İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. balikoltasi

balikoltasi Birol

Dün o havada azimle devam edip avlandın. Helal olsun ve tebrikler. Balıklar çok güzel görünüyor.
    Yanımda yemli takım getirmemiştim, takımlarını ve yemini paylaştığın içinde çok teşekkürler. O sayede bende sanırım 2 balık daha alabildim :) Bendede toplam 7 balık varmış.

2. deadsea

deadsea Oruç Gazi

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 IM7 Carbon ve Kasyapar OysterCast 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Zeon 65 ve Okuma Magic 280
    En İyi Avı:
    Iri Trakonya 1 kilo kadar..
    Çubuklu Sabah 6.30-9.30: Limit üstü balık hiç görmedim. Az hasar görmüş iki tane 17cm civarında çinekopu gerisin geri salıp boş kovayla eve döndüm.. Çubuklu'da balık salmak zor oluyor bu arada, deniz seviyesinden çok yukarıda balığı resmen atıyoruz suya yahu..

Balıklar için mutlu, benim için hazin son :)

3. anton

anton Adnan

Favori Kamış:
    Vega Potenza 4.20, Lineaffe Exteme 4.40, Okuma Salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    Shimano PA Fliegen TD, Daiwa Emble pro 5000, Shimano spinjoy XT Surf
    En İyi Avı:
    Kova dolusu sarıkanatlar.
    Aret tebrikler. Balıklar çok güzel. Ayrıca geçmiş olsun.

Gerçekten cumartesi tam bir felaketti. Şiddetli akıntı yüzünden sabah suyundasadece 7 çinekop-Sarıkanat alabildik. Sonrasında da yer degistirdik. Kalender ordu evi önünde rüzgar ve akıntı yoktu. TEk tuk iri istavrit ve çinekop çıkıyordu. Yiyecek kadar balık yakaladıktan sonra evin yolunu tuttuk. Tadı tuzu yoktu.Dibi çok takıyor...

4. kanaryasesi

kanaryasesi Tayfun Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    Aret kalabalıktan kurtulmanın yolunu bulmuş.. Biraz zorlansada hep kötü havada ava çıkıyor.. Akıllıca.. :)

5. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    tebrikler bak şimdiden kendini haftaya pazara hzaırla yok işim vardı yok geç yattım anlaman balığa çıkacağız haberin olsun turuncu çaparileri hazırlıyorum

6. balikoltasi

balikoltasi Birol

Dün öğlen 13.00 gibi boğazda avlanan arkadaşların yanına gidip biraz rapala yüzdüreyim dedim.
    Gittiğimde kovaların durumu pek iç açıcı değildi.
    Rüzgar ve akıntı kuvvetliydi. 200 gr. kurşun ve 5 cm sarı-kırmızı rapalamı takarak at-çeke başladım. Balık son derece seyrekti. Taktığım her sahte balık ile zorla bir balık aldım sanırım:)
    Akşam ezanına kadar 5 balığı kovama gönderdim.
    Akşam Aretin yemler eşliğinde 1.5 saat kadar da yemli attım, 2 parça daha alıp iyice fırtınaya çeviren havada daha fazla duramayıp evin yolunu tuttuk.

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Rica ederim Birol, senin gibi bir ustayla birikte avlanmak büyük keyif. İyi ki bu siteye üye olup tanışmışız. Senin balıklar da bir o kadar güzel gözüküyor. O balık yokluğunda rapala ile bu sarıkanatları almak büyük ustalık.

Meteorolojiye inandık bugün evde kaldık ama sanırım hata ettik. Yağmur yağmıyor ve hava hafiften poyraza döndü. Bugün gidenler daha iyi sonuç almış olabilir. Kısmet artık, dün yediğim lodosun etkisiyle turşu gibi olmuş durumdayım, yoksa yine gece yemlisine giderdim. Artık kısmet haftaya :)

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Hazırım abi senin yaptığın çaparilere gelmeyecek balık tanımıyorum, pazar balıktayız inşallah reeling

9. slck24

slck24 selçuk

En İyi Avı:
    lüferler palamutlar
    Tşk arkadaşım seninde çino larda güzel tebrik ederim..

10. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Teknelerle avlananlar ,için de bugün hüsran olmuş, balık iyice nazlanmış.

11. ghost59

ghost59 Gökhan Hakan ATASOY

Favori Kamış:
    Okuma Savant Surf 420cm 200-250 gr.
    Favori Makine:
    okuma blue hawk bh-765a
    galatadan haber warmı arkadaşlar :)

12. xslowx

xslowx mesut

arnavutköy de tık yok

13. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba dün galatadan yayan geçtim saat 10.00 gibi boğaza bakan taraf kararköy yönü istavrit çıkıyordu boyları idealdi kraça falan değil.klasik yeşil sim çapari.

14. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    tebrik ederim güzel balıklar

15. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Arkadaşlar birkaç gündür balık yoğun olmamakla birlikte ne güldürdü ne öldürdü dedirten cinsten geliyordu balık boyları oldukça düzeldi balıklar iyice yağlandı ve genişledi. Gelelim rapora , cuma cumartesi, pazar raporunda cuma günü sabaha kadar kalmama rağmen 13 parça sarıkanat 10 parçada çinekop yakalayarak çok iyi olmasada güzel bir av geçirdim , cumartesi günü yine 24:00 a kadar 14 parça çinekop sarıkanat yakaladım , ama en verimlisi benim için pazar yani dün akşamdı. öğlen 12 de çapari atmaya başladım ama çapari çok seyrek geliyordu istavritler oldukça iriydi. Akşam saat 17:00 a kadar aldığım istavrit sayısı 30 falandır. Sonra bir önceki gün fazla balık olmadığından bu yemler bana fazlasıyla yeter düşüncesiyle çinekopa attım atar atmaz 1 tane aldım ama sonra saat 19:00 a kadar 10-15 kişide toplasan 5 balık falan vardı. Saat 19:00 dan itibaren inanılmaz şekilde balık başladı. Resmen at çek yapıyorduk herkeste yem giderek azalmaya başladı ve artık çinekopları kesmeye başladılar. Benim yemlerde saat 22:00 civarı bitti gibi birşey ama işe gideceğim için o sarıkanatları orada bırakmak zorunda kaldım. Bu sezon en zevkli avlarımdan birini yaşadım. Toplamda 14 parça iri sarıkanat ve 25 parça çinekopla avı sonlandırmak zorunda kaldım. Herhalde sabahlayanlar balıkları eve götürmekte zorlanmıştır. Bu arada yanımdaki abi 1 adet lüfer aldı. Bugün yine kısmetse gideceğim zaten balık benim gitme saatimde başlıyor ve ben dönerken seyreliyor. Tam denk geleceğim inşallah. Herkese rastgele.

16. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    çok iyi av olmus kaçlık kursun kullandınız?idk

17. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    100gr kurşun kullanıyorum genelde ama hava çok rüzgarlı olursa 150 gr kullanıyorum.

18. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Pazar günü sabahtan akşama kadar galata hem yemli hemde çapari ile iş yaptı. Hava kararıncaya kadar çapari ile iri istavrit ve izmarit hava karardıktan sonra sarıkanat yapmaya devam etti. Balık boyları bayağı güzeldi.

19. MUSTİ91

MUSTİ91 mustafa

yeni katıldım ve acemiyimmm

öncelikle merhaba siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve takılmak şimdiye nasip oldu….

benim sizlerden öğrenmek istediğim şey:.::

avrupa yakasında at çek çapari ve yemli çinekop vs nasıl ve nerelerde yakalayabilirim ,,,.:confused:

şimdiden cevap yazan herkeze teşekkür ederim….

20. ghost59

ghost59 Gökhan Hakan ATASOY

Favori Kamış:
    Okuma Savant Surf 420cm 200-250 gr.
    Favori Makine:
    okuma blue hawk bh-765a
    bugun galataya arkadaşımla gittim 4 gibi saat 4:30 da 5 arası 1er tane kefal aldık iricesinden saat beşten sonra çinekop yemlisi ile saat 8 e kadar 5er tane sarı kanat aldık sonra evin yolunu tuttuk :)reeling reeling reeling

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.