İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. onurSah

onurSah onur

bu önümüzdeki günlerde yağacak yağmurlarla beraber bereketin artacağını tahmin ediorum ama kısmet nasip işler.

2. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Az evvel balıkdan geldim.Sabah 4 gibi arnavutköy baktım bişey yok tabii hava Lodos akıntı yok :) ...sonra kabatas yaptık 3 parca çinekop aldık sabah hava ışıldadı ve balık yok :( anlasılan ilk parti giren balık gitti .asıl yogun olucak olan 2 partı karedenızden inip akınını beklemekten baska çare yook:(

3. prozack

prozack serhat

abi bende 15 lik yamaha var küçükçekmeceden yeşilköye gitmek bile bir saat sürüyo bogaza gitmek kaç saat sürer acaba :)

4. Emrahs

Emrahs Ezergeçerus

Favori Kamış:
    Lineaffe Ac-Casting 4.20
    Favori Makine:
    Shimano Sienna 4000
    En İyi Avı:
    24 cm Çinekop
    Ustadim aman gonul koymayasin. Demek istedigim ben anadolu yakasina atmayi dusunurken sen yok dedin baska bir usta at sen olur dedi. Ondan kafam karisti. Yoksa ustalara boynumuz kildan ince...

Sabah 05:30 da kandilli kiz lisesine geldim. Beyaz tuylu 7 numaea capari ile attim tik yok. Geceden yemli tek cinekop alan olmus. Sabah 3-5 tane istarvit aldilar. Olan bu. Vanikoy de is yok. Keske tarabya yapsaydim. Artik yarin sabaha.

5. 3182

3182

Yarın balığa çıkacak arkadaşlar 12:00 gibi avı bırakıp evinize dönün şiddetli lodos veriyor hava durumu. Eğer tahminlerde değişiklik olmaz ise 12:00 den sonraki fırtınaya yakalanmayın.

6. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    1 haftadır pazar sabahını bekliyordum balığa çıkıcam diye , ondada şansa bak :( sabah 07:00 de sandalla kartal sahile çıkmayı planlıyordum.

7. 3182

3182

Hava durumuna bakmadan çıkma.

8. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    dün akşam bir buçuk saatte 1 sarıkanat aldım.dün balık malık olmadı. hafta içi olan balık her zamanki gibi hafta sonu bize küstü

9. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    balık durumu

aksam 5 gıbı ısten cıkıcam kurucesme parkından balık alan varmı ıstavrıt kuyrukaltı yapıyor ama sarıkanat yada cınekop alan varmı kurucesmeden ... cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar reeling reeling

10. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    ......................................
    banghead

11. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    aksam 5 gıbı ısten cıkıcam kurucesme parkından balık alan varmı ıstavrıt kuyrukaltı yapıyor ama sarıkanat yada cınekop alan varmı kurucesmeden ... cevaplarınızı beklıyorum arkadaslar hooked hooked

12. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Aynen doğru söylüyorsun kardeşim.Mesela ambarlıya gitmem bile 1 saati buluyor.Boğaza gitmek için bir gün önceden yola çıkmak lazım.Birde balık tutamadın mı düşünmek bile istemiyorum.En iyisi bu hafta ya bekleyeceğiz,yada kamışları kapıp kıyıdan bir alternatif arayacağız.

13. prozack

prozack serhat

şu anda bizimkiler derede beklıo zaten çok dalga varmış cesaret edemiyolar denize çıkmaya :)lodosta kıyıdanda balık yapmıyoki abi

14. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    denizdeydik gece saat 23 ten beri 11 de bıraktık avı hava epey kuvvetlıydı yıne

15. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Sıkıntı yok, kriz yok ben anladım seni, zaten hepimiz burada bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmaya çalışıyoruz..
    Kandilli taraflarının bu aralar iş yapmadığını dilim döndüğümce anlatmaya çalışmıştım, anlaşılan değişen birşey yok :( Vaniköy'de bu aralar herkes kefale atıyor.. ben oralarda beyaz, yeşil, simli, simsiz, tüy, floş her türlü çapariyi denedim geçen hafta.. sadece pazartesi günü bir miktar istavrit altım, çarşamba da şaşkın bir zargana ile tek bir istavrit hepsi bu.. bir daha da gitmedim.. oralardan balık haberi gelene kadar da gitmeyi düşünmüyorum.. hatta o kadar ümitsizdim ki bu sabah Atalar sahilden sandalla mezgit istavrit deneyecektim ona bile gitmedim, mışıl mışıl uyudum :)
    Gidenlere rastgele diyelim.. önümüzdeki haftadan itibaren havaların ve dolayısı ile suyun soğuması bekleniyor, o zaman balık yapacak sanırım..

16. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    alico bugün kuruçeşme sahil lüfer sarıkanat için akşamüstü gün batımı av verirmi ne dersin.:D

17. achills

achills Murat Tunalı

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kofana,kalkan,kırlangıçlar
    Zaten bizim dereden böyle havalarda çıkmak zor.Dereağzı kesin topuk yapmıştır.Bütün tekneler oraya oturur ,işi bilmeyenler tekneyi bile parçalarlar.Tehlikeli bir durum.Çıkmamak en iyisi.Kıyıdan belki Haliç sakin olur diye düşünüyorum.Yapar yapmaz orasını bilemem.Kısmet. Gidersek deneyeceğiz.

18. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    Alico abi mi acaba yaş kısmına bir bak istersen banghead

19. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25

geçen hafta pazar sabah 06:00 - 08:00 arası rahmanlar açıklarında sandalla açıldım. tavuk eti yemli dip takımları ile mezgite attım ama 1 tane bile alamadım . Çapariye döndüm . 07:00 - 08:00 arası 35 adet iri istavrit aldım. Daha da alırdım ama zamanım kısıtlıydı istemeden kesmek zorunda kaldım .
    Yarın sabah tekrar deneyeceğim sandalla ..

20. eserli83

eserli83 Eser Yazıcı

Favori Kamış:
    shimano speedcast 4 30 200 gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 5500 XSA
    tamam bu hafta mutlaka deneyecegım;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.