İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    karakolun ön tarafındaki beyaz kayalara doğru ilerlersen orada balık alacağına yüzde yüz ihtimal veriyorum ama şu an yemliye gelebilecek balıklardan tek başına bi kefal var o da kurtla şamandıralı takımla.gece taşlıkları yoklamak gerek illaki ispari alınır,bundan 1 hafta önce kaya kurduyla gece 5 tane ispari aldım 3 saat civarında,akşam üstü dediğim yerdede istavrit yapıyor 30-35 tane kadar...geceleri kıyılarda çok fazla ağ atıldığından çok neşesi yok balığın ama idare ediyor...bi 15 günlük dönem içinde gündüzleride yemlide balık alma olasılığı yükselecektir..yaklaşık 4 sene öncesine kadar gündüzleride kovaları dolduracak nispette balık mevcuttu ama bilhassa son iki senedir verim yok

2. SMyildiz2009

SMyildiz2009 Süleyman

En İyi Avı:
    Sarıkanat
    paylaşımın için teşekkürler burak

3. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    dün kartal sahildeydim 8 gibi. tek tük istavrit alıyorlardı. galiba şu ara balık orda ve kıyıya çok yakındı 50 gr kurşun atıyorlardı. ben boğazda avlandığım için 100 den aşşağı hiç çalışmadım :D

4. kofana1903

kofana1903 Timuçin TÜRKYILMAZ

En İyi Avı:
    Kofana
    Kartal sahilinde çaparide max. kurşun ağırlığı 35 gr. dır Engin Bey , boğazla kıyaslanmıcak derinlik ve akıntıya sahiptir anadolu yakası...:)

5. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    kartal istavrit

değerli arkadaşlar biz boğazda avlananlar için akıntının olmadığı kartal zor zira 50 gr lık kurşun misinamız için intahar malumunuz,gevşek misina sarımı benim 20-30 metre misina kaybetmeme sebep oldu az istavrit ve yok denecek kadar istavrit ancak cumartesi yapmış,kayaların üzerinden atmak zorda geliyor insana .ben pazar denedim kıttı.

6. Gökhan Aydınlı

Gökhan Aydınlı Gökhan

Favori Kamış:
    Extreme Cast, Okuma Powerliner
    En İyi Avı:
    İçi mazot dolu, bir bidon
    Galata köprüsünün Camiye yakın ve boğaza açılan taraıfında kurtla çok güzel Mavi ada izmariti alıyorlard ,Kurt atan iki arkadaş 15 cm kadarlık çok güzel mavişler alıyorlardı saat 20.30 civarı.22-23 saatleri arasında ise eşkina yapıyor bildiğim kadarıyla müdavimlerine duyrulur. İzmarit için100 gram kurşun 3 lü köstekli klasik yemli takım kullanılıyor....

7. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Mavi ada izmaritinin normal izmaritten farkı nedir. ? sadece galatadamı tutulur, anadolu yakasında tutulmazmı ?

8. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Bu akşam yeşilköydeydik istavrite deneyelim dedik tık yoktu toplamda iki kişi 15 tane filan geldi oda iki saatte onlarıda yanımızdaki balıkçılara teslim edip döndük önümüzdeki günler eşkinaya bakıcaz durumu burdan paylaşırım

9. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    Arkadaşlar yarın galataya gidecek olan varmı. Yaklaşık 45 dakkalık bir işim var karşıya geçmişken balıkta tutmak istiyorum. Ama takımlarla gidemem. BIraka bileceğim bir kişi veya tavsiye edeceğiniz biyer varmı yaedımcı olursanız çok sevinirim.

