İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. deePblue

deePblue na

emirgan tarafında istavrit tırsi geliyor ara ara..
    pek iştahlı değil ama.
    kalenderden haber var mı ??? :)

2. balikciyiz

balikciyiz bu forum ve cumle ibnelersinis

yeşilköy de dün sardalyalar yakaladım, istavrite atmıştım gerçi ama iri sardalyalar geldi, iriler fazla değil ama gelenler tek tük te olsa epey iriydiler daha ufak olanlar ise her yerdeyiler yer gök sardalyaydı

Son düzenleme: 22 Mayıs 2010
  3. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Merhaba Kaan, söylediklerinde belli oranda haklısın , bizler yaprağı çinekop sarıkanatı lüfer hatta sırtı kara yapanlarız, fakat levrek kesin alınmış , hemde dışarıdan gelen bir şahıs tarafından , diğer verdiğim ayrıntılar ise sözüne çok inandığım şahıs tarafından yakalandı ki bu şahıs istese farklı şekilde şeylerde söyleyebilir üstelik işine gelir lakin hep doğrusundan yana olan birisi.

Ayrıca ben kazlıçeşme tarafındaydım ve bulunduğum noktadan çok rüzgar yedim öyleki 35 gram yetmeyince 50 grama dönmek zorunda kalmıştım.:)

4. Kaan DÜZGÜN

Kaan DÜZGÜN KAAN BERAT

Abi ne yalan söyliyim ben oranın balıkçılarına pek güvenmiyorum gözümle görmedikçe 4kg lık levreği set üstüne çıkartmışlar hesapta... Güvendiğin kişidir eyvallah ama ben görmedikçe pek inanma taraftarı değilim.
    Zetinburnu demişsin ona istinaden dedim gerçektende 100mt fark edebiliyo burda ama bazen kanal bazen iç taraflar yapıyo bizimkiler dün 25 gr la tuttular zaten balık kıyıdaydı önümüzden çıktı onca balık :)

5. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    4 kilo demişlerse yalanın babası , 1. 1.5 kilo civarındaymış. Benim bulunduğum nokta akşam 10 da oda yemli olarak yaptı, gündüzden tektük alınıyordu fakat onlarda çok ufaktı.:)

6. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bu sabah Arnavutköy'de sardalya tam gaz devam ediyordu.

7. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    kuleli.....

marmarada büyük balık nesli tükeniyor yakında müzelerden bakacağız lüferlere çinekoplara :S

8. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    kanlıca raporu

değerli arkadaşlar 23/05/2010 tarihi için pek içacıcı konuşamayacağım balık devamlı geziyordu,bazen 8 li geliyor sonra tık yok belki 20 kişi var ama kovalarda toplasan 8-9 istavrit ,sardalye ise hiç yoktu çaparime asılan bir gücü karşıladım ama çektiğimde 1 kösteğin kesik olduğunu saptadım o heyecanla rapala sonuç 0

saygılar

9. k_afacan

k_afacan kemal

Favori Kamış:
    lineaeffe BAIA 4.50 / lineaeffe s-flax 3.90 / lineaeffe oyster 3.90
    Favori Makine:
    lineaeffe superfıre 8000 / okuma octana ot-30 / okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    kalkan 1.5 Gr kadar
    kara koy galata koprusu 1 kaçtane istavrit az miktarda sardalye yarım kilo kadar sabah 8 den öğlen 3 e kadar olan bu balık yok denecek kadar azdı güneşin altında ha şimdi çıktı çıkıcak oldu olucak 3 e kadar yazın ilk yanık yüzünüde yaptık millet denizemi gittin diyor surat kıpkırmızı olmuş eve gelince fark ettim

10. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Selam, İşlerim bitince boğazdan geçerken vakit geçireyim dedim, bagajda kofana tuttuğum büyük sağlam kamışım vardı (kol bırakmadı çaparide :D ), 2 adet çapari satın aldım;

İstinye Sabancı müzesi önünde bugün, 17:00 den 20:00 ye kadar sardalya istavrit aldım 14 adet hiç keyfi yoktu, ilk balık alışımda 5 adet sardalya çektim hemen ardından aynı yere oltayı attım, attığım yerde anında sardalya vuruşlarını almamla kamış 50-60 cm eğildi, 2 saniyeliğine anında kalamamı açtı sert ayarda olmasına ragmen, hemen anladım olayı geçmiş olsun dedim lüfer abi aldı ne varsa yoksa, 4 mt balzer fiber kamışım öyle güzel eğildiki aklımda kaldı abi :) , tabii ne varsa aldı götürdü.

