İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bu aralar boğazın maşallahı var her kım gıtse neredeyse elı boş balıksız gondermiyor.......

2. kdenizfeneri

kdenizfeneri FATİH

Yarin icin nereyi onerirsiniz arkadaslar saray burnu taraflari iiyimidir

3. selim karataban

selim karataban selim

mert sultanköy demişinde bana cok uyar sakıncası yoksa eşlik edebilirim bende beylikdüzünde oturuyorum ?

4. SANSASYONEL

SANSASYONEL BÜLENT

arkadaşlar akşam sarıyer kalendardayım durum nedir bilgisi olan var mı paylaşırsanız sevinirim

5. deePblue

deePblue na

sabah arabadan gördüğüm kadarı ile emirgan-kalender arasında bir şey yoktu
    sonra açılır belki..bilemem

6. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    karakoyde yemli sarikanat saat kaçta basliyor bilen var mi

7. Kartalbey

Kartalbey Mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M STEELPOWER TELE SURF 450 CM
    Favori Makine:
    850 D.A.M QUICK CALYBER SPIN
    En İyi Avı:
    33cm LÜFER

EMİRGAN RAPORU

05.45 - 08.45 Arası Emirgan Cafenin ön tarafındaydım...
    Sabahın ilk ışıklarında bi akıntı vardı anlatamam.200gr kurşunu sallıyorum aynı anda sağ yanıma gelmiş.:) neyse iyice aydınlanmadan sonra Akıntı biraz kesti....
    Kıraça yine çoktu... ama güzelliği kimse çekmiyordu... sadece canlı yem yapacaklar 1 kaç adet çektiler...
    Çinekop çaparisi sallamaya başladım geçen hafta baya bi almıştım onunla fakat bu hafta çapari hiç iş yapmadı ne bende nede başkasında....
    Emirganda şuan sadece RAPALA iş yapıyor....

ben 6 çinekop alabidim ama fazla alanlarda vardı... Emirgana Gidecekler mutlaka yanınızda RAPALA bulundurun.

reeling mrsparkle reeling mrsparkle

8. denizzzci

denizzzci burak

En İyi Avı:
    bugüne kadar 3 ton:):)
    karaköy iskele ve galatadan bugün için rapor verecek olan arkadaşlar varmı?şimdiden teşekkürler...

9. gokhanunsal44

gokhanunsal44 Gökhan ÜNSAL

İşte Vaniköy akşamından enstanteneler

Akşam hem balık yakaladık hem de yedik, evede elimiz boş dönmedik, Bizim gruptan Serkan devam etti ve sabbah 5 e kadar 14 adet daha dişli almış. Boğazın her noktası maaşallah bereketli, doğru takım, taze yem, sabır ve şans. Herkese rast gele

10. uurproject

uurproject Uğur

Favori Kamış:
    Shakespeare
    Favori Makine:
    Spro
    En İyi Avı:
    Lüfer
    ============-

Karakoyde sarikanat saatimi var anlamadim ? anlamamakla beraber bu yil 2 tane sarikanat disinda orada gorduklerim ya yaprakti yada cinekop.Son durum sorularabilir ama hedef baligin saati sorulmasi abest degilmi ?

11. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Bugün Sabah 05.00-11.30 arası Galatadaydık.Çinekoptan eser yok,istavrit var ama geçen haftalara göre balık iyice küçüldü.Su akıntılı ve köprü her zamanki gibi kalabalık.

Bu hafta pek tad alamadık.Haftaya rastgele artık.

12. g6byou

g6byou mustafa

ilk defa galata köprüsüne balık tutmaya gideceğim. Memlekette (sinop) tavuk ve yemlik ile balık tutuyordum, galatada da aynımıdır. Tavukla mı besliyim balıkları?

13. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Burası sinop deilki kardeşim :) istanbul burada hazır çapari denilen takımlar var 10 veya 8 iğneli simli tüylü çapariler tavuk takmıyorsun yani illa da yemli yapacam dersen sen bilirsin klasik 3lü dip takımı ile istavrit alabilirsin.

14. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    gitmeden bu forumda binlerce konu var oradan takip et zamanın varsa ayrıca orada gidipte yer bulabilirmsin oda ayrı bir konu :)

15. Serji

Serji Serkan

Evet arkadaşlar dün akşam Vaniköy deydik Anadolu Kartalları ekibi olarak.Harika bir av oldu gerçekten.Sabahtan Sabri arkadaşımızın tuttuğu istavritleri güzelce ızgara yaptık yedik efiyetle.:hungry: Saat 23.30 a kadar 7-8 adet arkadaşlarla güzel çinekop aldık.ben 23.30 dan sonra tek takıldım.sabah 5 e kadar 14 adet gayet güzel çinekop alarak avımı sonlandırdım.balık boyları 21-27 cm arası değişiyodu.takım yemli çinekop takımı.herkeze bereketli avlar dileğiyle..:thumb: :thumb:

16. Serji

Serji Serkan

gecemizden ufak bir kare..:thumb:

17. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    o soğukta da mangal mükemmel oluyor :) afiyet olsun.:hungry:

18. chilekesh1903

chilekesh1903 Akın

Favori Kamış:
    Çapari
    En İyi Avı:
    İstavrit
    Yıllardır b çekmecede tekneyle balık tutan ben gecen gün Taksim'e giderken köprüde dolu takımları görünce ilk kez bir köprü deneyimi yasamaya karar verdim , bu aralar müsait olduğumdan kalabalığa takilmamak için h ici gidicem hangi köprüye gitmeliyim ? Vereceğiniz ufak tefek detaylar varmı sunu giy bunu al vs :)

19. anton

anton Adnan

Favori Kamış:
    Vega Potenza 4.20, Lineaffe Exteme 4.40, Okuma Salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    Shimano PA Fliegen TD, Daiwa Emble pro 5000, Shimano spinjoy XT Surf
    En İyi Avı:
    Kova dolusu sarıkanatlar.
    Merhabalar,

bi raporda benden...

Bu sabah ezanla tarabyadaydık. 11 e kadar kıraça bile tutamadık. Baktık balık başlamıyor yer değiştirelim dedik. Koyulduk yola. Kıyı boyunca yer yer balık tutanlar vardı fakat rumeli hisarı önüne geldiğimizde nihayet dolu çaparileri gördük. hemen park ettik. Su felaket akıyodu. 160gr kurşun dibi bulmuyordu. orta dip su arasından çok güzel iri istavrit aldık. Oltasını uzaga atamayanlar ise 5-10 lu kıraça aldılar. 2 kişi yaklaşık 2 saat içinde 4kg kadar iri istavrit aldık. 14:00 gibi eve geri döndük. tarabyayı saymassak güzel ve keyifli bir av oldu. Hava çok soğuktu...

Takım : yeşil floş organze kurdeleden beyaz 10 numara iğneli 0.10-.28 çapari. 160 gr kurşun.
    Yer: Rumeli hisarı önü.

Fotoğraf çekemedim.

20. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Selamlar herkese..
    Bu sabah Vaniköy parkı çok güzel istavrit yaptı.. sabah 6'da mekana gittiğimde bir kısım kişiler yemliye olta yatırmış bir kısmı da rapala çalışıyordu.. rapala ile sarıkanat boyutlarında dişli alıyorlardı.. hava dondurucu soğuk olduğundan arabadan bir süre çıkamadım.. yarım saat arabada sıcakta durduktan sonra çıktım ve ben de rapala denemeye karar verdim ama biraz geç olmuştu, çinekop kesmişti, yavaş yavaş çapariye dönmeye başladılar ben de çapariye döndüm ve saat 14:00'a kadar 4 kilo civarında istavrit aldım.. kalsaydım bir o kadar daha alırdım ama gitmem gerekiyordu ve bir de malum limitler.. balıklar orta boy ve üzeriydi, açıktan zaman zaman ço çok iri istavritler de geldi.. birkaç tür çapari denedim en çok iş yapan beyaz iplik ve yeşil simden oluşan takımdı.. o takım o kadar güzel iş yaptı ki ben ayrılırken yanımda olta atanlardan biri kullanmış olduğum takıma talip oldu, ben de takımı kendisine hediye ederek oradan ayrıldım.. bir iki resim ve de bir kısa video var.. daha iyileri sizlerin olsun..

http://www.youtube.com/watch?v=-qVFt_WTL7U

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.