İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. yekialem

yekialem burak

arkadaşlar kimsenin bir rapor falan verdiği yok...balık mı yok , yoksa varda kimse paylaşmıyor mu? sanki konu başlığı iyice anlamını yitirdi mi?

2. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Benim yazdıklarımı rapor olarak görüyorsan bir önceki sayfadan yada daha önce yazdığım raporlardan takip edebilirsin. Zaten başkada rapor yazan yada istikrarlı olarak yazan yok gibi bişey.

3. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

balık durumları bogazda bu günlerde kesat ögleden sonra akşama dogru bi ara istavrit çinekop karışık birbirine giriyolar çinekop istavriti kovalıyo istavrit kaçarken oltaya takılıyo falan filan akşam yemlide ise sogukta bekle bekle 4-8 arası çinekop alabilyosun hepsi bu

4. yekialem

yekialem burak

dikkat ediyorum 2-3 kişi haricinde rapor yazan yok.ama rapor harici herşeyde
    konuşuluyor.gidipte verim almayan arkadaşlara sesleniyorum.onlarıda yazınki
    bizde gideceğimiz yerleri ona göre ayarlayalım.hepimiz çalışan insanlarız zaten kısıtlı zamanlarımız var onuda iyi değerlendirelim.

5. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm

6. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Akadaşlar genel balık durumunu yazalım da av noktası vermek ne kadar doğru onu bir tartışmaya açsak daha iyi olacak aslında. Av bölgeleri balık tutmayı imkansız hale getirecek kadar kalabalık olmaya başladı. Şu noktada çok iyi sarıkanat çıkıyor diye yazdığınızda ertesi gün orada ne sizin ne de gelecek olanların balık tutma şansı yok. Anca birbirinizin oltasını çeker durursunuz. Kimsenin rapor yazmamasının haklı sebebi budur. O yüzden yukarıda Sarıyerli Mahmut abinin yazdığı gibi sadece balığın genel durumunu yazın, av bölgesi ismi vermeyin derim.

7. yekialem

yekialem burak

nokta adresler vermemekte haklı olabilirsiniz.ama bölge olarak bence paylaşmamız lazım.yoksa burada bişeyleri paylaşmıyorsak bu forumu okumanın ve birşeyleri paylaşmanın anlamı kalmıyor bence...

8. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

benim adres yazmama gerek yok sanırım çünki ben sınırlarım dışında pek balık tutmaya gitmem ben yazdıgım vakit anlayın ki sarıyerin içinde biryerlerde tarabya kireçburnu kalender kefeliköy r kavağı balık zaten buralarda iyi çıkar bide arnavutköy bebek ve civarı var ama oraları ben şahesen pek kullanmıyorum

9. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    21 Ekim Cuma Akşami Istinyedeydim . 4 Arkadaş Gittik . Su çok Akintiliydi. 200 Gr. Kurşuna Bile Banamisin Demedi. Yemlik Istavritleri Yaprak şeklinde Takimlarimiza Taktik . Gece 23:00 - 05:00 Arasi 1 Sarikanat , 1 çinekop Alabildik. Ben Ilk Defa Boğazda Gece Avlandim Ve Ilk Defa çinekop Tuttum . Boyu 15-18 Cm Civariydi. Defne Yapraği Denilen Yavrulardan Değildi Yani. Güzel Bir Tecrübe Oldu. Asil Kritik Nokta Iğneniz Siyah Ve Küçük Olmali. Bizde Lüfer Takimi Vardi Ve Iğneler Parlak Ve Büyüktü. Balik Vuruyor , Aninda Tasmaliyorum Ama Bakiyorum Kenarindan , Ucundan Yemi Isirmiş. Ağzinin şekli çikmiş Yemde :)resmen Dalga Geçti Baliklar Bizimle :)birdahakine Küçük Siyah Iğne Kullanacağim Bakalim Kaçabilecekmi :)

10. deePblue

deePblue na

dün akşam avrupa yakasında gayet güzel balık vardı.
    akşam saatlerinde çinekop boyunda gelen balıklar gece ilerledikçe sarıkanat ayarında gelmeye başladı.
    Balığı uzak atış mesafelerinde aradığınız kadar 10-15 metre mesafelerde de aramanızı tavsiye ederim.
    Tabiki taze yem olmazsa olmaz.

11. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    avrupa yakası derken ? bölge olarak belirtirseniz sevinirim

12. ozkan1903

ozkan1903 özkan

slm

Bende dün akşam saat 8-9 gibi tarabya ya gittim ama tek bir vuruş bile alamadım. Sadece ben değil 30 kişi civarında oltacıda

13. tkorkunckaya

tkorkunckaya tkorkunckaya

Olmaz arkadaşım, daha küçük boyutta çinekop tutunca kendini tatmin edersin sadece, olmaz. Tam tersine iğneni büyüteceksin NAL kadar olacak gerekirse, aldın mı lüfer al bir tane Kral olursun kimse alamazken. Yoksa kıyıdaki oltacıya, yancıya kanma, Onlardan olma, çok balık tutmak olmasın amacın, yeni başlayan herkesin hatasıdır bu...

14. 3182

3182

Çoğu kullanıcının imza ayarları yok. Lütfen imza ayarlarınızı yapınız.

15. deePblue

deePblue na

1 saatlik dilim çok kısa bir aralık değil mi sizce de ?
    yanlış hatırlamıyorsam bende akşam 9-11 arası tek bir vuruş dahi alamadım..

16. yalçın1984

yalçın1984 fatih

Favori Kamış:
    linea effe 360cm spirit surf
    Favori Makine:
    captain troya 60 5+1 bilyalı
    lüfer işi sabır ister, bazen saatlerce vuruş alamazsınız bazende neredeyse boş iğneye balık çekersiniz. fakat bu ikinci söylediğim kısmı artık pek yaşayamayız gibime geliyor. bu halkta 0 duyarlılık olduğu sürece.

17. ozkan1903

ozkan1903 özkan

:) yanlış yazmışım doğru söylüyosun saat 8-9 gibigidip 12 ye kadar tek vuruş bile alamadım

18. timur1453

timur1453 Timur

Favori Kamış:
    Italcano
    Favori Makine:
    MITCHELL ARMADA PRO 8000
    En İyi Avı:
    Yenıköy çakar'ın orda 2 saatlık zıpkın dalısında 12 lüfer resmen et yıgınına daldım :)
    slm

kabatasa git hem sahili buyuk fazla kalabalık olmaz hemde balık var ama gece aksamdan sonra yapıyor...

BU arada rapor verim...
    dun gece kabataş 21:00==03:00 cok guzel balık yaptı çinekop ben 9 tane aldım belkı 20 tane kacırdım cook yem yedırdık fıtık olduk ruzgar ve akıntı vardı zaten bır ara akıntı kestı çift gelmeye başladı..2 adet sarıkanat alındı ben degıl tabi 2 yabancı arkadas aldı...sonra eve dönüş..

19. biglbwsk

biglbwsk Ozan

Profesyonellerden duyum ; dün ve evvelki gece, özellikle dün gece boğaza çok ciddi hacimde çinekop akmış, gırgırlar ağır mesaideymiş, az miktarda lüfer de varmış...

20. sarıyerlimahmut

sarıyerlimahmut mahmut

ben ve kankam aytaç dün saat 8 10 aeası 4 çinekop aldık hepsi o

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.