İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Aslında menekşe genellikle egede verilen bir isim. Kendim de bizzat yakaladım, burdakiler gibi mavi çizgili veya menevişli değil, üzerinde görünen noktası hariç tamamen çivit mavisi muhteşem bir rengi var. Şekil olarak birebir izmarit ama görünce insanın izmarit diyesi gelmiyor.

2. vatos70

vatos70 oktay arıkan

En İyi Avı:
    eşkine 1,5 kg
    marmarada mart - mayıs ayları arasında yakalanan erkek izmarit balıklarına genelde ada izmariti dendiğini biliyorum..... resimdeki balıkları nisan ayında marmarada 22 kulaç derinlikte yakalandı...

3. k_afacan

k_afacan kemal

Favori Kamış:
    lineaeffe BAIA 4.50 / lineaeffe s-flax 3.90 / lineaeffe oyster 3.90
    Favori Makine:
    lineaeffe superfıre 8000 / okuma octana ot-30 / okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    kalkan 1.5 Gr kadar
    galata koprusu raporu
    saat 06:30 dan 12:00 a kadar 15 kadar sardalye 3 istavrit başka bişi yok
    konusulanlara gore yani malzemecinin demesi koprudeki aksam 4-5 ten sonra balık yapıyormus birde yemli gece balık alıyoruz diyenlere aynı malzemeci gece yemli ile birşey olmadıgı soyluyor nasıl teke ile yada kurtla bişiler tutuyorsunuz anlayamadım birileri sallıyormu yoksa gercekci olalım malzemeci sallamıyordur umarım

4. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Güzel rapor. Hafta sonu tekneyle beykoz paşabahçe koyunda çıkmayı düşünüyoruz işallah bize de denk gelir o istavritler...

5. İĞNE

İĞNE ömer

Favori Kamış:
    Lineaaffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 60
    En İyi Avı:
    4,250GR RUS KEFALİ
    Mrb Herkese Aşiri Sicaklar Korkutuyo Galiba Baliklari:)
    02-06-2010 Ikindi Vakti 4:30 Da Köprüye Gittim Balik Az Ama Dibe Indirip Kurşuna Taramayi Güzel Yapan 3 Saate 2kg Tek Ve Iki Adet Istavrit çeker.kurt Ilede 100-125 Gr Kurşun Yeterli Emimonü Tarafinda Murat şişman Tezgahçinin Orasi Ada Izmariti Yapiyor Bilginize Saygilarimla

6. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Beykozdan otobüsle geçerken sahildeki adam 5 li istavrit yada sardalya çekti, demekki balık var demektir 5 li çektiğine göre, bide beykozda yani balıkın az olduğu bölge

7. ozkan79

ozkan79 özkan

ben bugün köprüden gectim eminönü otobüs duragına bakan kısımda herkes sardalya istavirit dolu dolu cekiyordu kimsede bos yoktu,karaköy tarafı köprü ayaklarında da oldukca sıcak dakikalar geciyordu :D köprüde balık vardı.

8. serhat_ist

serhat_ist serhat

Favori Kamış:
    linea effe
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    lüfer
    çanakkalede çinekop ve lüfer başladı tüm avcı arkadaşlara rasgelsin

9. reef1905

reef1905 Akın

Favori Kamış:
    SHIMANO ALIVIO CX TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FA + E
    Pazar günü Büyükada'da olacağız arkadaşlarla aksilik olmazsa.O tarafta ne çıkar bilgisi olan, o tarafta avlanan forum dostumuz var mıdır ?

10. Gökhan Aydınlı

Gökhan Aydınlı Gökhan

Favori Kamış:
    Extreme Cast, Okuma Powerliner
    En İyi Avı:
    İçi mazot dolu, bir bidon
    Köprüyü yine gözlemledim bugün en fazla rastlayacağınız balık köprüde sardalya çok yoğun değil, sürü halinde dolaşıyor bir geliyor bir gidiyorlar, istavrit akşam üstü tek tük tutulsada genelde kraça dediğimiz boyda ve çok seyrek... Kısmi olarak bazı alanlarda izmarit mevcut. Şamandralı takımla ve kurtla 500 gramlık kefaller yakalyanlardagördüğümü söyleyebilirim. Kovalar karaköy balıkçılarının olduğu kısımda daha doluydu..Köprüde balık olduğunu söylemek zor...

11. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    D kısmında yani :)
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=33198

12. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Daha yeni mi başladı :confused:

13. cebirx

cebirx

bogazın anadolu yakasında üsküdardan beykoza kadar nerdeyse hiçbir yerde balık yok ne istavrit ne sardalya nede başka bişey , bu verimsiz dönem ne kadar sürer sizce malum balıkların havyar zamanı karadenize göç etti bikaç tür , ne zaman geri gelcekler acaba ::)) ? yollarını gözler oldu millet en çokta balık malzemesi satan vadandaşlar aslında balık yakalanmadıgına seviniyorum çünkü yumurtalı balıklar , bir yandanda bu işle geçimini saglayan vadandaşın işi bu aralar çok kötü ona üzülüyorum.

14. hayali_53

hayali_53 yusuf

akın abi adalar çevresi bu sene çok istikrarsız şu an balık yerleşmedi ama bekliyoruz ben heybeliadadayım. iki hafta önce bir arkadaş limana geldi 10 kiloya yakın kocabaş istavrit almış ertesi gün birlikte aynı yere gittik birtane dahi balık bulamadık. berlama baktık 2-3 vuruş aldık ama balığı kaldıramadık yani ada yerlisinin bildiği kerterizler haricinde balık almak zor o balığında tadı yok ama iki haftadan bu zamana çok şey olmuş olabilir istavriti denemekte fayda var geçen sene bu zaman alınıyordu..

15. coffee

coffee orhan

selam desene her geçen sene bır öncekı seneyı aratıyor geçmış dönemlerı anmaya başladık bu gıdışle balık ancak muhabbetlerde olucakgıbı

16. mertonur

mertonur onur

bugun köprude sardalya avına gittik saat 6:45 ten 1:30 a kadar 3.5 kg sardalya 5 10 tanede istavrit aldık sardalyalar su üstünde ve beyaz çapariyle yakaladık bizden başka pek balık tutan olmadı sansımıza biz her atışımızda balık çektik ama diğer balıkçılar da balık yoktu yani köprü bugün sadece bizim için bereketliydi ayrıca köprüde çok büyük eşkinalar yakalamışlar sabahlıyanlar 1.5 2 kg lık eşkina alan vardı büyük tü eşkinalar herkeze iyi avlar

17. dersim

dersim hüseyin

sabah 07-12 arası kalander'den 37 istavrıt 2 kğ kadarda sardalya aldım balık sabah iyidi saat ondan sonra ikişer üçer geliyor gideck arkadaşların dıkkatıne acık yeşil çapari 125 ğram kurşun balık acıkta rastgele

18. reef1905

reef1905 Akın

Favori Kamış:
    SHIMANO ALIVIO CX TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FA + E
    Verdiğin bilgiler ve gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim canım kardeşim.Demek ki denesek bile elimiz boş döneceğiz büyük ihtimal.:)

19. hayali_53

hayali_53 yusuf

ne demek akın abi ama kesin karar verme o zaman maltepedede balık başlamamıştı şu an var ama denemekte fayda var ki adalar diğer çevrelere göre çok rahat bi mekandır..

20. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Anlaşılan boğazda birşey kalmamış kimse bişey yazmıyo?:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.