Teşekkürler İsa abi Spin düzeneği basit, 10 gramlık ağırlıklı fırdöndüler var, bunları makineden gelen misineye bağlıyorum diğer tarafına da 1 metre beden yapıp rapalayı takıyorum.
Tebrikler aret gerçekten istanbulda bu kadar çeşit balık olması şaşırtıcı. daha iyileri ve çok çeşitin oltanı ziyaret etmesi dileğiyle.
10 çeşit balık süper. Değişik stillerle dolu dolu birgün geçirmişsin. Nicesine rastgelsin. İzmir civarlarında bırak 10 çeşiti, kıyıdan limitinde 10 balık tutmak bile mucize şu sıralar.
Güzel balıklar Aret abi, bende haftasonu tekirdağdan 4 tane mercan aldım yemlide onun harici hiç birşey gelmedi ispari bile yok,. Dalgakıranlar verimli oluyor İstanbulda. afiyet olsun.
Teşekkürler Volkan, Şu sıralar durumların nasıl olduğunu bilemem ama Ege'nin balık çeşitliliğini her zaman kıskanırım. Onun için böyle avlar bize büyük mutluluk veriyor.
Saol Furkan. Mercanlar benim de hastası olduğum balıklardan ama kırmızı rengi pek göremiyoruz İstanbul kıyılarında. Fazla kıyılamıyorlar heralde. Ailenin diğer üyeleri neyse ki kıyıdan av veriyor.
Tebrik ederim gerçekten çok güzel av olmuş, İstanbuldan bu kadar çeşitlilikteki balığın yakalanabilmesine çok sevindim, nice böyle güzel avlar dilerim
Bizim kadro! ne yaptınız yine karıştırmışsınız işleri, bu kadar balıkmı olur, salın kardeşim balıkları geri, balık kalmıyor bize. açlıktan teknenin dümenini yedik. Aret ve sevgili dostlar. ellerinize sağlık olsun. dahası bereketlisi bol olsun, hep rasgelsin. Not: Bu hafta bende bakacağım bu türlere indirdim tekneyi suya. tam tekmilinden havanın sıfır olmasını bekliyorum bakalım nasıl bi hayvanlar çıkacak bakalım. beklemedeyim..
Öncü ilaryalık görevini sen üstleniyorsun yani... Ama sen trofe has kefal değil miydin abi? Neyse, hele bir öncülük et de bak bakalım baltabaş, iribaş, kocabaş neler çıkacak. Hevesle ve merakla beklemekteyim.
Üstad, en doğru kararı vermişsin. Hep derim, tabii ki lüferin yeri ayrı ama sadece lüfercilik sana yetmez. Levrek, karagöz, eşkina gibi balıkların en babalarının hala bu sularda var olduğunu eskiden yaptığın gibi gösterip bizlere ilham vermeni bekliyoruz. :thumb:
Geleyim dersin bende sana o takımları el ile bastırırım Kaan. hedef belli aslında bako, mercan 8 kg ve üstü desem. inler şimdi buralar.... Evet kararlıyım bakalım. aret bu hafta dediğimm meraya takım basacağım. hayırlısıyla. babalar varki ne var hedef 8 kg üstü......