Istanbul'da Turna Avi 31 Mayis 2009

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında burman tarafından paylaşıldı.

1. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Sağolasın aytekin abim bende bunu bildiğim için senden istedim zaten avlak tarifini.Abi İnşallah 80- 90 cmler alırız bırdahakıne :)

2. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Yorumların için çok sağol.Rıfat bilirsin bu yalpa kaşıklarını falan ben hic kullanmıyorum normalde.Onun yerine sahte balıklardan kullanmak daha keyifli geliyor.Fakat o gün hava okadar kapalıdıkı daha parlak ve buyuk bır yemın iş yapacagını düşündüm.E bide tabı o ruzgarda 7 gr balık atmakta zor olurdu.O yuzden kaşık cazip geldi.Ama bundan sonra denerim arada bir :)

3. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Çok sağol . Dediğin gibi cok zordu botu kullanmak.Suya indiğim yer rüzgarı tam karşıdan alıyordu açıga çıkar çıkmaz benı il sazlıklara vurdu rüzgar :) sonra mücadele ede ede kuytulara ulastım. Motor kesin şart bu işte yoksa cok agrın oluyor : )