İstanbul Kıyı Raporları 2010-2011

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında m-a-v-i tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. starmix

starmix Murat YILDIZ

Favori Kamış:
    Alba
    Favori Makine:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    Olta: Karagöz 650 gr. Zıpkın: Yılan Balığı 2.7 Kg
    Emin kardeşim, sahilde sürekli olta atanları kontrol ediyorum ama böyle bir duyumları veya bilgileri yok. Eğer kendini eğlendirmiyorsan bir-iki fotoğraf koymanı rica edeceğim. Zira bu haber gerçekse her akşam beraberiz.

2. secureee

secureee Emin

Favori Makine:
    Silver Star Br1065
    En İyi Avı:
    7 kiloluk bi sazan ama en zevkli yılan balığıydı

abicim foto koyucak imkanım yok fakat kartal balıkçılarını biliyosun sabah 5 gibi kokmuş balıkları denize döküyolar sabah tam 5.30 ta balıkçıların arkasından bi kaç deneme yaparsan canlı canlı görürsün ;)

3. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Herkese tekrar merhaba. Bi süredir tatil falan yoktum buralarda tekrar döndüm ve palamut muhabbetine yetiştim. Daha önce palamut nasip olmadı ama bu pazar niyetim var. Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz nereler vardır ve ayıptır sorması palamut neyle tutulur:confused:

4. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Lineaeffe baia grande 420
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    serrasalmus nattereri, yani bildiğin kırmızı karınlı amazon Piranhası
    Arkadaşlar arnavutköyden yada emirgandan palamut veya lüfer alan varmı. Neler çıkıyor, haberdar eden olursa sevinirim. Bu gece gitmeyi düşünüyorum...

5. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Alp merhaba kıyıdan avlanıcaksan çubuklu ve ya bahçeburunu tavsiye edebilirim. tekneden ise hemen hemen her bölgeden raporlar gelmekte. ama anadolu kavağı açıkları ya da beykoz açıkları da olabilir.

6. panço

panço orhan

merhaba ben sitenize yeni üye oldum az önce burunbahçe tarafına yolum düştü bir bakayım dedim 8-10 kişi vardı ne aldıklarına baktığımda zargana gümüş ve birkaç istavrit gördüm bana enteresan gelen genç bi arkadaşımızın sadece çapari ile zargana yakalaması oldu herkese iyi avlar.

7. barris25

barris25 BARIŞ

Favori Kamış:
    Lineafea baia grande 4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma zeon zn 65 makine
    En İyi Avı:
    yakında
    Bugün beylerbeyinde çapari ile istavrit ve sıyırtma ile zargana alanlar vardı.Balık bolluğu normaldi.Şu sıralar balık bir orda bir burda bugün var yarın yok.Bende cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum.

8. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Merhabalar sevgili dostlar;
    Dün sabah 06:30 da burunbahçeden başlayan ve Kulelide sona eren kıyı yoklamalarında;
    Burunbahçe'de az miktarda zargana alındı,fleto hamsi veya gümüş yem ile..zarganaların küçükleri suya iade edildi..çapari ve rapala ile palamuta deneyen arkadaşlar oldu ama alan olmadı..Aynı şekilde istavrit de yoktu.Daha sonra iki gırgır girdi Paşabahçe koyuna ve ağ döktüler,ne aldıklarını görecek kadar beklemedim.
    Çubukluda kıyı boyunca istavrit ve palamut çaparileri denedi sonuç yok.
    Güksuda istavrit çaparisi denendi,kreçeler suya iade edildi,sıyırtma ile 3 adet otraboy istavrit alındı,yem için saklandı.
    Kandilli de palamut çaparisi ve istavrite deneyenler seyredildi,yarım saat içerisinde sonuç alan olmadığı gibi kovalar da boş idi.
    Kulelide kreçe ve sardalya hamsi karışımı alanlar vardı,takım açmaya değer bir hareket olmadığı için yola devam..
    Beylerbeyi astsubay okulu cami yanında klasik gümüşçüler sallama ile gümüş alıyordu,kefal alanlar klasik kıbrıs takımı ve fleto gümüş kullanıyordu..kanalda ise tam bir palamut şovu izledik,tekneler 3-4 erli palamut çektiler 2 saat boyunca..biz de kıyıdan çapari/rapala denemelerinde bulunduk ama suyuna yetişmek mümkün olmadığı için iç çekip antreman yapmakla yetindik.
    Akşam evde yemek molası ve ev ahalisi ile hoşbeş sonrası gece saat 01:00 de kulelide istavrit fleto ile lüfere olta yatırdık ama tek bir vuruş bile almadan saati 04:30 ettik ve ava son verdik.
    Günün hasılatı 4 zargana 3 istavrit ama sevindirici olan palamut ile uzaktan da olsa müşerref olmaktı..eminim yakında palamut raporları çoğalacak forumda.
    Herkese rastgele

9. eren2001

eren2001

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Lüfer
    EMİN KARDEŞ KARTAL DA çapariMİ Yoksa RapalaMI KULLANDIN

10. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Abi harika bir rapor sunmuşsunuz.Teşekkür etmeden geçemedim.Çok sağolun.

