İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. aykut1970

aykut1970 aykut

Sabah bebek,akıntıburnu,emirgan önlerinden geçtim doğru düzgün balık yok idi emiganda bol miktarda gümüş çıkıyordu..

2. danger_snake

danger_snake büyükçekmece

merhaba. merak ettiğim istanbul büyükçekmecede bu zamanlarda sahte yem ile levrek yakalayan oldumu. (özellikle gölün deniz ile birleştiği yerde)

3. kaßuS

kaßuS

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast 3.90 kamış-Shakespeare Medalist FDS makina
    En İyi Avı:
    Koyun postu
    Arkadaşlar Kuleli-Vaniköy çevresinde istavrit durumu nedir acaba? Bilgisi olan var mı? :)

4. sances

sances Sener Atmaca

Favori Kamış:
    Albastar Krokodil 2785 - 390 - 150/200 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Score 50
    En İyi Avı:
    Hedef : (Kısmetse) Lüfer / Kalkan /
    Selam,
    Bugün cuma vaktinden önce çubuklu tarafına indim, 8-10 kişi vardı ve kraçeden hallice istavrit ile tek tük de olsa sardalya çıkıyor, oltalar boş gelmemekle birlikte iyi istavrit yaptığını söyleyebilirim.

Bu arada bende gaza gelip arabadan çıkardım oltayı, çapariyi, üç beş atayım dedim, yarım tava kadar tuttum, hem cuma vakti gelmişti, hemde çok yağmur yağıyordu bıraktım,

gidecekler boş dönmeyeceğinden emin olabilirler, yalnız yanlarına yağmurluk alsınlar.

5. cebirx

cebirx

şu muson yagmurları bi ara verse bizde gidicez ama mübarek istanbul bu aralar amazonlara döndü sürekli yagmur :D ama olsun yagmur berekettir dimi

6. Küçükyalı

Küçükyalı Atakan

Ben Küçükyalıda avlanıyorum..Dün tek tük çıkıyordu istavrit birazdan gidicem bende bakalım gelince yazarım durumu saygılar herekese

7. sances

sances Sener Atmaca

Favori Kamış:
    Albastar Krokodil 2785 - 390 - 150/200 gr.
    Favori Makine:
    Albastar Score 50
    En İyi Avı:
    Hedef : (Kısmetse) Lüfer / Kalkan /
    Ben bugün hazırlıksız gittim, yanımda yağmurluğum yoktu, ama bu yaşıma kadar yaptığım avlar içinde en çok keyif aldığım avlar yağmur altında olanlarıydı,
    yağmurlu havalarda, bereket her yerde oluyor, gökte, yerde ve bizler için önemli olanı denizde,

Yüce Rabbim Bereketini üzerimizden eksik etmesin.

8. Küçükyalı

Küçükyalı Atakan

Bende şimdi geldim küçükyalı sahildeydim yine hiçbişey yoktu tek bir balık bile alamadık taki 20,45 e kadar ondan sonra bi yarım saat balık yaptı 35 40 tane istavrit aldım kreçe çoğu... kısmet Herkese RASTGELE ...

9. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    bostancı tarafı

değerli arkadaşım maalesef küçükyalı ve bostancı kartalın kaderi bu,3 hafta önce bu bahsettiğim bölgelerde adeta sinek avlarken 3 hafta sonra beykozda kovalar doldu
    yeniköy civarında izmarit başladımı arkadaşlar,yada izmarit avlak yerlerini belirtirseniz sevinirim..

10. aykut1970

aykut1970 aykut

Buda güzelmiş:D :D :D

11. Küçükyalı

Küçükyalı Atakan

Kesinlikle doğru diyorsunuz bizimki biyerde semt aşkı :D

Olanağım osla boğaza giderim bende yada köprüye ama otobüsle zor oluyor balık kokuyorsun millet rahatsız felan oluyor.. saygılar

12. Oyster34

Oyster34 Buğra

Favori Kamış:
    Lineaffe Oyster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Avenger
    ATAKAN BENİM SOYADIM DA ELMACI :)

Bu arada bende pazartesi günü sabah 6-7 gibi beykoz koruluğunun aşağısında park var oraya gidicem sizce nasıl bir yer başka önerileriniz var mı?

