İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Abi sende hep aynı şeyi söylüyosun ya:D Asıl sinir bozucu olan kısmı sürekli haklı çıkman :D

2. colonel-62

colonel-62 arif

Bayıldım buna.:D Birkaç kere daha okumuştum.Katılıyorum.Bırakın biraz kıraçalar büyüsün..:D Üç aydır balığa gidemiyorum zaten..:(

3. mustang

mustang Ali günay

sabah 8-9.30 arası üsküdarkan çubukluya kadar tek bir balık tutabilen göremedim fazla çalışanda yoktu zaten

4. magzaci

magzaci KASIM

Bugün kuleli.kandilli kontrol ettim deniz suyu bulanık tekbir balık alan yok karsuyundan kaynaklı galiba balıklar marmaraya inmiş dönüşünü bekleriz artık :)

5. 29519

29519

Sert poyrazdan ve kar suyundan sonra sarıkanatlar tamamen boğazı terk etmiş olabilir. Sular tekrar eski rengine kavuştuktan sonra tekrar denemeyeceğiz demek değil tabi bu.

6. makay34

makay34 Muammer

kuzenimin balık tutma aşkı yüzünden sabah erkenden boğaza gittik.sarıyer ve istinyede rapala attık.soğuk,rüzgar ve güçlü akıntı vardı.150 gr bile kağıt gemi gibi sürüklendi.üşümedik resmen donduk.hisar önüne gittik orada 2-3 kişi rapala atıyordu.az önceki üşümenin etkisiyle arabada kahve içerek onları izledik hareket yoktu.akıntı burnuna gittik orada da kimseler yoktu.sahil boyuncada kimseyi görmedik.öğlen galataya gittik.akşam 5e kadar yemliyle 20 küsür tane iri istavrit aldık.küçüklerini suya attık.çocukları yesin diye balıkları alt komşuma verdim.

7. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero Surf Leader CI4+ 35
    yemyeşil boğaz suyu balık 0

8. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Havalar sağlam geldi. Kuvvetli poyraz + soğuk + yağış varsa, boğazda balık tutmak yerine evde oturmayı tercih ediyorum.

9. leventelmaci

leventelmaci Levent Elmacı

Pazar günü galata köprüsünün yakınlarında bir işim vardı. İşimi bitirdikten sonra saat 13.00 civarı köprüde bir tur attım. Kurt, karides ve hamsiyi yem yaparak kefal, izmarit, iri istavrit ve iri mırmır yakalandığını gördüm.

10. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Neden su yeşil olunca balık olmuyor? Anlamı nedir ? Ve su neden yeşilleşiyor.

11. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Yağmur sularının taşıdığı kil, çamur, denizin rengini yeşile döndürüyor, daha fazla olursa toprak rengine de dönebilir.

12. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:

Çok teşekkür ederim abi.

13. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    Herkese Slm.

26.02.2011 Cumartesi Sabah Erkenden Kalktim Dişarda Buz Gibi Bir Hava Ve Inceden Sulu Kar Yağiyordu,gideyim Mi Gitmeyeyim Mi Derken Içimde Bir şeyler Hop Edip Duruyor,tabi Daha Dururmuyum Evdekiler Bu Havada Balik Mi Olur Kafayimi Yedin Dediler Ama Nafile Bir Kere Içimde Firtinalar Kopuyor Tabi Dişarda Da,sahile Gittim Takribi Saat 10:45 Civari,yaşli Bir Amaca Geldi Yanima Evladim Bu Soğukta Hasta Olursun Git Evine Dedi çok Soğuk Balik Var Ama Senden Başka Bak Kimse Yok Dedi,sağlik Olsun Amca Dedim,oltami Hazirladim Rapalamı Taktım,bismillah Diyerek Oltami Attim,13-14 Kez At çekten Sonra Dedim Son Bir Kez Daha Atacağım Ya Allah Dedim Kursun Tam Dibe Oturdu çekmeye Başlamamla Birlikte Bir Ağirlik Dedim Tamam Taktik Oltayi Baktim Ağir Ağir Geliyor Acaba Deniz Anasina Mi Takildi Falan Derken Işte O Muhteşen Sari Kanat Belirdi Yüzeyde Tabi Sevindim Birden Sonra Arka Arkaya Sekiz Tane Birden Aldim,iştahim Iyice Kabardi,soğuk Bir Yandan Kar Bir Yandan Ince Ince Yağiyor Yağmurla Karişik,sahil Bom Boş Konuşacakta Kimse Yok öğlen Saat Iki Civari Kovamda 16-17 Tane Sari Kanat Ile Birlikte Evin Yolunu Tuttum Eve Geldim Kimse Inanmiyor Tuttuğuma,kesin Aldin Diyorlar Resim çekemedim çünkü Evden çikarken Makinami Almayi Unuttum Telefon Ilede çekmedim,sonuçta Kendimi Tatmin Etmiştim Içimdeki Firtina Az Da Olsa Dinmişti,bana Bu çinekop Tutmasini öğreten Değerli Arkadaşim Ersin'ede çok Teşekkürlerimi Sunuyorum.sonuç Olarak Amatör Bir Balikçi Olarak Ben Bile Kendime Inanamamiştim Bu Kadar çok Baliği Tek Başima Tutacağima,bir Sonraki Avimda Inşallah Resimleri çekerimde Yayinlamak Nasip Olur.herkese Hayirli Avlar.

Son düzenleme: 1 Mart 2011
  14. ozcan_yildiz

ozcan_yildiz Özcan Yıldız

Favori Kamış:
    Fladen Vantage 240 cm
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Turna 50 cm
    Tebrikler Eser, kaç gram ağırlık ve ne tür bir rapala kullandığını belirtirsen sevinirim.

15. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

eser abi mutlu sonla biten filmler gibi gerçekten :D Senin adına çok sevindim abi avların daim olsun

16. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    100 Gr Kurşun,6cm Lik Sari Beyaz Yanlari Gümüş Renkte holgram ile Işlenmiş Rapala Ile Gerçekleştirdim özcan Bey.

Son düzenleme: 2 Mart 2011
  17. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    Teşekkür Ederim Candy Man Kardeşim,hepimizin Avlari Daim Olsun,

18. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Boğazda sular eski durumuna döndümü ? Varmı ava çıkan ? Yarın izinliyim sabahtan akşama kadar vaniköyde istavrit kovalıcam.

19. durmus

durmus durmuş

Favori Kamış:
    extreme cast
    Favori Makine:
    okuma ra 1155
    En İyi Avı:
    yakalayamadığım orkinos :(
    Az önce beylerbeyinden başlayarak çubukluya kadar sahil boyunca araçtan inmeyerek görebildiklerim...

kuleli, 5-6 kişi vardı ne attıktıklarını ve neye attıklarını göremedim ama pek balık varmış gibi bi durum sezinlemedim.
    kandilli, bomboş hiç kimse yok.
    kanlıca, kimse yok.
    çubuklu, kimse yok.

su rengine gelince hafta sonu gibiydi yine nehir gibiydi yani ve deniz dalgalıydı.

20. Dejavu

Dejavu volkan

Favori Kamış:
    Shimano Nexave 4.50 200
    Favori Makine:
    Çok teşekkürler dostum, Yarın bi uğrarım durum değişmemişse evin yolunu tutucaz anlaşılan.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.