11. feyizu

feyizu Feyiz

Favori Kamış:
    Lineaeffe Turnafresh 3.90 surf/Okuma Avenger AV65a
    En İyi Avı:
    Torik 8.5 kg
    Rica ederim ne demek zevkle :)

12. halim7889

halim7889 HALİM

Favori Kamış:
    4,20 lineaefee
    Favori Makine:
    Bilmiyorum
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Slm arkadaşlar, uzun zamandır siteyi takip etmiyordum bir kaç gündür takip etmeye başladım, geçtiğimiz pazar sabahı tatilden döndüm, akşam üstüne doğru önce çubukluya gittim hiç bir şey yoktu, kanlıcaya baktım orada da hiç bir şey yoktu oradan kandilliye gittim orada da hiç bir şey yoktu yarım saat bekledim hemen hemen, sadece bir istavrit gördüm, oradan kuleliye geçtim baktım öteyede trafik sıkışık biraz bekledikten sonra takımları kulelinin önünde açtım yaklaşık bir buçuk saatte 1-1,5kg civarında sardalye hamsi ve istavrit yakaldım akşam afiyetle yedik, oradaki balıkçıların bir çoğu hiç bir şey yakalayamdı gibi bir şeydi şansım epey yaver gitti diyebilirim, havada hafifi yağıyordu şifayı da kaptım hafiften, şu aralar acilen avlak arıyorum, hafta sonu cumartesi gecesi sabahlamaya bir yer arıyorum. yer önemli değil beraber gitmek isteyen arkadaş/lar varsa onlada gidebililrim

13. snc

snc serhat naci çetindemir

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Titanos XSA 5500
    palamut

merhaba, bu sabah sarıyer civarında sabah 6 da palamut çaparilerini oltaları atmaya başladık. Yaklaşık sahilde 50 kişi kadardık ve 3 saat sonunda sadece 4 kişi palamut alabildi. Ancak çingene değil sağlamlardı:).Gırgırlar hemen önümüzde bütün balıkları topladılar bize doğru düzgün atma fırsatı vermediler. kayıkçı tekneleride alabiliyordu. Yavaş yavaş artacağını düşünüyorum.

14. heraklideos

heraklideos enis

ilk av raporumu paylaşayım .
    saat 15:00 / 17:00 arası
    yer : menekşe/küçükçekmece
    cins ve miktar : hatırı sayılır 3 adet zargana .

Son düzenleme: 15 Eylül 2010
  15. snc

snc serhat naci çetindemir

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Titanos XSA 5500
    Bende tokmak burnundan bugün 12 numara sıyırtma yeşil tüylüiğneyle 3 zargana ve 14 cm üstü 6 tane istavrit aldım. Ayrıca aynı tür 12-10 çapariyle 20 ye yakın sardalya ve kıraça aldım ancak kıracaları geri bıraktım.

16. Ali Kahya

Ali Kahya Ali Kahya

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    Shımano Aero 5000
    En İyi Avı:
    2 kg Eşkina
    Arkadaşlar , Lüfer vuruşu alan yada tutan varsa cevap olarak yazmasını rica ederim. Bu haftasonu lüfere gitmeyi düşünüyorum ama nerede avlanacağıma karar veremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

17. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    birz sayfa gerisine gidebilirsen raporları görebilirsin. 5sayfa felan geride vardı lüfer raproru

18. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    lüfer şu anda karadeniz taşlıklarında hafif dalgalı havalarda karayel havasında yapıyor bogaza daha göç etmedi eli kulagındadır yakında raporlar gelmeye başlar..

19. hasan ışık

hasan ışık hasan

En İyi Avı:
    bütün avlarım
    3 gün önceki av resmini atacam ama resim göndermeyi bilmiyorum..

20. Ali Kahya

Ali Kahya Ali Kahya

Favori Kamış:
    Alba Star
    Favori Makine:
    Shımano Aero 5000
    En İyi Avı:
    2 kg Eşkina
    Arkadaşlar ben haftasonu cankurtaranda eski batık geminin oraya gideceğim hem eşkina hemde lüfere yatıracağım oltayı haftasonu raporumu yazacağım.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.