İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Galatadan yeni geldim 1 tanecik istavrit alabildim ama sagımda solumda pek bir şeyler tutan yoktu...

2. balikciyiz

balikciyiz bu forum ve cumle ibnelersinis

dün yeşilköydeydim yarım kilo istavrit aldım pek büyük değiller ama ufakta değilller bügün pazar olduğu için gitmiycem güzel yer bulmak sorun oluyor

3. surfcast

surfcast Ozan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Yayın 30kg; lüfer 1.5kg;
    Bu gece galata'da sabahladım, sabah eznıyla birlikte günün ilk ışınlarıyla beraber, haliçteki ve tüm boğaz'daki tekneler marmaray hattınının geçtiği bölümde (sarayburnu ,üsküdar, salacak arasında) toplanmışlardı. Yüzlece balıkçı teknesi vardı.. Acaba hangi balığa atıyorlardı oltalarını bilen var mı arkadaşlar?

4. balikoltasi

balikoltasi Birol

Dişli girmiştir belki boğaza.

Son düzenleme: 30 Mayıs 2010
  5. surfcast

surfcast Ozan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Yayın 30kg; lüfer 1.5kg;
    Acaba sarayburnu'na iş yaptımı ? Arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi?

6. surfcast

surfcast Ozan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    Yayın 30kg; lüfer 1.5kg;
    Abicim bunlar nasıl haber alıyorlar balığın nerde olduğunu ?

7. balikoltasi

balikoltasi Birol

Biri alınca diğerlerininde haberleri oluyor teknoloji sayesinde. Ayrıca balığın zamanı şuan. Çıkış balığınında belli yerleri var . Hergün çinekop,lüfer tutuyor adamlar.

8. k_afacan

k_afacan kemal

Favori Kamış:
    lineaeffe BAIA 4.50 / lineaeffe s-flax 3.90 / lineaeffe oyster 3.90
    Favori Makine:
    lineaeffe superfıre 8000 / okuma octana ot-30 / okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    kalkan 1.5 Gr kadar
    teşekkürler bende gidemedim hafta sonu antalyaya gittim :(

9. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    3 4 gün önce sabaha karşı saat 5 civarlarında balığa gittim oltayı açtım tam sallayacam yanımdaki arkadaş bir tane sarıkanat çekti yemli atmış ama,sonra takımları yanıma almadığıma pişman oldum :D demekki balık boğaza girmiş ve yer yer geziniyor yarın akşam deniyecem raporumu ve resimlerimi sizinle paylaşırım tutabilirsem tabi oda :)

10. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Bugünde şartlar elverdiğince Avcılar sahile gittim Deniz köşklerin Küçükçemeceye yakın alan kayalıklarına bol bol yosun tuttum:))))oradaki arkadaşlar Yunus gördük ondan balık yok dediler ama ilk kez kayalıklara gitmenin acemiliğide üstümdeydi yani:))Orada birkaç dayı 4-5 tane kefal tutmuştu ekmekle....ben de kefalden anlamadıgım için seyretmekle meşgul oldum Cuma yada Cumartesiye kadar benden paydos:)))

11. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    boğaz ve yeşilköy raporu

hafta sonu cumartesi günü sabah 8 gibi yeşilköydeydim.3saat takıldım zargana ipegi denedim sonuş sıfır.1 no kaşık denedim sonuç sıfır.yemli şamandıralı takım denedim sonuç sıfır.yeşilköyde balık malık yok arkadaşlar :) bi dahada gitmem ..ordan da boğaza geçtim yemliye bi tane garip bi balık geldi .korktum elimi bile sürmedim ..iğneden kurtardım saldım denize..aksam 6-7 gibi sardalya akın etti.1 saatte baya yakaladım.ilk kez tadına bakıcaktım bu balıgın.fırına attık çok kılçıkları çıktı tadına baktım ama sarmadı bizi ..karsı komsuya yolladık.hafta sonu balık maceramız bu şekilde geçti ..herkese rast gele

12. 29519

29519

Dün önce Karaköy orada balık olmayınca sonra Üsküdara geçtik Üsküdarda da balık olmayınca tekrar Karaköy'e geri döndük. Karaköy de bazı insanlar tek tük istavrit aldı ama öyle tutmaktan keyif alınacak balık yoktu.

