İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. biltez

biltez Bilal

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    DAİWA VE RYOBI
    En İyi Avı:
    Sarayburnu 2006
    arkadaşlar kıyılarımızda son durum nedir,, bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler...

2. gallisene

gallisene Yılmaz

dün gece istanbul gürpınar'dan (tren son durak civarı) 2 karagöz 1 kaya balığı çekebildik. başka da neredeyse hiçbirşey yoktu. gece 3 e kadar kimse birşey çekemedi. 3 ten sonra bir kaç kişi istavrit çekiyordu. diğerleri izlemede idi.

3. deepeyes

deepeyes mert

Favori Kamış:
    shimano alivio cx surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma espina EI-80
    En İyi Avı:
    mercan 835gr.
    kandilli, çubuklu, anadolu hisarı bomboşş bugün hiç bir şey yoktu av sezonunun açıldığını duydu heralde balıklar=)

4. DieVaLue

DieVaLue Tamer

Favori Kamış:
    ALbaStar Major 4.20 Surf kamış
    Favori Makine:
    Banax SX4000
    En İyi Avı:
    Çingenepalamut'u
    kanlıca, anadoluhisarı,kandilli,vaniköy nereye gittiysek bomboş tek tük çıkaran bile olmamıştı herkes toplayıp tası tarağı gidiyodu öglen 12 ye kadar boş boş at çek at çek yaptık sonra bizde topladık :)

5. akcabey87

akcabey87 adem

sarayburnunda durum nedir?

6. kale124

kale124 dursun

2 gündür nerdeyse boş geçmiş durumlar kefalde mi yok :O

7. ahmet1

ahmet1 özgür

bugece sarıyer büyük dereye gitmeyi ve sabahlamayı düşünüyorum şu andurum nedir lüfer palamut çıkarmı zargana gören varmı enson gittiğimde biri yanımda istavrit çaparisiyle iskorpit almıştı ben istavrit kellesi taktım gene alamadım dip balığı olarak değişik bişey tutmak istiyorum eşkina gillerden hiç tutabilen varmı şu takımla şu çıkar diyebilecek biri varmı cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.

8. maligunel

maligunel mehmet ali

tarabya tarafında dün ve bugun birşey yoktu , palamut çaparisine vuran olmadı , istavrit bir göründü bir kayboldu. balıklar birazcık yağmur bekliyorlar sanırım .. :)

9. Mustafa Mert

Mustafa Mert Mustafa Mert

Yağmur geliceğe benzemıyor hava düzeliyor :D

10. deepeyes

deepeyes mert

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma espina EI-80
    En İyi Avı:
    mercan 835gr.
    kuleli bölgesi için durum raporu paylaşabilcek olan var mı? yarın kuleliyi denemeyi düüşünüyorum dün akşam vakti kuleli şemsipaşa üsküdar caminin orası çok güzel istavrit yapıyordu hatta çapariye izmarit bile atlamaktaydı. bu bölgeler için günün raporunu paylaşabilcek olan varsa memnun olurum.

11. ozkan79

ozkan79 özkan

1 Eylül haliç balık avı

merhaba herkese balat kadir has üniversitesi önünden capari denemsi yapıldı 2 arkadas 6 kilo kadar sardalye istavrit karısık kovaya gönderildi ilgili arkadaslara duyrulur reeling
    balıklar botdan acıkdan alındı kıyıdan uzak atıs yapabilenlerde sardalyadan nasibini aldı.

12. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Pendik sahilde 19:00 - 20:00 arası güzel istavrit vardı. Boyları gayet güzeldi. Yoldan geçerken zevkine 1 saat kadar takıldığım bu akşamki avda tuttuğum yarım kilo kadar istavriti tanımadığım balıkçı bir arkadaşa bağışladım :) Paylaşmak güzel şey ;)

13. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Beykoz Yeniköy hattında balık tezgahları av sezonunu palamutla açtı. Yılın ilk av gününde Boğaz'ın Kuzeyindeki limanlardan Karadeniz'e açılan tekneler bir miktar palamutla döndüler. Geçen senenin ilk günlerine göre gözle görülür bir palamut artışı var, zaten balıkçı bu sezon umudunu palamuta bağlamış durumda. Yeniköy çakarında uzunoltacılar sonunda kendilerini göstermeye başladı. Birkaç tekne gün boyu uzunolta yaptılar ve canlı lüferler tanesi 20-25TL'den kıyıdaki havuzlarda alıcı beklemeye başladı.

14. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    iyi haberler abicim bunlar,sağol verdiğin bilgiler için...lüferler nasıl?tam boymu?

15. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)

Evet, 30-33 cm. arası tam boy lüferler.

16. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    sağol abi...yakında şenlendirmeye başlar kıyıdanda oltaları

17. nautica344

nautica344 ümraniye

Favori Kamış:
    extreme 180 cast 4.40,lineaffe surfmill 4.20,okuma savant 4.20,okuma vsystem 2.40
    Favori Makine:
    okuma raw11ss,ryobi ecusima 6000vi,okuma avenger 40b,ryobi applause 8000
    En İyi Avı:
    630 gr palamut
    arkadaşım kuleliye 13 te gittim hiç birşey yoktu ama takımcı abimiz akşam güneş battıktan sonra balık oluyor dedi haklı çıktı bekledim bir saatte 1 kilodan fazla aldım.20:30 döndüm

18. deepeyes

deepeyes mert

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma espina EI-80
    En İyi Avı:
    mercan 835gr.
    teşekkrler bilgi için..sabah balığını bi deneyelm yoksa akşama kalıcaz ne yapalm..

19. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    tarım bakanı mehti eker çinekop boyunu 15cm den 20cm ye çekildigini açıkladı gerekirse 25cm ye çekebileceklerinide söyledi yani gırgırlara çinekop yakalamak yasaklandı karadeniz tarafında gırgırlar istavrit çeviriyor palamut düne kadar çok oynak yapıyordu bu akşam üstü 2 saat çapariyle gezdik tık yok..

20. gallisene

gallisene Yılmaz

küçükçekmece sahilde zargana ve istavrit alanları gündüz gözüyle gördük. fazla kalamadık ama. sabaha b. çekmece den durum bilgisi yazarız gece gidicez.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.