İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    haklısınız,

kandilliden kuleli önüne kadar toplam 3 noktada 1 er saat geçirdim, sadece bir yerde olta attım fakat hiçbirçey yok, deniz taşmış gibi, ayrıca bulanıktı,

kulelide 2/3 arası rapala ile çinekop almışlar, akıntılı
    kuleli kandilli arası çapari ile biraz istavrit diğerlerine göre daha durgun
    kandilli sıfırdı, şiddetli akıntılı

2. HasanK

HasanK HasanK

En İyi Avı:
    2,5 Kilo İstavrit
    Galatadaki son durum hakkında bilgisi olan varmıdır....

3. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    bu soğuklardan sonra lüfer familyası güneye göç eder mi?

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    sabah ben gider ava :) ulaşmak ısteyen özelden yazsın bana cepten her dakıka takıpteym ben cvplarım:)

5. askala

askala

Yok mudur köprülerden geçen, avlanan, durum iletecek olan balıkçılar?

6. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Bugün 3 bahtsız arkadaş, köprüleri gezelim dedik; unkapanı ve galatada millet yemli mantarsız takımlarla bayağı bir çinekop sarıkanat çekmiş idi, heveslendik vardık evlere kaptık malzemeyi yemi kamışı akşam ezanı gibi geldik önce unkapanı sonra galata o güzelim balıklardan eser yok. 3 Bahtsız bedevi tuttuk tekrar evin yolunu, yediğimiz ayazla kaldık :(

7. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    Yarn sabah bogaza giden varmi ben bogazda olucam beraber taklrz:)

8. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Bu sabah Arnavutköy'de, 08:00-12:00 arası rapala denemelerim sonucunda 4 adet sarıkanat aldım. 1 Tane de suya iade ettim. Fazla kalabalık değildi ve herkesin kovasında en az 5-6 parça balık vardı. Açık renk sahteler daha iyi çalıştı, özellikle sırtı fosforlu yeşile çalan sahteler nispeten daha sık balık aldı.

9. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    Bakalm yeni aldigim sahteler bogazda kismetli cikcakmi:)) bogaza gelenler ozelden msj atsin meradan canli yayin yaparm:)

10. izzetdag

izzetdag İzzet dağ

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    albastar eagle 50r
    En İyi Avı:
    1.200gr mırmır
    Bu gün saat 14.30 gibi galatanın halicebakan tarafının karaköy kısmındaydım.17.00 akadar deli şekilde sarıkanat ve çinekop yaptı.10 tane sarı kanat aldım . daha sonrada tek tük alan oldu saat 19.00 gibi balık hiç klamadı bende eve geldim.

11. yekialem

yekialem burak

bugün köprüden 14.30-16.30 arası 24 adet çinekop sarıkanat aldım.bir tanede lüfer aldım.daha sonra balık kesti.çok soğuktu gidenlere tavsiyem sıkı giyinsin...

12. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    bu gün avlağımda güzel çinekop yaptı 16 parça ladım bana yeter ama giderken 2 iki çekenler vardı herşeyin fazlası zarar 90 100 gerek yok 16 tane 1 hafta yeter haftaya kısmetimize ne çıkarsa

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler ve teşekkürler:clap2: :clap2: :clap2:

14. anton

anton Adnan

Favori Kamış:
    Vega Potenza 4.20, Lineaffe Exteme 4.40, Okuma Salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    Shimano PA Fliegen TD, Daiwa Emble pro 5000, Shimano spinjoy XT Surf
    En İyi Avı:
    Kova dolusu sarıkanatlar.
    Merhaba,

