İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Arkadaşlar karaköy iskeleden geliyorum, kapalı alana doğru çapariye çok güzel istavrit yapıyor,ama rüzgar ve akıntı fazla,Galatada 2 yakada da malesef kıraça katliamı devam ediyor,çok nadir normal boyutlarda çeken var,yemlide bekleyenlerde orda olduğum sürece hareket yoktu...

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Tarabya irili ufaklı istavrit yapıyordu, 30dk yağmurda bekledim kesilir diye ama en sonunda eve gelip çapari yapmaya karar verdim:)

3. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    bu aralar bu koprude kı akıntı ne ya hiç bole olmazdı. bi iki aydır haliçe dogru akan deli gibi bir akıntı var.inşallah balıkta akıyodur halice akıntıyla :D

çinekopta kesti köprüde ıkı uc gundur. geçen sene ocağa kadar yapmıştı galata inş devam eder. doyamadık çinekopa koprudekıler çok kucuktu bu sene.

4. yekialem

yekialem burak

Köprüdeki akıntıyı uzun zamandır esen poyraz yapabilir.hava bir kaç haftadır hep poyraz.bu kadar uzun süreli poyraz olmamıştı.balık bu sene nedense hep limit altı ve küçük.inşallah sarıkanatları görürüz diyecem ama azalma eğilimine girdi artık zannetmiyorum:(

5. gozgenc

gozgenc gökhan

Favori Kamış:
    silstar,alba
    Favori Makine:
    shakespeare,daiwa
    Bende poyraza bağlıyorum, Fatihten çıkarken bakıyorum yaprak kımıldamıyor, kopruye geliyorum olta durmuyor,dediğin gibi direk kopru altına iniyor takım.Çinekop konusunda ise malesef sarıkanat boyutuna çok ulaşmadı bu sene,yaprak ağarlıktaydı.

6. emir aylanç

emir aylanç emir aylanç

Favori Kamış:
    extreme surf kamış 3.90
    Favori Makine:
    atomic
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina 800 gr mırmır.3 kilo sazan 35 cm tatlı su levreği
    ben bir hafta sonra gümüşyakdaki merayı bir deniyeceğim.Lüfer olmadı mırmır,levrek,karagöz ispari ne çıkarsa.

7. aydın arvas

aydın arvas aydın arvas

Favori Kamış:
    SİMANO CX BEST MASTIR 4,30
    Favori Makine:
    DAİVA WİNDCAST Z 5000
    En İyi Avı:
    Levrek 7 Kg ve daha niceleri
    reeling bugün iş dolayısıyla tekirdağ'a gittim sahil boylarında avlanan birçok kişiler vardı ama bilemiyorum neye attıklarını kumsallardan yemli atıyorlardı...

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    kumsaldan yemli atıyorlarsa mırmır olabilir..

9. ardaykul

ardaykul arda

En İyi Avı:
    2 saatte kıyıdan 4,5 kilo istavrit
    Bu gün Arnavutköyde çok güzel iri istavrit vardı ve çapariyede çinekop geliyodu.Benim çapariye 2 tane geldi biri hemen hemen 20 cm di ama içime sinmedi geri saldım son gelen nerdeyse sarı kanat olacaktı.İnsanlarda bende bu nasıl çapariye geldi diye şaşırdım ve onu geri atmadım :)Saat 5 gibi hırsız takımla çinekopa döndüler ve 2 şer 2 şer çektiler.

10. prozack

prozack serhat

.

levrek alıyolar oralarda abi boydan boya kamısları dizip levrek ve kalkan bekliyolar

11. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    .

Merhaba Arkadaşlar dünkü çinekop avım hüsranla sonuçlandı sadece 5 parça çinekop yakalayabildim. Kötü bir akşamdı. İnşallah bu akşam bişeyler olur.

12. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Galata için su, hava ve balık durumu ile ilgili rapor verebilecek var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

13. Er-Han

Er-Han Erhan ÖZBEK

En İyi Avı:
    Galata Köprüsünde Eşkina..
    Galata Köprüsü üzerindeki balıkçılar o kadar yeri işgal edeceklerine, kaldırım tarafına kurulsalar herkes rahat eder. Malzemesini alan yine alsın ama yerimizi işgal etmesinler..

14. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Eee işgal etmeden nasıl satacaklar o yerleri?

15. cetinmeyrili

cetinmeyrili ÇETİN

Favori Kamış:
    Daiwa exceler 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Raw 2
    En İyi Avı:
    21 sarıkanat
    Ali benim meram şöyle, böyle,15'ten aşşağıya balık almıyorum falan derken kendi kendine nazar değdirdin;)

16. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    15 cm'lik bebeleri balık diye alan seneye o 5 taneyi de bulamaz. Lüfer 24 cm'e gelince yumurta döküyor.

17. class77

class77 ömer kayıkcı

15 günde 500 çinekop ve sarı kanat karışık

bence abartıyor gibi bu kadar forumların içinde bir tanedaha 15 günde 500 tane çenekop sarıkanat çeken varmıdır acaba ?

18. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Valla doğru söylüyorsun abi. Direk nazar değdirdik. Ama kendime de değil bütün meralara nazar değdi. Hiçbiryerden dişli haberi gelmiyor. Bakalım bu akşam kısmeti kıracakmıyız.

19. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    ..

:) sadece gülmekle yetiniyorum :):) Benim kimseye yalan borcum yok arkadaşlar burada delikanlı gibi bazı şeyleri yazıyorsak buradaki değerli insanlara olan saygımızdandır. Tutanlara da tutamayanlarada saygı gösterelim.
    Saygı ve hoşgörü sadece meralarda değil burada da olmalı bence. Ayrıca 20 günde yazdığımı hatırlıyorum 15 değil. 15 yazdıysam hatalı yazmışım. Buda arka arkaya 20 günde değil ayrı ayrı 20 günde tutlmuş olan balıklardır. 15 EKimde başlayıp hala devam eden rakamlar bunlar. Tabiiki sadece 20 gün balığa çıkmadım belki 30 gün çıktım ama kayda değer olanları sayıyorum. Bazen gidip 10-15 balık tuttum bazende 50-60 adet. Ama bu şekilde inanmayan yada saygı göstermeyen arkadaşlar sayesinde bu site birçok değeri kaybetti. İşte bu nedenle burada rapor yazanların sayısı giderek azalıyor. Bir bakıyorsunuz sayfalarca tartışma yada sayfalarca muhabbet olmuş. Ama balık avı yok. Benimde zevkim kaçtı zaten gider yakalarım öyle kalır. Neyse herkese bol şanslar.

20. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    ..

:) sadece gülmekle yetiniyorum :):) Benim kimseye yalan borcum yok arkadaşlar burada delikanlı gibi bazı şeyleri yazıyorsak buradaki değerli insanlara olan saygımızdandır. Tutanlara da tutamayanlarada saygı gösterelim.
    Saygı ve hoşgörü sadece meralarda değil burada da olmalı bence. Ayrıca 20 günde yazdığımı hatırlıyorum 15 değil. 15 yazdıysam hatalı yazmışım. Buda arka arkaya 20 günde değil ayrı ayrı 20 günde tutlmuş olan balıklardır. 15 EKimde başlayıp hala devam eden rakamlar bunlar. Tabiiki sadece 20 gün balığa çıkmadım belki 30 gün çıktım ama kayda değer olanları sayıyorum. Bazen gidip 10-15 balık tuttum bazende 50-60 adet. Ama bu şekilde inanmayan yada saygı göstermeyen arkadaşlar sayesinde bu site birçok değeri kaybetti. İşte bu nedenle burada rapor yazanların sayısı giderek azalıyor. Bir bakıyorsunuz sayfalarca tartışma yada sayfalarca muhabbet olmuş. Ama balık avı yok. Benimde zevkim kaçtı zaten gider yakalarım öyle kalır. Neyse herkese bol şanslar.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.