Erhan hocam üstte verdiğiniz bilgiden Marmara Yem'e saat 23:20 olmasına rağmen ulaştım.yardımcıda oldular. Verdiğiniz değerli bilgi için teşekkür ederim.
Üsküdar'da Ergin balıkçılık vardı. Herhalde devam ediyordur. Bir irtibata geçerseniz, yardımcı olabilir size bu konuda sanıyorum.
Selam, Naçizane eğer ince dokuma bir kepçeniz varsa , marina yada benzeri teknelerin bağlı olduğu yerlerde yosunlu bölgeleri kepçeniz ile tararsanız içinden mutlaka teke çıkacaktır.. Çıkan tekeleri içine deniz suyu doldurulmuş bir pet şişenin içerisinde muhafaza edebilirsiniz.. canlı yem daha makbul olacaktır. Saygılar...
Mamun, Boru kurdu İstanbulda canlı mamun ve boru kurdu satan yerleri arasam da bulamadım. İzmire gittikçe getiriyorum. Evde deniz sulu akvaryum yapıp kendim için üretmeyi dahi düşünüyorum Bu yemler mükemmel ve izmirde uygun fiyatla heryerden temin edilebiliyor. İstanbulda kırmızı deniz kurdu buldum bardakta 6-7 tane ancak var ve fiyatı 3-TL 'Mamun; levrek, çinekop, lidaki ve çipuranın en sevdiği yemdir' savım deneyimle sabittir. Bu yemleri temin edebilen istanbullu arkadaşlar lütfen adres ve telefonu bizimle de paylaşsın. Saygılar...