Dün sabah suyunda bulunduğumuz avlakta rapala denemelerimiz sonuç vermedi. hava soğuk ve su çok da bulanıktı. suda yüzen çöpler avlağı terketmemiz gerektiğini söylüyordu. bizde suyun daha temiz olduğu boğazın alt kısımlarına gittik. özellikle akşam suyunda mükemmel bir av yaptık. kardeşim ve ben 40 dan fazla çinekop yakaladık. ayrıca 2 kilo kadar da çok iri istavrit çapari ile yakaladık. akşam suyunda bi ara 14 çinekop sarıkanadı arka arkaya çektim. hava kararınca yemli su üstü balık başladı. biz yemliye kalamadık. bıraktığımızda at çek balık çıkıyordu. balıklar resimlerde de göreceğiniz gibi çok irileşmişler. yakaladığımız bazı sarıanaktlar 24cm boyuna ulaşmışlardı. limit altı çok balık çıkmadı. 3-4 tane yaprak suya iade edildi. fotoğrafları çekmeden önce balıkların bir kısmını bizimle birlikte balığa gelen acemi arkadaşımıza verdik. aslında bu fotoğraftakinden daha fazla balık yakalamıştık. bizim için çok güzel bir av oldu. heryerim hala rgıayor. raporu dün yazaktım ama yorgunluktan sızmışım :). sözü fazla uzatmadan işte fotoğraflar;

buda izmirden gelen amcam. hayatında ilk defa sarıkanat yakaladı.

yer: istanbul bogazı
    takım: muhtelif renk rapalalar...
    175gr kurşun

15. xslowx

xslowx mesut

dün akşam arnavutköy de sabahladık..öğlen 4 ten sabah 8 e kadar 50 tane balık aldık ( sarıkanat ve çinekop ) sabah rapalacılar geldi..onlarda alıyorlardı fakat çok kalabalıktı.bugun balığa gitcek olan varsa arnavutköy akşam su üstü yapar.erken gidip yemlik kıraçe tutun ve akşam ezanıyla başlayın su üstüne..bolşanslar.

16. bateristtt

bateristtt CENGİZ

Favori Kamış:
    COLMIC ATHAN SURF 4,50
    Favori Makine:
    shakespeare summit zfs7000
    En İyi Avı:
    sarıkanat 26 cm =)
    slm arkadaşlar sabah saat 7 gibi anadolu yakası beykoz taraflarında avlağıma gittim 7.30 gibi balık yapar gibi oldu 9'a kadar 2 çinekop 2 sarı kanat, kafası kırmızı gövdesi beyaz 5cm rapala ile aldım saat 9dn sonra balık iice kesti saat 12 ye kadar oyalandım ve avımı sonlandırdım. herkese rastgele

17. brkp

brkp Berkay

Merhaba arkadaşlar, verimsiz geçen (Galata köprüsü Eminönü - Haliç yönü) avlarının ardından sitedekilerin tavsiyesi üzerine yarın köprünün boğaza bakan kısmına gideceğim. Kendi hazırladığım bedensiz tek köstekli hırsızlı mantarlı takımı direk oltanın ucuna bağlayarak 75 gr kurşun ile değişik bir sistem deneyeceğim yem olarakta bu sefer hamsi takacağım... Hedefim sarıkanat-lüfer yakalamak. Ertesi gün resimleri burada paylaşacağım... Bununla ilgili olarak bana Galata köprüsündeki son durumu rapor edebilir misiniz? Teşekkürler...

18. izzetdag

izzetdag İzzet dağ

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    albastar eagle 50r
    En İyi Avı:
    1.200gr mırmır
    Berkay bey aslında verimsiz dediğiniz yer köprünün en verimli bölgesi.Ama sizin takım iş yapmamış olabilir normal 2 3 köstekli takımı deneyin.

19. aadem_23

aadem_23 adem

dört kişi sıyırtma ile kuleliden 30 tane iri istavrit.. öyle iriler ki dört tanesi 30 cm nin üzerinde resimler becerebilirsem önümüzdeki saatlerde

20. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    sen 75 gr kurşun yerine 125 bağla sorun yaşama birde kösteği yapa bilirsen uzun vede 4lü yap gördüm deneyimlerimden aktarıyorum beden 4.30cm iğnler 30 cm genede sen bilirsin hooked

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.