Teşekkür ederim. Takipte olacağım ama tek şartım Diren. O aralar dalgınlığıma gelipte bakamazsam beni bir çaldır.
Diren Almanyaya gitse gelirim.Ben onu hakikaten çok özlemişim,hele sohbetlerini. Tabi bu arada orda olursa hemde seni görmüş olurum.
Gaipten bir ses - Yorgun olupta, uykusu gelen yok mu? Balli - Var.!! Gaipten bir ses - Yat o halde, ne oturuyorsun kös-kös? Balli - He yav, afedersin, sayın ses. Gaipten bir ses - Tamam o halde, hayırlı geceler, iyi uykular gubani. Balli - ... zz ...zzz ...zz
Gürol abicim, Msn'i geç gördüm, gördüğümde de sen kapatmıştın. Yazdıklarınla beni nasıl mutlu ettin anlatamam En yakın zamanda bir organizasyon yapacağız ve içinde ben de olacağım, merak etme Ama olur da gelemezsen dert etme, 5-8 Ekim'de ben Samsun'a geliyorum
gerçekten gözümüz gönlümüz açıldı şennur hanım o doğa resimleri balıkçımız,tırtırtılımız,koyunlarımız işte bunlar türk insanının bir parçası gerçekten içimiz ferahladı teşekkür ederiz kalın sağlıcakla.
2 dakika girmedim, bol aksiyonlu, dalan çıkan, batmayan kafkas oynayan sahte balık oldum hee, ama duuuuur sen duuuur Sennur-Diren; bir sonraki organizasyonda görüşürüüüz... hihi
Hiiiiiiiiii! çok korktukkkkkk Ben özlemedim ki seni göl kenarı özledi Çağır onu gelsin diye bana göl kenarı söyledi
internet ortamından 10gün uzak kalınca böyle güzel konuları kaçırmışık gerçekten harika bir yermiş insanın böyle bir yerde çadır kurup günlerce kalası geliyor büyük şehrin kalabalığından bıkan insan için burası insana cennet gibi gelir
Sağolun Zait bey, siz de sağlıcakla kalın. Daha güzel günler sizlerin olsun inşallah. Senin uzak kalmanı bekledik Mustafa ağabey ama yine yakalandık işe bak. Valla bana kalsa değil çadır kurup günlerce kalmak, bir ömür oralarda yaşamak isterim.
Güzel bi kaçış olmuş.Fotoğraflar herşeyi anlatıyor.Sanki konuşuyorlar. Ellerinize sağlık. Birde bu fotğraflarda güzel dostluklar ve doğanın içinde gülümseyen yüzler olunca daha da güzel oluyor.Nice kaçışlara.
Çok teşekkür ederiz Ali Kemal bey, Ankara çevresinde de burayı aratmayacak yerler olduğunu düşünürsek, bize de size, benzer bir kaçış dilemek kalıyor
İstanbul'un firarilerinin dikkatine! Bir sonraki firar için konuştuğumuz ildeki öğrencimin ailesi, her türlü hazırlığı tamam olarak bizi bekliyor, bilgilerinize
Emiceyi ekmenin en kestirme yolu. Ordan oraya, burdan şuraya. Hoop acaba nereye? Gürol abi, bunlar kötü/hain planlar içerisindeler abim, dikkat et.!!