Bu sırada sardalyalar çok güzel, saygılar

Son düzenleme: 25 Mayıs 2010
  11. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Malesef Üsküdar Raporu

Kovalarda birer tane istavrit ikişer tane sardalya var. Millet balığı bırakmış sofra kurmuş yemek yiyor. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa eskiden biz balık tutarmıydık bu mevsimlerde?

12. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Kesinlikle tutardık mevsim değişiklikleri balıkların giriş çıkış ayarlarınla oynadı sanırım:)

13. İĞNE

İĞNE ömer

Favori Kamış:
    Lineaaffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 60
    En İyi Avı:
    4,250GR RUS KEFALİ
    Sabahari Istavrit Artik Dipte Sardalye üste Akin Yapiyor Akşam Kiyikarda Istavrit Su Yzeyine Yaklaşiyor
    Galatada 07:00 11:00 Arasi 45 Adet Istavrit Aldim Başladi Su üstü Hemen Sardelye 75 Gr Kurşun Aşagi Inmiyo Hemen Misine Boşluk Yapiyo Kaldiriyom Full Hemen Kaçtim.güneş Yüzünü çok Gösterdi Yaniyom Dedim.karaköye Gittim Gölgede Oturdum Sardalyeler 60-70 Arsi Martilara Verdim Güneşte Unuttum :)
    Akşam Suyuna 18:00 Gibi Atmaya Başladim 3-4-5 Detlerde Istavrit Gelmeye Başladi Bel Fitiğim Var Deim Yoruldum At çekten Haydi Eve :)))
    Hepinize Mutlu Baliklar Takilsin Inşallah

14. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bu zamanalrda kulelide zargana alırdık sıyırtmayla bir ara gidip bakmak lazım. sıyırtmayla zargana avı gerçekten çok keyifli. çubuklu da ise istavrit ve çapari altı çinekop takımıyla çinekop alırdık. ordan da ses yok hiç :( biraz dinlenme zamanı. bakalım bu yaz nasıl geçecek..

15. samet.isik

samet.isik samet

yarın akşam üstü nişanlımıda alıp pendik marinanın oraya inecem felaket bir çapari hazırladım bu aralar pendikte iyide istavrit çıkıyo hadi hayırlısı bakalım yarın sonucu yazarım burada herkese rastgele

16. AKİF ÖZKAN

AKİF ÖZKAN AKİF ÖZKAN

Favori Kamış:
    Okuma salina spin2.40 ve bilumum kamış
    Favori Makine:
    yeteri kadarı
    En İyi Avı:
    Yeşil ırmak nehrinden bir torba dolusu tırıvırı
    kuleli

butun gun kulelideydim, sadece yandim. At cek yoruldum. Aksama gene eskina insallah. Of balik of, nerdesin.

17. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Av yasağını doğru düzgün uygulamadıkları için oluyor bunlar. geçen sene kıraçalara katliam yapıldı

18. jacal54

jacal54 uğur

arkadaşlar galatada bikatliam var resmen nasıl kıyıyorlar o kraçalara anlamış değilim ayrıca 25 .05. 2010 boğazköprüsü altında anadolu yakasında sallamayla kraça katliamı devam ediyor.kartal sahilde istavrit başladı akşamları 1 tavalık çıkıyor herkese rastgele

19. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Yeşilköy de şu anda akşam saatlerinde çok olmamakla beraber sardalya ve istvarit çıkıyor bilginize.

20. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    a

tam olarak yeşilköyün neresinde çıkıyo??

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.