Hayvan hakları derneği bir üst katta işin şakasını bir tarafa bırakırsak,gördüğün onca oltacının yakaladığı balık 1 tek gırgırın yakaladığı balıkla mukayese bile edilemez şöyleki;Dün balığa gittim epeyce balık yakaladıktan sonra ailece görüştüğümüz gırgırı olan bir arkadaşımın teklifi ile bugün sabah erkenden denize açıldık.mola (çevirme) yapıldıktan sonra merakla ağın neler getireceğini beklemeye başladık.Ağ çekildikçe şaşkınlığımdan nutkum tutuldu.Tahminen 8000eek:arkadaşımın söylediği) ) Lüfer tekneye alındı..hemen rota limana çevrildi telefonla irtibat kuruldu limana geldiğimizde kamyonetler hazır bizi bekliyordu.. Tabiii bizde nasiplendik bir kasa Lüferle Diyeceğim şuki..Oltacının yakaladığı balık devede tüy(yada kulaksız deve ) deeeep not:Mesaj atıldı
Arkadaşlar ben bu işe başka bir sitede daha rastlamıştım. Aynı şeyi orayada yazdım. Bu konuyu İBB iletişim koordinatörüne bizzat kendim söyledim. Bir bakacak ama pek ümitli olmayın. Bi ara başkanın kendisinede söliycem.
ya aslında bu iş öyle sitedeki gibi 100 - 200 kişinin mailiyle olmayacak gibi galatada, unkapanında beşiktata vs gittiğiniz yerde imza kampanyası başlatsak sayı 10.000 lere ulaşsa belki ses getirir, tv kanallarınada haber verilir bu olay böylece birazda olsa medya baskısı da işe yarayabilir siz ne dersiniz?
ilginiz için teşekkür ederiz. yeterki bu işi yapacakların kulağına gitsin. seçimlerde yaklaşıyor. bir sürü inşaat ve altyapı çalışması başlayacak. bu işler başlarken sarayburnu tarafına böyle bir iskele sıkıştırsalar yeter. nasıl olsa gelip bize oy isteyecekler. bu seçimde oldu oldu, olmadı bir dahaki seçime kalır.