13. balikciyiz

nasıl balik yok diyorsunuz sizi anlayabilmis degilim yanlış anlamaistiyorumyın ama bence takım seçimleriniz yanlış.Birde bu sizin üstünüzde avcılar sahilinde avlanıpta yosun tutan arkadaşa şunu demek istiyorum, sizin içinde aynını düşünüyorum pazar akşamı yani çok değil dün akşam gitseydin akşam gecenin 23 unde bile milletin her atışta 1-2 tane olmak üzere balık yakaladığını görürdün ve ben bunu dün akşam kendi gözlerimle gördüm bir tanesi yarım kilodan fazla balık yakalamıştı canlı canlı ya yalan sölüyorsunuz yada doğru ama takım seçimeriniz yanlış birde bu akşam yorumuma inanmıyorsanız avcılar sahale gidın akşam saatlerinde kendi gözlerinizle görürsünüz

Son düzenleme: 31 Mayıs 2010
  14. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    aydın biz burda gidipte yaşadıklarımızı anlatıyoruz .balık tutmak bi hobi.sonuç itibariyle takım kötü veya iyi tutamadık ve haliylede bana veya benim gibi düşünen insanlara göre balık yoktu.adam ol öncelikle .nasıl konuşacağını öğren ..kimseye burda yalancılıkla suçlayamazsın..

15. balikciyiz

sizinde yeşilköyde balık malık yok arkadaşlar diye kesin bir dille demen yanlis
    siz tutamadiysaniz bu yeşilköy de balık olmadığı anlamına gelmez heleki artık tarih 31 Mayıs'ı gösterirken

burda kimseyi yalancılıkla suçladığım yok benim yanlız bazı arkadaşlar millet gelmesin daha az kişi olalım daha rahat av yapalım daha çok balık yakalayalım diye balık olan yere yok diyor ha lafım size değil mesela bu galata köprüsünd eben biliyorum ismi önemli değil adam gelmiş yazmış buraya balık yok sıfır demiş ulan ben ordaydım ben biliyorum balığın sürü ile olduğunu o zamanda
    yani aramızdan bazılarına lafım siz üzerinize alınmayın

16. deePblue

deePblue na

yeşilköy için düşündüğün durum niye köprü için geçerli olmasın ?
    köprününde kısım kısım balık yapan yerleri var veya yok.
    böyle durumlarda herkes o tarihte yaşadığı durumu belirtirse o bölgeye gidecekler için daha iyi olur.Fakat bu başlık daha çok okunmak için var sanki.paylaşıma gelince insanlar o kadar hevesli olamıyor.

17. ergir

ergir ergir

balık var....bu herkese göre değişen bi kavram.adam sabah 6 da köprüye gelmiş akşam 6ya kadar 1kilo balık tutmuş.şimdi orda o saatlerde gecen biri onun kovasına baktığında saat kactan beri avlandığı düşünülmeden balık var denililiyor.bana göre yoktur.işte balık var veya yok un anlaşmazlığı burda.:)

bu arada yarın saat 9 cıvarı köprüde yabancı tv belgesel cekimi var.mereklılarına duyurulur.

Son düzenleme: 31 Mayıs 2010
  18. svsbsk

svsbsk savaş

Favori Kamış:
    linaeffe oyster
    Favori Makine:
    okuma avenger 65av
    En İyi Avı:
    650gr kefal
    galata köprüsü 31,05,2010

31,0502010 bu gün galata tam bir fiyaskoydu hiç balık yapmadı sabah 07,00dan -14,00 kadar 15 tane sardalya tutabildim ama geceden kalan gençler 4 tane eşkina almışlardı bayagı iyi sayılırdı. yem olarak canlı teke kullanmışlar

19. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    yeşilköyde gündüz yemli yada ipekle zargana şu an yok,sabah 5 sıralarından 8 e kadar istavrit yapıyor,akşam yine saat 6:30 civarından hava kararana kadar istavrit devamında gecede ışıkların altından istavrit yapıyor;yemlidede geceleri fazla olmamakla beraber ispari,bazı taşlıklarda karagöz ve eşkina yapıyor..yeşilköyün durumu bundan ibaret ama balık yok derken gündüz yemlisi ve zargana şu an için yok...rastgelsin

20. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    ne zaman yeşilköye gitsem kimse olmuyo yanlış yerde mi avlanıyorum acaba diyorum kendi kendime .cumartesi gittigimde biri vardı .sohbet ettim biraz onunla ..midye takmış igneye .atmış kenara oturuyodu.izmarit .zargaana .olur dedi bana ..10-12 senedir orda avlanıyormuş ..marina da kurt satıyorlamış kapalı dedi .kurta kesin gelir dedi .sonra gitti..

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.