İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. istanbullu

istanbullu tolga

Favori Kamış:
    Shimano Force Master
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    Migri - 130 cm
    Mera

Teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok doğru. Uzun uğraşlarım sonucu eşkina kayalıkları tespit ettiğim yerler var. Özellikle Moda tarafında...

2. ssLh

ssLh Salih

Favori Kamış:
    Okuma Savant 420
    Favori Makine:
    Ryobi applause 6000
    an itibariyle emirgan kocaman bir sifr kimse kefal harici birsey cekemiyor

3. 29519

29519

Bu balıksızlık haberleri iyi iyi birden balıkla dolacak demek ki meralar, ya da ben çok fena sallıyorum.
    :)

4. bababalık

bababalık MUSAB

Sevgili dostlar,
    Son aldığım haberlere göre boğaz lüfer yapıyormuş.hooked
    Hatta kofana alan bile varmış.Maalesef işim icabı ben gidemedim. banghead Arkadaşlar gitmiş. Lüfer çinekop aldıklarını söylediler.reeling

5. balıkcı feto

balıkcı feto fettah

guzel haber de ne kadar dogru bılemeyız dunde arkadaslar soyledı aynı sekılde gıttım tık yok hafta sonuda yapar ınsallah

6. balıkcı feto

balıkcı feto fettah

bu arada kopru guzel ıstavrıt yapıyoo meraklısına

7. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    Valla arkadasım ben sarayburnu kopru karaköy gezdım gördum resım cektım tıpkı gazetecı gıbı yayınladım :) bu forumun hakkını verıyorumdur sanıyorum ;)

8. balıkcı feto

balıkcı feto fettah

kesınlıkle tel den yazdım sımdı

9. ahmet_t269

ahmet_t269 ahmet

Acemi balıkçıya yardım

Merhaba ben olta balıkçılığına yeni merak sardım, bundan önce bir kaç kez tek başıma balığa çıktım ilk gidişimde sadece yarım kilo kadar istavrit yakalayabilmiştim miştim. Ancak daha sonra ki denemelerim tam bir fiyasko.Hal böyle olunca tüm hevesim kırılmak üzere. Cumartesi günü hava yağışlı olmassa tekrar balığa çıkmayı düşünüyorum ancak artık çapariyle istavrite sallamak yerine diğer balıklar (zargana,palamut,lüfer vb.) için olta atmayı denemek istiyorum ancak bunun için malesef hiç tecrübem yok. Bunun için cumartesi günü beni avlağında (avrupa yakası) konuk edip de tecrübelerini benimle paylaşabilecek biri var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

10. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    kabatas fındıklı parkına gel bız ordayız ;) hee olmasamda oltacı can abın var guzel bır ınsan benı solersın ılgılenır senlen teknık ve taktıgıde gösterir ;)

11. Serji

Serji Serkan

Koskocaman bir yalan bence aldığın haberler.(sakın yanlış anlama ama şahsına birşey demiyorum :) )veya herkez bol kepçeden sallıyolar. 2 gecedir peşpeşe akşam 6 dan öğlen 12 ye kadar tüm boğaz sahili gezdik 2 arkadaş.sarıyerden arnavutköye kadar.en çok balık çıkan yerlerde 1 er saat takıldık.sırayla tarabya,orduevi önü,yeniköy,emirgan,hisar,çamlıbahçe,arnavutköy.sıfırda sıfır 1 tane çeken bile görmedik.tek tük istavrit.oda sıyırtmayla..bu 3. gece olacak gidersek bakalım bu g
    n ne olacak.ama şunu söylemek istiyorum.arnavutköyde akıntı burnunda hemen 20 25 metre önünden tekneler güzel lüfer alıyolardı.(15-20 tane saydım )canlı canlı izledik bunuda..balık,teknen varsa var ama kıyıdan mucize gibi birşey..ama yinede denemeye devam.Herkeze bol avlar.