13. tesla1907

tesla1907 Mert

Favori Kamış:
    Oriental X Beachcaster 2797/420
    Favori Makine:
    Banax SX5000
    En İyi Avı:
    11 kg Camgöz
    Cuma öğleden sonra 3ten akşam 10a kadar çayıbaşından tarabyaya gelmeden vilayet evinin önündeydim, 25-30 tane kıraça, 1 sardalya 1 hamsi :)
    Deniz çok bulanıktı, doğru dürüst kimse balık alamadı, zaten baya boştu ortalık, malzeme satanlar bide benim gibi toplasan 10 kişi vardı.

14. İĞNE

İĞNE ömer

Favori Kamış:
    Lineaaffe ac casting 4.20
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 60
    En İyi Avı:
    4,250GR RUS KEFALİ
    Karaköy Raporu :
    Mrb Arkadaşlar Dün Bir Arkadim Galataya Gitti öğlenden Akşam 6ya Kadar 5 Istavrit 40-50 Adet Sardalye Tutmuş.gel Dedi Bende Oltami Alip Az Malzeme Ile Yanina Sohpete Balik çikarsada Balik Tutarim Dedim.ancak Yok. Sohpet Ettik Ayrildik.karaköy Iskelede 1 Genç Arkadaş Vardi 4 Olta Yere Yatirmiş Bekliyo Ne Tutuyon Dedim Iskorpit.20lt Lik Kovasini Iskorpit Doldurmuş Yakalamaya Devam Ediyo.seyrettim Iri Iri De Yakaliyo Gelincik Dealiyo.izlerken Süper Keyif Aldim.herkes çapari Salliyo Balik Yok.bide Bedavaya çok çapariler Kopariyolar.çocuk Işi Biliyo.balik Yok Abi Iskorpite Devam Lezzetide Süper Diyo.helal Olsun

15. kofana1903

kofana1903 Timuçin TÜRKYILMAZ

En İyi Avı:
    Kofana
    Yazınızı güzel Türkçe'mize uygun bir şekilde dillendirirseniz çok makbule geçer...Saygılar..

16. lineafee

lineafee iskender

Favori Kamış:
    lineaefee
    Favori Makine:
    okuma salina 65
    En İyi Avı:
    kofana
    beykoz korusu

değerli arkadaşım beykoz korusu parkı mekan olarak uygundur,şahsen kanlıca sahilide ince beden hayalet çapari adı verilen 11 no iğne ve 0,15 bedenve 0,10
    köstek uygundur artık yeniköyde yemli izmarit başladı..ancak akıcı değil

17. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Küçükyalıdan aldığım 3 zargandan 2 si suya iade edildi. Büyük boy bir tanesini alıkoydum. Küçükyalıda 5 cm'lik kraça bile denilemeyecek boyda istavritleri kıranları da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ben artık uğraşmıyorum !!!

18. melikşah

melikşah ........................

19. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    bu sabah erken saatlerde kuleliye gittim. sabah 6 dan 10 a kadar takıldım . kreçe ve sardalye çıkıyordu. kreçeleri suya iade ettim her ne kadar etraftakiler tuaf tuaf baksada :). iri olan istavritlerde geldi. hele bir ara 3 tane baya iri istavrit geldi ben başta çöp geliyor sandım :) deniz çok kirliydi pislik geldiği anlarda kenarda bekledim çünkü oltama takılan bir dal ilk güzel bir çaparim vardı onu mahfetti.
    artık bir akşam ayarlayabilirsem iskorpite gimeyi düşünüyorum bende :)

20. Küçükyalı

Küçükyalı Atakan

Küçükyalı bugünkü raporum...

Bugün küçükyalıda deniz cömertti ... Bugün düne nazaran istavritler daha iriydi kreçe ağırlıktaydı ama ... Neyse güzel bir av oldu tam yarım kilo balık aldım 69 adetmiş bugünkü rıskımız avımı fotoraflıyamadım herkesden özür dilerim telefonumda arza var malesef diğer avlarda görüşmek üzere herkese saygılar Rastgelsin inşallah...

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.