Abi sarpa balığının o içindekiler gerçekten enteresandır. O kayaların üstünde oluşan taze yosunlara bayılır vs. Ama balığın istanbulda yakalnmış olması sevindirici reeling reeling
Tebrikler mükemmel bir av. Defalarca baktım burası İstanbul mu diye evet İstanbul. Böylesine çeşitliliği bir arada görmek gerçekten çok güzel. Devamını dilerim...
Ortaya karışık güzel bir av oldu resmen Uygar kardeşimin getirdiği yemleri bekletmeden kullansaydık daha neler olurdu bilemiyorum artık Ama Aret'in av boyu yakaladığı balıklardan ötürü yanımızdaki avcılar bizden uyuz olmuştur onu biliyorum
Aret rapor için eline sağlık..Bu hafta içi daha güzel daha bol balıklı bir rapor hazırlayacağını hissediyorum Çünkü bu kez yemleri bekletmeden geldiği gün ava çıkalım diyorum..Hem de biraz fazla sipariş edelim,doya doya avlanalım..Sevgiler
Teşekkürler Cengiz Kırarız, bu şamandıralı avlarda hamsiden lapine, melanurdan izmarite daha bir çok balığın geldiğine şahit oldum. Yeter ki boru kurdu olsun, işe yaramaz balıklar ailesini de katarsak bu çeşit 20'ye kadar çıkabilir. Teşekkürler Teşekkürler, nickinden de bu inancın belli oluyor ve raporlarında da zaten şahit olmuştuk bu duruma. Teşekkürler Evet bence de deniz yaşamı açısından sevindirici Teşekkürler
Yandakiler sarpaları karagöz sandılarsa fena uyuz olmuşlardır bence de İyi bir yemle tekrar gidersek daha kayda değer balıklar alma şansımız yüksek. :thumb:
Teşekkürler Uygar, temin ettiğin yemlerle keyifli bir av yaptık. Elbette tekrarlamaktan büyük zevk duyarım. Sevgiler
Sarpa' yı bu kadar incitmeyelimHer balık yemeye tadmaya değerdir. Çorbasını yapabilirsin mesela. Tebrikler güzel av...
Ballı balıkçılar tebrik ederim. Tekne avcılarına bile kıskandıracak bu çeşitli ve bereketli av için devamını bekleriz.
Bugün kedilere verdim onlar da yemedi. Ben böyle kötü kokan deniz balığı görmedim, kabus gibi bir şey.
öncelikle balıklar için tebrikler sarpa aldığınıza göre bu balıkları anadolu yakasından malum yerden aldınız =)
Tebrikler Aret, oldukça bereketli ve yoğun bir av programı olmuş.Bir gecede 10 çeşit çıkarmak, üstelik marmaradan herkesin harcı değildir, elinize sağlık :thumb: Bir şey sormak istiyorum, spin düzeneği hakkında bilgi alabilirmiyiz, sanırım biraz farklı bir sistem uyguluyorsunuz.