12. ahmet_t269

ahmet_t269 ahmet

Timur abi çok teşekkür ederim.Mekanınız da bana çok yakınmış.Yalnız fındıklı parkında takım satıyorlar deği lmi yoksa gidip Karaköyden takım falan alayım.

13. leventes

leventes levent

En İyi Avı:
    Resimde Gördükleriniz :)
    Gelibolu Limanı'ndan “Burak Abi” adlı teknesiyle denize açılan Hüseyin Küçük, Çanakkale Boğazı'ndan Marmara Denizi'ne girişte balık sürüsüyle karşılaştı.
    Sürüyü takip eden Küçük ve tayfası, uygun zamanı bulunca ağı denize bıraktı. Bir süre sonra ağı toplamaya başlayan balıkçılar, bin 500'e yakın tane lüferin yakalandığını görünce büyük sevinç yaşadı.

Hüseyin Küçük, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürünün bir bölümünü kaçırdıklarını belirterek, “Kısmetimiz bu kadarmış, yaklaşık bin 500 lüfer yakaladık. Allah bereket versin” dedi. Küçük, balıkları İstanbul'daki bir balıkçıya sattıklarını kaydetti.

Çanakkale Hali'nde lüferin kilogramının 60 TL'den satıldığı öğrenildi.

Kaynak

14. istanbullu

istanbullu tolga

Favori Kamış:
    Shimano Force Master
    Favori Makine:
    Shimano Exage
    En İyi Avı:
    Migri - 130 cm
    Cumartesi gecesi Çubukluda 4 kişi sadece 3 adet sarıkanat tutunca eve dönerken balıkcıdan lüferin kilosunu 35 tl ye aldım. Eğer Çanakkale halinde 60 tl ye satılıyorsa tezgahlarda en az 70-80 tldir.
    Bu fiyata lüfer alınır mı soru işareti.

15. MYORKİNOS

MYORKİNOS mert

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    izmir çeşme 33 kg orkinos
    herkese iyi akşamlar arkadaşlar ismim mert istanbul beşiktaş bölgesindeyim. yaklaşık bir haftadır foruma ziyaretçi olarak giriyorum. biraz öncede üye oldum. bundan sonra aktif olarak sizinle yazışmaya balığa çıktığım zamanlardaki balık durumu vs. sizinle paylaşmaya çalışacagım. benide aranıza kabul edersiniz sanırım:)

16. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hoşgeldin Mert, rastgele.. reeling

17. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    arkadaşlar nerde bu istavritler???yanlış zamanda mı istavrit peşinde koşuyorum aceba?

18. burhan07

burhan07 burhanettin

Favori Kamış:
    lineaeffe extrem
    bugün boğazda dolaştım çamlıbahçe istavrit yapıyordu ince takım çalışıyordu.
    ocak ayı içinde boğazdaki bütün yatlar istinye ye yeni yapılacak yere gidiyormuş.

19. karambol29

karambol29 AHMET KAYA

Favori Kamış:
    MİTCHELL APACHİ 4.40-RIVER FLORE 3.60 SURF,EXTREME 3.90 SURF- ALBASTAR 4.20 SURF
    Favori Makine:
    ERMA PANTHER 60-SEA MASTER R665 RATİO 4.9.1-OKUMA BOXTER BXF65
    arkadaşlar kısmet olursa cuma gece galata koprusunde sbahlamayı dusunuorum fakat oraların gece cok tenha oldugunu soyluolar bılmedıgım yer degıl ama ılk gecelemem olucak galata korusunde gece balık avı yapmış olan arkadaslar doluluk oranı hakkınnda bılgı verebılırlerse makbule gecer tesekkurler :)

20. ali3418

ali3418 ALİ

Favori Kamış:
    ALBA STAR BLACK SEA 360CM,SHİMANO EXAGE BX.STC. 300CM
    Favori Makine:
    OKUMA TRİO 40 ,SHİMANO Spheros 8000 FB
    En İyi Avı:
    KOFANA 48CM 1KG
    malesef

karaburun da hiç bişey yok mevsim geldi geçti anlaşılmaz bişey bu

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.