreçe. kendime yetecek kadar yemlik kreçe tuttuktan sonra ( yaklaşık birbuçuk saat durdum) oltamı kıyıya yanaşan bir teknenin koparmasıyla avı sonlandırdım :) zaten sonlandırıcaktım inanılmaz bir başağrısı vardı :) çubukluya gidecekler kreçeden başka birşey yok gidip olta atmaya o kalabalığa girmeye değmez . ben biraz daha kuytudaydım tek tük çektim ama kafam rahattı zaten yemlik tuttum yarına yoksa yani yazık çok ufak balıklar. sadece yemlik olur .
    herkeze rastgele :)

18. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Suan tokmak burnundayiz gunduz emirgan guzel balik yapti capari arkasina mantarli yem ile 3 5 tane cinekop alindi yaklasik 5 saattir tokmak burnundayiz yemli cinekop icin fakat sadece birer tane alabildik mangal basinda isinmaya calisiyoruz bolca ruzgar var

19. onurSah

onurSah onur

yarın bakalım anadolu yakasında denemeler yapacağım hem lüfer hemde çinekop için sonuç ne olacak inşallah birşeyler çıkar.. raporu döndüğüm de yazarım artık.. şimdi biraz daha istavrit çaparisi yapmaya devam etmeliyim :) :) 10 tane yaptım açgözlülüğüm üzerimde yetmeyecekmiş gibi bir his var içimde

20. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    21.00'de Kuleli'den geçtim, sadece iki kişi bekliyordu.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.