İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. psk

psk ahmet

En İyi Avı:
    1 lüfer (30cm) ve 19 çinekop (20-22cm) 2 çok kıymetli abimle beraber ;)
    bu bölüme üye olmayanlar giremese, hatta mesaj yazmayan üyeler bile görüntüleyemese , böyle birşey nasıl olurdu acaba ?

İnsanlar vakitlerini harcıyor, emek harcıyor, tecrübelerini paylaşıyor, para harcıyor, birileri bir teşekkür bile etmeden hazıra konuyor.

2. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500

eyvallah bizimde saygımız var acemiye. olur oda insan herkes doğuştan balıkçı yetişmez. ayrıca deniz ortak kullanım malıdır. evet gerekirse tartışıyoruz ama. neler gördük biz. bizden daha kötülerini gören olmuştur. 1 ayt önce tarabya otelinin öünüde açmışlar sonuna kadar müzikleri bira şişelerini denizi atıyorlar bırak adamlar birde kaldırımda kırdılar şişeleri bu adamlara ne diyeceksin şimdi. orda en az 50 kişiyiz birinden ses çıkmadı

3. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:

bence bu konuyu fazla büyütmeyin 1 ay önce 2 meradan çinekop alanı gördüm ve bu meraları yazmadım sadece forum müdavimlerinden Uluç Bey'le (kayabalığıkaya) ve yine buranın müdavimlerinden ozkan79 ile paylaştım
    bizde kime ne bilgi vereceğimizi biliyoruz. fakat tarabyayı allahaşkına bilmeyen varmı. boğazda hangi kıyı boşki. ben gördüm arkdaşlarımda faydalansın dedim.

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    ben olsam çıkardı abi ;) eğer orda 50 adam 3 5 kişiye bişey diyemiyosa yazık ne diyeyim.

5. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Burak işlem tamamdır akıyor tabı bugun güzel olacak yarın:D

6. ilkeer

ilkeer İlker Derya

Favori Kamış:
    Mitchell Privilege 4.30 mt
    Favori Makine:
    Mitchell Avo Surf 7000
    En İyi Avı:
    Henüz yakalayamadığım..
    Çoğu kişi meraların paylaşılması sonucu orataya çıkacak izdihamdan bahsediyor. Sanılıyorki oltayı her atan Lüfer ya da Palamut tutulan yerde tutmaya başlıyor. Hafta sonu dört kişi kalenderdeydik. 50mt sağımızda ve solumuzda Lüfer yakalayan ustalar gördük. Biz yaklaşık sekiz saat sonunda elimiz boş döndük. Üstelik Kalender' den Beylikdüzüne.

Lütfen biraz anlayışlı olalım derim. Zira benim iki tane lüfer tutmam yerine yanımdaki kişi ile birer tane tutmam daha keyifli olur diye düşünüyorum. Ayrıca olta takımlarına yaptığımız masraf zaten hatrı sayılır sayıda Lüfer etmekte...

Saygılar

7. deePblue

deePblue na

bu bölüm forumun en çok reyting alan bölümü olmalı..
    ne kadar tık o kadar reklam
    ne kadar reklam o kadar para..

üye olmayanlara bu sayfa kısıtlanırsa düşüş olur tıklarda :cool:

8. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    merak etme bende öyle 2 kere kavga çıkardım hemde birisi karşıda kanlıcada karakola kadar gittim ama adamlar bana karşı 10 kişi geldiler.

yazıkmı vallahi yazık millet vurdumduymaz oldu

9. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    Sağol abim,çiroz önlerini dene istersen babamın tuttuğu zarganalar yaralı geliyor....

10. psk

psk ahmet

En İyi Avı:
    1 lüfer (30cm) ve 19 çinekop (20-22cm) 2 çok kıymetli abimle beraber ;)

Olayı büyütmek değilde ne bileyim bir teşekkür edilmeli en azından diye düşünüyorum. cyr

gençgsli kardeşim ; o boyutu da var tabi onlar da haklı ama biz amatörüz ticari olayımız yok :p

sick

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    sabah Bakacağım zarganayı bi süzelimde akşam kısmetse ondan sonra direkt oralardayım kötü kokular gelmeye başladı meralardan......

12. 3182

3182

Belki şöyle yapılabilir.

Arkadaşlar boğazda lüfer başladı. Kovalarda 3 er 5 er mevcut. Merayı merak eden arkadaşlar özelden cevap atabilir.

Bu şekilde size özelden mesaj atan kişilerin ne kadar paylaşımcı olduğuna bakarak tan merayı bildirebilirsiniz veya bildirmezsiniz.

Üye olmayan sadece hava durumu bakar gibi rapora bakanlara engel olursunuz.

Ayrıca paylaşıma insanları daha çok teşvik edersiniz. Size mesaj atan kişinin raporladığı avları görüp evet bu arkadaş ta paylaşımcı mera yı bu arkadaşla paylaşmanın bir sakıncası yok . diyebilirsiniz.

13. maligunel

maligunel mehmet ali

yeşilköy - florya açıkları tekne kaynıyor. sanırım beklenen kıpırtı gelmeye başladı.

14. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    gayet mantıklı kadem abi :)

15. ozancem

ozancem ozan cem

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    lüfer
  16. ozancem

ozancem ozan cem

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax sx3000
    En İyi Avı:
    lüfer
    arkadaşlar resim biraz uzaktan çekilmiştir bir adet mırmır ve eşkina, geçen yükleyecektim, resim yüklemeyi ancak başardım, mera gizli

17. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Arkadaşlar o halde bizde yanlış mera diyelim. Hatta mera olmayan yerleri söyleyelim. Az biraz bu işi bilen adam anlar zaten. Eh şikayet konusu olan kişilerde oralara giderler rahat edilir.

Ben, kendi adıma boş olan bir yer bulup orada atıyorum. Etrafımda insan sevmiyorum. Dolmaya başlayınca da hadi eyvallah diyorum.

Benim için balık tutma zevki ön planda. Yanyana, sıra sıra dizilmiş insanlarla birlikte bana göre zevk değil, işkence.

Eh, tabi benim iş durumum seçmeye müsait. Hafta içi neredeyse her saat uygun durumda olunca haftasonu hiç kıprıdamıyorum yerimden.

:)

18. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    İş durumu zaten en önemli faktör bende müsait olsam hafta içi tarabya taraflarından sakin sakin olta sallasam reeling hem kafamı dinlesem hem zevkimi alsam :rolleyes:

Ama nerdee bir Pazar günü sabahın köründe kalk yollara düş salla oltanı biri off ne balık çekiyorum çok ağar diyerek seni çeksinbanghead takımı açmaya uğraş vs.. nerede kaldı zevk banghead

19. salihabdioglu

salihabdioglu Salih

Favori Kamış:
    Salina 4.20 200 atar
    Favori Makine:
    Shimano Aceration SW8000PG
    İyi aksamlar..
    Bugun 07.00-10.00 arasi uskudardan rapala calistim.
    Sonuc 0...

20. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba herkese banghead arkadaslar bu mera olayı ıyıce uzadı gözlerim döndü boş yazıları okumaktan banghead banghead

Not:bugün arkadasım saat 12:00 civarı galata köprüsü boğaza bakan tarafdan geçmiş pek kayda değer balık yokmuş,tektük istavrit;bütün yaz olduğu gibi kefal varmış bide su üstü zarganalar varmış ama zarganaya olta atan yok;iki kişinin kovasında da birer palamut.

pazar günü yenikapıda 2 kişi yaptığımız zargana avında sıfıra sıfır elde var sıfır neticesi ile evin yolunu tuttuk bilginize banghead banghead

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.