İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    alico agbı kusura bakma yas kısmını gormedım . bogazın neresı kurucesme tarafı aksam yemlı sarıkanat varmıdır. reıs sen bılırsın.

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Hiçbir yere gitme çok güzel bir şekilde güzelce otur evde bence.....
    en hayırlısı bu bugunlerde

3. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    agbıııı bırısı dıyor ruzgar cıktı rapala at bırısı dıor aksam gece ben senın yorumunu beklıyoru agbı dun aksam aldım demıssın ben sureklı kurucesmedeyım ıstavrıt guzel aksam kuyruk altı yapıyor ama hava ters bugun bı sansımı denıcem kıyıdan bakalım

4. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Maşallah kısmetliymişsin, ben aynı yerde sandaldan çapari attığımda iki tane yunus çevremde dolaşıp duruyordu, nefes seslerini bile duyuyordum o kadar yakınlardı, 1 tane bile istavrit gelmedi ama çaparinin alt oltalarına mezgitler yakalanmıştı :) oradan sandalla istavrit almak kısmet olmadı daha, ama gemilerin oradan bolca istavrit alanları gördüm, kıyıya yanaştıklarında kayık istavrit kaynıyordu :( bu sabah tembellik ve ümitsizlikten çıkmadım, sabah 05:30 gibi uyandığım halde çıkadım, uyumaya devam ettim.. çıkıp balık alanlar oldu mu acaba bu sabah??
    Oralarda sandalla avlanıyorsan kesin rastlaşıyoruzdur arada :)

5. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    evet mutlaka , yarın sabah rahmanlar ışıklar hizasında tekrar açılacağım. gelirseniz 06:00 gibi kayıçıların orada olacağım. özelden mesaj atabilirsiniz

6. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Sevgili Burak

Bence güzel bir pazar gününü başka işlerle geçirmeni tavsiye ederim.
    bu hafta yanı önumuzdekı hafta sonuna kadar balık yine olmayacaktır. Önce lodos fırtınası, denizler kalkıp kopacak arkasından yapmur kıyıdan dağdan logarlardan ne kadar çamur varsa meralara akıtacak su bulanık bir hal alacak. arkasından hafta sonuna doğru denızın yatması ve balıkçılık bence rahatını hiç bozma balığada gitme dost tavsiyesi.

7. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    yağış sabah başlamazsa gelirim.. ben orada çocuk parkının önündeki kayıkçıdan kiralıyorum genelde, sabahları çok erken saatlerde sakallı, hocaya benzeyen şeker bi amca duruyor orada :) daha sonra bir kişi daha geliyor yanına..

8. burakortkoy

burakortkoy burak

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    lüfer
    tamamdır alıco agbı senın dedıgın dogrudur.balık yanlıcak balık kacıcak dogru dıorsun.yardımların ıcın cok saol alıco agbımrsparkle

9. Murat Yesir

Murat Yesir Murat

Favori Kamış:
    Remixon 4.00 mt
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    Kofana 2.Kg Civarı ve 2 kişi 118 parça sarıkanat 1 gece ve sabahı
    dün akşam saat 7 gibi sarıyer civarında oltaları attık saat 9.30 a kadar 6 adet oltamıza 1 kere vurması ve gelen balık çinekop tabiki geri saldık, ordan ayrılıp tarabya oteli nin sarıyer e dogru sahil kısmına geçtik saat 24.00 e kadar beklememize ragmen oltalarımıza 1 kere bile ziyarette bulunan olmadı, toparlanıp tarabya otel önüne geçtik orda balık yaptıgı haberi geldi fakat yapan balık yaprak ve çinekop dan başka bişey degildi benim oltama yine ziyaret eden balık olmadı yaprak ve çinekop yakalayan arkadaşlarımda lüfer ol da gel diyerek balıkları geri bıraktılar.. Sabah 04.00 e kadar bekledik anlaşılan balık ufak dı havanın lodos olması denizin ters akıntılı olması ufak balıgın akıp gitmesine müsade etmemiş arkasından gelecek olan büyük balıklarından bogaz a girişine mani olmuş diye düşünüyorum,, Hava durumu raporlarında İnşallah yarın havanın degişece gi ve yagan yagmur la birlikte bogaz a balık girişinin geçen senelere göre daha fazla olacagını tahmin etmekteyim...

