İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gokhanunsal44

gokhanunsal44 Gökhan ÜNSAL

Kartal Migros önü akşam 17:00 sandalla açıldık ve saat 19:30'a kadar 65 adet irice yemli (Tavuk ciğeri ve tavuk derisi) Mezgit aldık, küçük Mezgitler denize iade, 19:30 - 20:30 arası 84 adet İstavrit boyları çok iyiydi ve balık geziyordu, kimizaman boş çektik tam balık kesdi derken 6lı - 8li takılınca zevkli bir av oldu.

2. sintr

sintr hasan

Favori Kamış:
    YobamaxBullDog
    Favori Makine:
    Okuma trio 55
    En İyi Avı:
    Sadece Zargana
    Hastası be .... :hungry: günü güzel kapamışsınız abi ben ev boyuyorum inşallah gelebilirim bu bayramda balığa idk

3. maligunel

maligunel mehmet ali

hayırlı geceler ; akşam üstü ortaköy-kuruçeşme 18:00 / 21:00 saatleri arası çok iyi sardalya ve istavrit yaptı .

4. aksu34

aksu34 Ahmet Aksu

avcılar sahilden geliyorum gece kefalde bile tık yoktu. yarın öğleden sonra şansımız rast gele inşallaaah

5. kale124

kale124 dursun

Galata köprüsü ne durumda ?

6. s.burnu

s.burnu ibrahim

Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    1.95 kg baltabaş karagöz

selam, balık tutmak için en yakın sarayburnu, hava almak için en yakın avcılar :))

7. akcabey87

akcabey87 adem

sarayburnunun durumu nedir ustam. :)

8. nidya78

nidya78 Aydın

Yenikapıda teknelerin bağlı olduğu yerdemi atıyorsunuz yoksa mendireğin arkasında açıkta mı? Birde resimde gördüğüm kadarıyla zargana topu değilde hafif sıyırtma kurşunlamı avlanıyorsunuz ?

9. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Alttaki video'yu izlerseniz tekneden ve zargana topu ile avlanıldığı görülecektir.Herkese rastgele.:)

10. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    selam 06:00 10:00 arası emirgan arnavutköy arası çapari ile istavrit muhteşemdi daha sonra balık bir anda kesti acemi 01 serkan arkadaşımla buluşarak yemli kefal ve 15.numara iğne 08,08 takım ile çok güzel gümüş avladık gümüşlerin boyları 15.cm 16.cm arasında daha sonra 19:00 20:15 arası seyrek olarak çapari ile istavrit yaptı ama pek makbul değildi.
    not:
    bu arada 30. agustos zafer bayramı ve aynı güne denk gelen ramazan bayramının tüm islam alemine hayırlara vesile olması dileklerim ile.
    saygılar rastgele

11. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

sizlerinde efenim.....:)

12. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

sabah namazı kılıp aksama ifrariyelik tutma amaclı kuleli askerye önüne gittik.saat 6 gibi gelmeye başladı istavritler saat 10 a kadar verimli bir av geçirdik 11 gibi de güneş allerjim nedeniyle avi sonlandirdik balikda seyrelmişti zaten toplamda abimle ikimiz 5 kg civari balik alikoyduk.açık atışlarda iri istavrit gelmekte fakat poyrazın etkisi hala sürdüğünden biraz açığa atınca kalın misinanın dezavantajı ile birlikte çok kaydı 100 gr kursun ama ilerden irileri gelmekteydi. ilk defa böyle zevkli bir av geçirdim cünkü sadece 1 tane krace gelmişti oda özenle ailesinin yanına gönderildi. güzel bir gündü. ramazanın bereketini yaşamış olduk gece resimleride atarım.

13. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba;limanin icinden teknelere gelmeden ve hatta limana girer girmez kiyi seridi :)

14. gelibolulu

gelibolulu levent

Favori Kamış:
    albastar martin420
    Favori Makine:
    silstar vertex8000
    En İyi Avı:
    5.5 kg. Yayın
    Saat 15:00 gibi..
    Akıntı burnuna geldik..Çapari ile saat 18:00 ya kadar 4-5 kg istarvit aldık.
    Saat 18:30 da dip oltası ile karidesi yem olarak kullanarak 17 tane iri izmarit aldık.
    Balık yoğundu yarın gene ordayım :)

15. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    lüfere deneyen varmı yakınlarda,uzun olta yada kıyıdan...çok geç kaldı bu sene birden girecek heralde....geçen sene bu zamanlarda vuruş alıyorduk tek-tükte olsa bu sene o da yok

16. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Cumartesi günü 2 saat attım bekledim.Akıntı çok fazlaydı bitane çok sağlam vuruş aldım ama balığı kenara alamadım.Sonrasında 1 saat daha bekleyip gittim.Geliyo geliyo şu poyraz bi dursun hava bi yumuşasın patır patır raporlar dökülür.Balık boğazda bence ama akıntıdan dolayı av yapmıyor.Bayramın 2sine 3üne raporlar dökülmeye başlar.

17. ysnlker

ysnlker yasin

pazar ve p.tesi saat8 den sonra karaköy iskelesinin yanı çapariyle güzel istavrit yaptı. İğne sim renk önemli değil. Yanımızda kafası güzel adam bile balık çekti yani :)

18. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba öncelikle herkese hayırlı bayramlar :)

29-08-2011 zargana avı
    evet hazır tatil iken klasikleşmiş zargana avına ara vermeden devam reeling

sabah 9.30 gibi arkadasımla bulusup yenikapı avlagın yolunu tuttuk avlaga 200 metre kalınca bizim reno laguna stop etti ve kabus başladı :eek:

9.30 da yola cıkmış olmamıza ragmen oltayı suyla bulusturmamız 16:30'u buldu;saymadım ama iki arkadaş yaklaşık 17-18 zarganayı kovaya gönderdik;balık oldukca boldu anlık gecişler yapıyordu bir vardı bir yoktu balık olduğunda adeta yamyamlar gibi gümüş balıklarına saldırıyorlardı...
    oldukca keyifli atcekler takipler ve cok sağlam vuruşlar aldık,bir ara suya batıp cıkan bir mantar gördüm tesadüf eseri o mantarda gelip benim misinama takıldı birde ne göreyim başı boş bir kıbrıs takımına bir kafel yakalanmış iğnenin biri sağ gözünün hemen yanına diğeri ise sağ yüzgecinin hemen arkasına batmış idi itinali bir anesteziden sonra balığı iğnelerden kurtarıp geri saldık ve evin yolunu tuttuk ilgili arkadaslara duyrulur :cool:
    not:Laguna servisde yatıyor bayramda arabasız kaldık :confused:

kıbrısa takılan ve bana denk gelen sanslı kefal mrsparkle

19. akcabey87

akcabey87 adem

laguna neden böyle bi ihanet yaptı ustam yaa :) bende dün yenikapıdaydım kefal kayniyodu 3 tane büyük kefal aldık bi tane kaçırdık ilk kefali elime aldıktan sonra kefallerden tiksinmeye başladım artk :) neyse ustam bende acayip zargana aşkı var sen tam olarak nerden zargana alıyosun ?

20. Candy_Man

Candy_Man Necip TEPE

Bence lüfer varsa bile şuanda av vermez. Zira çok fazla yemlik var suda.
    Yani attığımız 1 tane yarım istavrit milyonlarca kipir kipir capcanlı istavritin arasında pek şanslı değil :)
    Hava iyice bi soğusun bakalım bu sene güzel balık olcak insallah.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.