10. İĞNE

İĞNE ömer

Favori Kamış:
    Lineaaffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 60
    En İyi Avı:
    4,250GR RUS KEFALİ
    Merhaba Herkese 30-05-2010 Tarihi Galata Köprüsüne Gittim Sabah 7:00 Başladim Atmaya Tik Yok Hava Sicak Esiyo Tavuk Oldum Pazar Diye Herkes Sabirla Bekliyo Du Kisacasi Balik Kesildi şu An Marmarada Kitlik Var Sicaktan 25 Aedt Istavrit 20 Adet Sardalye Ile Döndüm Akşam 6 Da.sicaklarda Kendinize Dikkat :)

11. juegos

juegos mehmet

Pazar günü Karaburun'a gittik. sabah 05.00 gibi. Maalesef o saatten akşam 14.00'a kadar 2-3 minik kalkan birsürüde dikenli tuhaf balıklardan tuttuk. Tabi bir işimize yaramayacağı için salarken nazikçe saldık :) Karaburun tarafı için söylüyorum mutlaka Gece gidilmeli. Pek çeşit çıkmasada bir kaç iri kalkan muhakkak tutulur.

Not: Karaburun ile ilgili bilgi istediğimde kimse paylaşım yapmadı. Bizde gidelim görelim dedik yollara düştük. Ne çıkacağından bi haber. Sağolsun herkes.

12. balikciyiz

balikciyiz bu forum ve cumle ibnelersinis

yeni avcilar sahil balik avindan geliyorum bir arkadaş çağırdı kıramadım gittim toplamda aksam 21 ile 23 arasi 2 saatte 30 -35 arasi istavrit aldim orta buyuklukteler birde balik ilerde degil kıyıya yakın yerlerde gidecek olanların uzağa atmasına gerek yok hafta sonuda yeşilköyde avlanıcam orası bana daha verimli geliyor ozellikle sabah 6 ıle 8 arası verimli oluyor avcılardan menun kalmadım kısacası yeşilköy'ü avcılara göre tek geçerim birde az önce okudum bundan önce yazılan yorumları zargan için daha erken boşuna denemeyin birde yeşilköyü bir arkadaş denizzzci rumuzlu çok güzel özetlemiş ne çıkar ne çıkmaz hangi saaatler arasında diye anlatmış, altıma imzamı basarım katılıyorum kendisine rastgelsin

Son düzenleme: 1 Haziran 2010
  13. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    teşekkürler hiç fırsatım olmadı orda avlanmak için bir haftasonumu orda değerlendirmek isterim.. özellikle zargana zamanı zargana topuyla denemeler yapmak isterim..

14. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Tabiki tutulur mesela geçen sene Nisan 15 - Mayıs 15 arası Anadolu yakasında & Kasım ayında da avrupa yakasında çok iri derecede mavi izmarit aldım , ama bu sene tık yok şu an için...

15. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    O zaman eylülü beklemen gerekicek Engin...:)

16. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    eylüle lüfer palamut zamanı o zaman uğraşmam :) geçen kuleliye gittim orda da tık yoktu cumartesi sardelye yapmış sadece. zargana avını özledim ya :)
    teşekkürler :)

17. kofana1903

En İyi Avı:
    Kofana
    Ne demek ben başlayınca haber verırım gelırsın uyarsa Engin , yoksa bizde o dediğin balıkların peşindeyız bogazda o mevsim...:D

18. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    olur tabi neden olmasın :)

19. BiG_mAsTeR

BiG_mAsTeR Mustafa

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-Flex 4.50
    Favori Makine:
    Okuma Spector
    Akşam üztü avcılar sahilinde zargana oynuyor fakat boyları 20-25cm bence o saate kadar istavritle uğraşıcağına eşkinaya atsaydın en az 2-3 tane 1kg ın üzerinde eşkina bol bol iskorpit alırdın. Bende bu sabah avcılar sahiline indim azda olsa güneş açana kadar çapariye istavrit geldi.

20. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Zeytinburnunda akşam 21.00 ile 23.00 saatleri arasında yemli çapariyle 2 . kilo kadar istavrit ve 2 adet deniz yayını yakaladım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.