10. dude

dude

Murat bey, 4 te bırakmakla bence hata etmişsiniz. son 3 gidişimdede gözlemlediğim gece ince balık olan meralarda, sabah hava aydınlanmadan yaklaşık 1 saat öncesi ve aydınlandıktan sonra bir 45 dakika kadar sarıkanat ve lüfer görüyorum. Hatta bu sabah aldığım en son sarıkanat 07:30 civarlarıydı.

11. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    Doğru tespit....

12. bababalık

bababalık MUSAB

Sevgili dostlar,
    Yarın kuvvetli lodos var:eek:
    Mutlaka çinekop lüfer denemeleri yapmanız acizane tavsiyemdir.reeling

13. budabizden

budabizden Metehan GÖKDEMİR

08-10-2011 Ambarlı - Arnavutköy

Forum da ki tüm arkadaşlara selamlar.
    Bu sabah Ambarlıda başlayıp daha sonra Arnavut köyde son bulan avımız ( av denemesi ) sıfır çekmiş bulunmakta.

Sabah 06:00 Ambarlı da avlanmaya karar verilmişken havanın durumu ve avlakta olan diğer arkadaşlardan aldığımız bilgi doğrultusun da ( hiç bişey yok ) boğaza gitmeye karar verdik. 06:30 gibi Arnavutköy buruna vardığımızda burda durumun Ambarlı dan farklı olmadığını gördük ama madem geldik biraz deneme yapalım dedik. Denemeler ve sonuçları :

İnce çapari - Sıfır
    Çinekop Çapari - Sıfır
    Palamut Çapari - Sıfır
    Yemli Dip - 1 Kefal ( ben bunuda sıfır olarak değerlendiriyorum,suya iade edildi)
    Yemli lüfer -Sıfır

Toplam sonuç sıfır...

Hepinize bol şans ve avlar dilerim...

NOT : Avcılar - Ambarlı tarafında bulunan arkadaşlar birlikte avlanabiliriz...

14. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    yarın sabah 5 de kalenderdeyiz istiyen buyurabilirkahvaltı açık büfe:)

15. muratpolat18

muratpolat18 MURAT

Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım....

Bende ilk raporumu verim; bugün saat 06.00 dan 17.00 a kadar Üsküdar ve çevresinde balık durumu kocaman bi ''SIFIR''. Tek tük gümüş sahilde sürü halinde geçiyorlar ama o da oltaya gelmiyor.
    Denemeler; -İstavrit
    -Gümüş
    -Zargana
    -Palamut
    -Lüfer hepsi sıfır :(

16. 29519

29519

Üsküdara biraz rapala atmak için gittik ama lakin kalabalıktan atamayıp döndük. Yalnız baık yok değildi bir çok insanın kovasında 10 ar 15 er izmarit vardı. İzmarit severlere duyurulur.

17. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Kıyılarda güzel iskorpit ve gelincik var, meraklısına. :)

TAbii bizde de akşam tavası var. :)

18. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    lodosta iyi balik yapar mi ben dragosun ordaim ne çikar lodosta

19. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    lodostan sonrasını dene bence o fırtınada ve yağmurda perişan olursun. ayrıca benim bildiğim kadarıyla lodosta çok dalga olduğundan dolayı su çok bulanır lodosta değilde sonrasında verimli olur gibime geliyor.

bende yarın sabah kahvaltımı yapar yapmaz kadıköye gidip istanbulkart alıcam. (oradaki akbil dolum gişelerinden alınıyor diye biliyorum doğrumudur?) oradanda üsküdara geçip cengiz balıkçılığa uğrayıp surf kamış bakıcam. niyette lineaeffe var turna fresh yada oyster cast. bi kaç floş sim 11 12 no iğnemide alıp belki bi iki tanede sahte alırım he tabiki iki tanede palamut çaparisi. birazda kurşun alıp oradan ayrılmayı düşünüyorum. oradan beykoza doğru kıyıyı yoklayarak devam edicem. hiç bakmadım çünkü o taraflarda balık tutmaya müsait nereler var diye. aslında o taraflara yolumda düşmedi hiç. akşam üstüde eve dönüp istavrite köstek bağlamaya devam. kasıma kadar çok sağlam bir zula hazırlayıp istavritlerin korkulu rüyası olmak istiyorum reeling

20. Cumali

Cumali gokhan

maltepe kartal arası balık sıfır yanlız aksam biraz kartal burnu yaptı istavrit oda yarım saat kadar zargana yoktu acılanlar azdı lodos cok kuvvetli olmamakla birlikte gelenler carpılmıştı balık acıklarda var gemilerin orda dragos acıklarında sabah deniz sakınken gidilir kıyıdan bundan sonra zor yapar

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.