İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    şimdi geldim daha uyumadınmı sen bkayım daha nerde kepçe aloo kime diyorum.sen ihtimalen yanına stavrt çaparisi al. bende yok ta ne olur ne olmaz.

2. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    Bu sabah Trabya biraz palamut yaptı Denilene gore alınan toplam palamut sayısı 15 cıvarında Bırı de bıze nasip oldu

3. 29519

29519

Yapar hergün 3 - 5 -10 yapar. Lakin ortalama olarak 30 kişi olta atsa ve bu otuz kişi otuzar kez olta sallasa eder 900 bu demek ki 900 atışa 3 - 5 - 10 palamut düşer. Orana bakıp kar zarar endeksini karşılaştırın ve o na göre gidin. Hee hiç kimsenin balık alamama oranını da hesaplayın. Aslında o kadar kişi rapala atsa 3 - 5 - 10 sarıkanat çinekop filanda çıkar :D

4. kimerya

kimerya Murat

En İyi Avı:
    Levrek 5 kg
    Dogru en az 300 kişi vardı

5. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Dün avcılar sahilinde çok güzel istavrit vardı.İlk defa böyle istavrit yaptığını gördüm desem yeridir.Balık biraz uzaktaydı sağlam atışlarla uzaktan alındı.Bendeki çaparinin ince olmasından dolayı fazla uzağa atamadım.Ama genede 2 kilo civarı aldım.Hiç tutamayan 2 kilo yakaladı.Ustalar 5 kilodan fazlasını aldı.Balıklar çok iriydi çapariler dolu dolu geldi.İstavrit o kadar fazla av verdiki kimse lüferi beklemedi,kovayı dolduran çekti gitti.

6. 29519

29519

300 kişi çarpı 30 atış e artık siz hesaplayın :d çarpma olarak bile balık yakalanır
    :D

7. mehmetf

mehmetf fatih

Bugün Kulelinin önündeydim. gece 04:00 ile sabah 10:00'a kadar durdum.
    çok az balık yaptı.. tane tane geldiği için canlılar denize..

8. masi

masi ZIYAETTIN DURAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Vertigo 4.20 , Okuma Helios 2,40
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65, Okuma Salina II 10.000 Shimano Exage 2500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Anadolu Kavağı 05:00 -08:00 saatleri arasında balığın esamesi bile yoktu. Oradan Kartala geçtik tabii yunus balıkları bizden önce mekanı ziyaret etmiş ortalıkta balık bırakmamışlar :) eli boş evin yolunu tuttuk :(

9. reiss__34

reiss__34 İsmail

Favori Kamış:
    DAM STEEL POWER RED 100-250GR
    Favori Makine:
    DAM RD 650
    En İyi Avı:
    Kendi Çapımızda :)
    3 izmarit 21 istavrit 4 sardaLya yer arnavutköy akşam 10 dan sabah 9a kdar :( resimLeri ekLeyemedim ALLah bereket versin çok şükür yinede :)

10. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    sabah 05 te kalendere gittim
    palamut çaparisi denedim sonuç 5 ad ortaboy palamut
    rastgele

11. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Bu raporun yeri burası değil fakat balık yok diyen arkadaşlara bilgi mahiyetinde dün gece tekneci arkadaşımın inanılmaz miktarda palamut aldığını söylemek isterim. Balık henüz marmaraya girmedi, hala kuzeyde, hemen boğazın girişinde havanın soğumasını bekliyor. Avladığı palamut miktarını söylemek istemiyorum tepki alabilir. Bana da biraz verdi sağolsun.

12. TarikC

TarikC Tarik

Dün Akşam Cankurtaran tarafında Lüfer denmesi yapıldı Sonuç Olumsuz.
    Sadece Yem için uzun uğraşlar sonucu 2 adet iri boy İzmarit , 1 adet İspari ve 1 adet istavrit alındı. Yem balıkları tutmak bile artık büyük ugraş ve sabır gerektiriyor.

