İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Koskoca boğazda balık yok diye ağlıyorlar.Ben marmarada bu sezon palamut hariç her balığı yakalıyorum.Palamutta açıktan gidiyor diye.Bu balıklar marmarada varsa buraya nerden geliyor? Ukalalık etmek istemem ama abilerim,durum bu galiba...

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    marmaranın neresinden alıyosun

3. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Onuda yazmayacaktım ama söyliyim,Avcılar ambarlı sahilinden...

4. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Marmara'da palamutun yerlisi yok, ama diğerlerinin var.

Yani, lüfer vs. olarak, sürekli marmara'da olan bir sürü balık var. Özellikle Gemlik körfezi civarında, Gölcük tarafında vs. yuvalanıyorlar. bunlar 365 gün marmaradalar ve çok sayıda küçük sürü olarak geziyorlar.

5. yakuppolat

yakuppolat yakup polat

Favori Kamış:
    remixon electra carbon
    Favori Makine:
    remixon hybrid 8000
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Evet haklısınız marmarada mera alan balıklar elbette var.Ama ben geçen yıl ve bu yıl temmuz 15 dedimi lüfer denemelerine başlıyorum.Geçen yıl kasım ayına kadar balık alamamıştım.Ama bu yıl 15 gün önce falan hareket başladı ve artarak devam ediyor.Bence bu koruk balığı değil,yada marmarada mera alan balıklar hareketlendi geçişe başladı.

6. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Köprüde 4-5 kişi 1 er palamut almıslar.palamutlar gayet iri idi.yem olarak sardalye ve istavrit.

7. aadem_23

aadem_23 adem

hava durumuna göre önümüzdeki hafta lodos olcak deniyor nasıl etkiler balık durumunu?

8. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    arkadaşlar yeşilköyde polat otel önünden istavrite atıyorum.geçen hafta 1 gün balık yaptı gerisi boş.yeşilköy civarlarında polat otel önünden başka nereleri istavrit yapıyor.akşam 6da işim bitiyor malum trafik saatleri çok fazla uzaklara gidemiyorum.

9. exape

exape alirıza

Favori Kamış:
    Vega Potenza , Italcanna Futura ,FF Fury Caster,Okuma V-System 2,40 10-30
    Favori Makine:
    Shimono Bullseye 9050 XT ,Daiwa Tournament z45 , Shimano Engetsu C3000HGMS
    En İyi Avı:
    Lüfer,palamut 1,8 kg.
    motorlu kiraladık. kirası saat başına 20 tl.

10. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

evet arkadaşlar herkese selamlar sonunda sezonu açabildik pazar akşam saat 9da çinekop avına çıktık arkadaşım aytaçla sahilde önce salyamayla canlı istavritlerimizi tuttuk sonra oltamıza çinekop takımlarımızı takıp yemimizide taktıktan sonra bismillah deyip salladık ve 10 dakika sonra ilk işaret geldi hemen tasmaladım çektim ve bu senenin ilk çinekopu sonra yeni yem takıp attım oltanın boşlugunu alıp ben salyamalyla istavrite devam ederken tek gözümde oltada tabi bu arad gece boyu 1.5 kilo iri istavriti kovaya koydum o cepteydi artık sonra ne mi oldu tak çok saglam bi vuruş hemen asıldım kıyıya kadar geldi ama malesef boşaldı takım çinekop takımı oldugu için muhtemelen lüferi kaçırdım bu arada aytaçta 3-4 tane çinekop çekti bende 2 çinekop daha çektim derken günün sürprizi oldu ve bogazın kralı oltaya takıldı hemen tasmaladım son gaz boşluk vermeden çektim veee evet lüfer artık ellerimdeydi kıyaya çıkardım ve balık az daha kaçacakmış gene şükürler olsunki bu sefer karad oltadan düştü pazar gecemiz bu şekildeydi dün gece pazartesi aytaçla gene indik sahile fazla istaVRİT YOKTU BEŞ ALTI TANR SALYAMAYLA YAKALAYABİLDİK 4 TANEDE İRİ ÇİNEKOP ALDIK DENİZ ÇOK DURGUNDU ONUN İÇİN FAZLA ÇIKMADI DİYE YORUMLADIM AMA BU ARAD SUYUN İÇİNDE BİR SAGA BİR SOLA VOLTA TAN PALAMUT VE LÜFERLERİ SEYRETMEK ÇOK KEYİFLİYDİ BİR F16 GİBİ SON SÜRAT NE GÜZEL GEİZYOLARDI

11. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Günün bombasınıda ben patlatayım

sabah tarabyada 7 8 arası herkes 6 ila 10 adet arası koca koca palamuyt çekmişler. kovalar full dü. inanın hafta sonu sabahları biz balık çekemezken hafta içi o biçim balık oluyor. yer kirçaburnu tarabya arası vilayet evleri önü

12. ademos

ademos ADEM

Favori Kamış:
    Lineaeffe Oyster Cast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa
    En İyi Avı:
    İstavrit :)
    onlarda haftasonu izin yapıyorlar heralde :)

13. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

Söyleme Be Kardeşim Yerini Benim Mekanimda Orasi Yapm Ya Yapma

14. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

şimdi Bu Akşam Vilayet Evinin önünde Yer Bulana Aşk Olsun

15. 3182

3182

balık zaten bu gün yaptıysa bu habere gidenler eli boş döner . Ne zaman balık yapsa ertesi gün yapmıyor. :D

16. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

Zaten Dün Akşam 6li 7 Li Guruplar Halinde Volta Atiyodu Palamutlar Işaret Vardi Ama Biz Sabah çikamiyoruz Iş Var Güç Var

17. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:

senin mekanınmı orası istanbulun en bilindik yeri zaten giden bizleriz. bunda abartmaya gerek yok. sonuçta burası rapor alanı. orasıda isatnbulun en bilindik palamut avlağı. ayrıca doğduğumdan beri tarabyada yaşıyorum

18. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    aynen dediğin gibi her zamanki gibi 7 8 arası olmuş bitmiş. ben bugün ieş geç gidince sahilden bir bakayaım dedim. bakmaz olaydım moralim bozuldu

19. balikoltasi

balikoltasi Birol

Şuan Boardumuzda: 1753 (211 Kayıtlı ve 1542 Misafir üye bulunmaktadır.)
    Yazın meraları sonraki gün yer bulana aşk olsun.
    Bu sene meraların hali zaten yaman. Durum belli oldu.
    Allah yardımcımız olsun.

20. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

tamam bilindik bi yer ama milletin balıktan haberi yok bide kardeşim öyle ilginç insanlar geliyoki adam oltayı bi sallıyo herkesi toplayıp çekiyo usta adama eyvallahta acemiler tüm balık zevkimizi bitiryo

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.