İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. masi

masi ZIYAETTIN DURAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Vertigo 4.20 , Okuma Helios 2,40
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65, Okuma Salina II 10.000 Shimano Exage 2500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Arkadaşlar hayırlı olsun Lüfer bağaza tam anlamıyla girmeye başladı.

2. onurSah

onurSah onur

hani nerde ?

3. fikret_34

fikret_34 fikret

yer: kumkapı batığın olduğu yer tutulan balık 1 lüfer 3 çinekop 1 kilo kadar istavrit akşam saat altıdan sonra alındı balıklar yem olarak izmarit kullandım güzel netice veriyor lüfer 1 tane alabıldım fakat bir çok kez vuruş oldu balığı alamadım sonucta bir lüferle yetindim herkeze rastgele...

4. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    Bugün 2gün önceki arnavutköyden eser yoktu.1:30 saatte 5 adet istavrit yakalaya bildim.Takımları daha iyi olanlar biraz daha fazla aldı.Ama yetersizdi.

5. tkorkunckaya

tkorkunckaya tkorkunckaya

çikin şey seni...

Bugün istavrit sorun oldu, yemlik boş, bolca tırsi vardı. Bütün gece sıyırtma ile yem peşinde koşmakla geçti. Lüfer'in az zamanı, kurukaltı, yaprak yem takanlar görüp şaşırdık. Vuruş alamadılar. Doğru uygulama ile 5 lüfer aldık, bir tane iğne ile beraber giden oldu takımı dağıttı, ayrıca 3 kere sadece kafa çektik. Lüferler yine saat 21 sularında alındı sonra vuruşlar kesildi. Akşam üzeri kısa bir ara istavrit akını vardı, yem toplamaya çalışırken paso kelle çektik. 20 dakika sürdü, aceleci davranıp erkenden takımları lüfere çevirince gece yemsiz kaldık :rolleyes:

6. voynick

voynick Özcan

En İyi Avı:
    Sanırım 3 tane levrek ama 1 kiloyu bulamadık hiç :)
    Verdiğin bilgi için teşekkürler.

Yarın gece yağmur çok yağmazssa bizde deneyecez yalnız benim aklımdakide yaprak yemdi. Dostum şu bahsettiğin uygulamadan banada bahsedersen sevinirim. Boşu boşuna sabahlamayalım bari :(

7. murat topçu

murat topçu murat topçu

Favori Kamış:
    rus kamışı eskiciden almıstım
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    kaba lüfer
    güzel güzel devam arkadaşlar kovalayın başığı artık avlarımı part time den full time çıkarma vakti geldi sanırım sabah erkenden rapala ve çinekop çaparisi beşiktasta denemeleri balık yoksa eğer biraz canlı yem alıp dolapta güzel bir sekilde muafaza edip gece 12 den sonra isten çıkısta kabatasa inip lüfere veyatta çinekopa deniyecem

8. kanarya4577

kanarya4577 ümit

selam arkadaşlar

sitenize yeni katıldım.ismim ümit! salı akşamı galata dan başlayıp tarabya ya kadar uzandık malesef istavrit harici hiçbirsey yok dün akşam avcılar sahilde denedik yine 0 bugün yağmur var akşama balık yaparmı, saygılarımla.

9. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    geçen gun bızde balık yapar dıye gıtıtk ama sonuc husran oldu :D takımları degıstırecegım artık. çapari de iş yapmıyor :D

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Geçen yağmurdan sonra güzel istavrit yapmıştı, sekizer onar çekiyorlardı adamlar.. ama tabi kesin yapar diye bişey yok, yapma ihtimali yüksek.. denemekte yarar var..

11. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Yaw millet istavriti arayıp bulamıyo, sen ne yazmışsın :) olsun da istavrit olsun :) işler kesat :D

12. halil76

halil76 Halil Birdal

Favori Kamış:
    Ocean Surf 4.20 + okuma boxter bxf 60
    En İyi Avı:
    Kefal 1 kilo
    Dün Akşam 5 -8 arası üsküdar' da denedim, sonuç sıfır, kıyılarda sürü halinde gezen sarı kulak kefaller haricinde, başka birşey yoktu, yosun topladım bol bol. Unutumadan kıyıya yakın balık süren ufak teknelere sağlam küfür ettim gözüm gibi baktığım takımımı yediler, adamlara bağırıyosun sallamıyorlar bile, bidahakine havalı tabanca ile gideceğim...

13. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Dün arkadaşlarımla uzun bir aradan sonra boğaz haricinde bir yere balığa gitmaya karar verdik. Kartal dan kiraladığımız motorlu tekneye 5 arkadaş saat sabah 05:00 sularında bindik ve çıktık yola. Adalar ve Tuzla arasına demirlemiş büyük gemilerin çapalarına bağladık teknemizi ve başladık oltalarımızı salmaya. Daha oltayı tekneden 5-10 m. bırakmamıştımki başladı oynamaya. Offf dedik balık burada. herkes saldı oltasını. Başladık balıkları çekmeye. Gelenler istavrit ve hepside birbirinden canavar. 05:00 den saat 10:30 a kadar 5 arkadaş neredeyse 7-8 kilo istavrit avı yaptık. Uzun bir aradan sonra en güzel avım oldu. Resimleri yüklemeye çalışacam. Tabii başarabilirsem. Herkese Rastgele.

14. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    sen ne diyosun yaa... ordaki tekneciler tam serefsiz hepsi kusura bakmayın... ben sureklı ordan avlanıorum ve bnm kac kez mısınamı aldı goturduler bagrıosun umrunda olmuo kıyıdan basıo gdıo... kac kez 200m mısına gıtmıstır bende...

15. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    maşallah. bızımde mekan degısmemız lazım kuleli para etmıyor. hıcbısı alamıyor kımse. hatta artık o kıyı komple boşaldı. balıga gelen bıle tek tuk.

16. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Adem kardeşim ; genelde boğaza Kanlıca ya gideriz arkadaşlarla . Ama dediğin gibi balık azaldı. Sabahları çok erken saatlerde gittiğimizde görüyorumki gırgırlar süpürüyor balıkları. Biz kıyı balıkçılarıda uzaktan hayretle seyretmekle kalıyoruz onları. Tek tük gelirse istavrit. Oda zor zanaat. 150-175 lik kurşun sürekli yürüyerek.(oltalar karışmasın diye) Arada sırada da olsun böyle balık avlamak yüzünü güldürüyor insanın. Mutlu ediyor. Bu gece gideceğim Kanlıcaya biliyorum ki umut yok ama yinede gideceğim. İnşallah yanılırım.

17. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    ya okadar agır kurşun atmıyoruz bız 25 ıla 35 40 gr arası yeterlı oluyodu. ki okadar saglam kurşun atacak olta yok. yada misina kopuyor. tecrubelı olmadıgım ıcın bılemıyorum neye nekadr mısına takılır yada kursun takılır falan. yavas yavas burda tecrubelı arkadslardan ogrenmeye calsııyoruz bıseyler. anadolu yakasında kulelı guzel oluyo arka tarafı ışık olunca daha guzel iş göruluyo. ama tadı yok artık

18. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Tebrikler.. gemilerin orası inanılmaz güzel istavrit yapıyor ama oraya da ancak motorlu tekne ile gidiliyor, onun da kirası (saati) 25 TL.. değmez diye düşündüğüm için hiç kiralamadım.. saati 5 TL'ye sandal var ama oraya kadar nasıl kürek çekilir :)

19. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    Yok be abi oraya kadar kürek çekilmez.:D Biz saati 20 tl. den kiraladık. 5 saat civarı kaldık. 5 kişi , kişi başına 20 tl. Arada sırada yapmak gerekiyor. diye düşünüyorum abi.

20. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    ben yuzme bılmedıgım ıcın korkuyorum brıaz sandal falan :) bıraz daha buyugu olması lazım :))

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.