13. avcı 37

avcı 37 Kemal GÖKMEN

Favori Kamış:
    AMUNDSON KUDOS EXPERT 4.10M YABO MAX PANTHER SURF 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA RAW ll 65 DAİWA WINDCAST S4500/ SHAKESPEARE STANDART 2015 GF
    En İyi Avı:
    76.CM BOY 24.6.CM EN 2010 YILI AYNALI SAZAN
    25.09.2011 saat 15:00 itibarı ile kireçburnu önlerinde aşırı derecede gırgır var ve sürekli çevirme yapıyorlar kıyı yolu ile yoğun olarak kamaralı ve kamarasız ufak motorlar palamut çaparisi ile geziniyorlar motor başı 10,15 çift palamut alanlar var tanesi 10.tl bende aldım palamutlar kiloluk ayrıca tezgahlarda mükemmel hamsi var sordum nereden diye boğaz dışı kilyos önleri bu ne demek oluyor balık kuvvetli bir hava artı yağmur bekliyor boğazın çılgın ve haşin çocuğu çinekop ve lüferleri bekleyelim kireçburnu ingiliz koyu arasında karadan amatör arkadaşlar palamut çaparileri ile beklemedeler sonuç yok sıyrıtme ile istavrit denemeleri kireçburnu,tarabya,kalender, istavrit yok istinye tokmakburnu arası sıyrıtme ile seyrekte olsa kıreçe ve orta boy istavrit yapıyor emirgan şütiş önü olumsuz hiçbir şey yok herkese rastgele....

14. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    yer küçükyalı
    15:00 - 19:00 zargana denemesi vuruş 1 sonuç 0
    sağımda solumda 15 20 kişi olta atıyodu kıbrıs atanda vardı istavite atanda rapala atanda tek bi balık dahi alanı görmedim

15. cosmic-c

cosmic-c cem

En İyi Avı:
    Sırtıkara 3.5 kg
    Saat 19:00 / 22:00 arası Yeşilköy lüfer denemesinde 0(sıfır) balık.Çok dalga ve yosun olduğundan hiç keyfi yoktu.Deniz kurumuş.Merakla bekliyoruz lüferleri:eek:
    Herkese rastgele.

16. hkn07

hkn07 hakan

Öğleden sonra 13-00 baltalimanı civarındaydım gezi amaçlı. tutabilen yoktu bir adam sepetle kefal tutuyordu 40, 50 civarında yakalamış ama kefaller 10 15cm civarında yazık. akşam 19-00, 20-00 arası iyi istavrit vardı sonra kesildi hemen oltamı aldım iki atış denedim ama ikisinde de takıldı oltayı kopardım (acemilik zor) . sonra eve döndüm.

17. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Haftasonu Boğaz'ın kuzey taraflarında baya bir gezinme imkanı buldum. Balık henüz Boğaz'a girmiş değil. Havalar inanılmaz derecede sıcak gidiyor ve önümüzdeki günlerde de bir soğuma gözükmüyor. Lüfer isteyenlerin Roke veya Eşek Adası taraflarına bakması lazım. Boğaz kıyısında canlı satılanlar oralardan geliyor. Keza Palamut için de Boğaz dışına çıkılmalı. Balığın Karadeniz'de keyfi yerinde.

18. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    bu ay sonu sağlam soğuklar geliyor,sistem hareketinde değişiklik yapmazsa akışa zorlayacaktır balığı....bazı yerlerde kar bile görülebilir

19. Serji

Serji Serkan

Herkeze hayırlı avlar.Forumun yaklaşık 1 senedir takipçisiyim ama üye olma şansım ancak oldu.Cuma günü(23.09.2011)Kuruçeşme divan karşısından sabah 10 dan akşam 8 e kadar yemli 1 kilo mezgit aldım.(yem olarak istavrit)akşam üzeri 7 den 8 e kadar sadece kıyıdan yakınla 8 10 adet istavrit zor aldım.gittiğime deydi en azından boş dönmedim.ama balık tutan çok az 3 5 kişi vardı.ayrıca o gün gündüz 11 civarı bir abimiz kıyıdan yaklaşık 3 3.5 kilo civarında güzel bir kalkan aldı.görülmeye değerdi gerçkten.(tabi birazda şansı yaver gitti)ancak şimdi paylama şansım oldu sizlerle.av fotolarım mevcut onlarıda ekleyeceğim bugün yarın..herkeze hayırlı avlar hayırlı günler dileğiyle.saygılarımla. mrsparkle mrsparkle mrsparkle

20. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Havalar soğumaya başladı artık,Marmarada balık var.Ambarlıda istavriti zarganası çok zevkli av veriyor.Lüferi bekleyenlerde(o kadar ayaz ve rüzgara rağmen) Boş dönmüyorlar.2 GÜndür o kadar zevkli av vardıki lüferi beklemeden dolu kovalarla eve döndük.Lüfer 9-12 arası av yapmaya başlamış,balık boyları sarıkanat lüfer arası,benim dolaptada pişmeyi bekleyen 1 tane var makina ayarlar ayarlamaz resimleyip raporunu yazcam.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.