İşte Serdar Köylü,avımız ve söyleşilerimiz.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ama en yüreklisi sensin diğerleri pek ortalığa çıkmıyor değilmi.

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Yooo tepki verenler olmuş, ben sessiz kalmıştım o raporunda.
    Serdar abi 2. kez senle ilgili ne düşünmemiz gerektiğini yazmasa yine yazmayacaktım. Zevk almıyorum ön plana çıkıp didişmekten, hatta kendime kızıyorum. Muhtemelen uykum kaçacak bu gece, her türlü zarar yani.

İyi geceler.

3. canözüm

canözüm mehmet seven

vedat abim senin kalbin o kadar geniski o kadar guzelki butun o guzellikler kalbinde toplasmis sanki sen bizler icin bir idolsun serdar beyde saniyorum kutahyaliymis hemserim oluyor hemde gedizli yenimi eskisindenmi bilmiyorum ama ikinizinde boyle guzel trofelerde bulusmaniz diolegiyle

4. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Rüyanda beni gör emi.:D :D :D

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Çok teşekkürler.

Benimle didişip bundan keyf alanlarda var.Ama işte sizler olmasınız çoktan bu forumdan ayrılırdım.

Sevgiler

6. canözüm

canözüm mehmet seven

vedat abim sen bize lazimsin bayramda geliyorum nasipse elinide operim sadece balik icin gelecegim tahminen ama yazin seninle taaaaaa midilli bankolarina gidecegiz nasip olursa eger benim yeni tekneyle seninle avlanmak bana inan cok zevk verecektir abim

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bu habere çok sevindim sevgili Mehmet sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Sevgimle kal

8. göksel

göksel göksel özkan

foruma fazla katılamıyorum ama, serdar beyi hep desteklemiş haklı görmüş birisiyim ,analitik düşüncesi, bilgilerini ve kanıtlarını sunmasına rağmen, haksız eleştiri alması beni hep üzmüştür.bazen vedat abiylede laf dalaşını da anlamsız bulmuş, bunlar neden anlaşamaz dinleşemez fikirdaş olamaz, hayret! demişimdir,ben haklı çıktım, akıl bilgelik dostluk haklı çıktı,
    şimdi bu forumu daha bi sevdim..:) saygılar.,sevgiler

9. emreseven

emreseven Emre

Hayır, bende buradayım.Daha önce de yazmıştım.Kimsenin sizin engin bilgilerinizden tecrübenizden şüphe ettiğini falan düşünmeyin.Ancak keşke her raporunuz bu rapor gibi olsa,Orhan Amca'ma laf atma, yorum yazmayanlara kızma vs gibi tatsız şeyler olmasa.

Açık konuşayım, sırf bu gereksiz atışmalar yüzünden raporunuzun tamamını bile okuyamıyorum.

10. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Etti iki ,yetmez, daha lazım ,bu forumda onbinlerce kayıtlı üye var.Azınlığın sesi olmayınızki, düzeleyim.

Sevgiler

11. emreseven

emreseven Emre

Vedat amca,

Burası dolsa ne olacak ? Düzelmeyi değil, forumdan ayrılmayı, uzunca bir süre yazmamayı tercih edeceksiniz.Biz bunu istemiyoruz.

Sizden bilgi edinebileceğimiz raporlar, tecrübelerinizden faydalanabileceğimiz bilgiler istiyoruz.Çok bişey değil aslında istediğimiz.

Sadece rapor ve bilgi içeren konular..

12. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    Tebrikler güzel ve ani bir av olmuş her halinden belli :)

13. yenichery

yenichery Hasan Basri

Vedat Bey,

Yazı tarzınızdan zaten düzelmek (Düzelmekten neyi kastettiğinizi bilmiyorum) bir kaygınızın olmadığı anlaşılıyor.

Sanırım varlığı itiş, kakış, yarışta arıyoruz. Bu nedenle yazılan her mesaj size +1 katıyor. Ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor.

Sizi insanlar üstad olarak kabul ediyor. Tıpkı Orhan bey gibi, diğer üstadlar gibi. Bu nedenle yarış v.s. sizin dışınızda şeyler olmalı. İnsanlar sizin emeğinize, tecrübenize, bilginize saygı duyduğu için yazma ihtiyacı hissediyor.

Temiz paylaşımlarınızın devamı ümidiyle...

14. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk

Hasan Basri Bey

Anlaşılıyorki 4 senedir üye olupta tek bir mesajla yetinmeniz,ne benim nede orhanın o bahsettiğiniz emekti,tecrübeydi bilgiydi konularına saygı duymadığınızın göstergesi.

Daha ne diyeyimki

Sevgiler

15. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yani kendinle ters düşüyorsun.Yazdıklarından bu çıkıyor değilmi Volkancığım hooked.

Sevgiler

16. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Dolsamı dolarmı sence.

Siz terazisi doğru tartmayanlar,ayarı kaçmış olanlar,paslanmış olanlar,vermeden almayı yeğleyenler,hadi daha ne kadar varsanız dökülün.Dökülünki anlayalım ve ona göre davranalım.

Forumun altına dinamit koymaktan vazgeçin.Fitiliniz ıslak tutuşmazki.

Sevgiler

İşte bunu esirgemem

Ah volkan ah bunların hep sebebi sensin

17. emreseven

emreseven Emre

Vedat amca, amca diyorum.Elimden geldiğince kırmadan incitmeden bazı şeyleri söylemeye çabalıyorum.Lakin sizin hakaret etmenizi gerektirecek bir durumda yok ortada.

İsterseniz attığım mesajı tekrar okuyun.Siz ne derseniz diyin,istediğiniz hakareti edin, saygımı asla kaybetmeyeceğim.(Yaşınızdan ötürü,büyüğümüzsünüz,balıkçılıkta duayenimizsiniz).

18. rogue

rogue mert

keyifli avlarınızın devamı dilerim sevgi ve saygılarımla. daha güzel trofeler sizlerin bizlerin olsun inşallah elinize emeğinize sağlık :)

19. talip yeşiltepe

talip yeşiltepe talip yeşiltepe

yaa arkadaşlar;bir kişiyle tanışmadan o kadar ahkam kesiliyor ki şaşırıyorum.ben vedat abiyle tanışmadan önce daha fevri daha sert olduğunu düşünüyordum.tabi bunda raporların ve tartışmaların etkisi olmuştur.fakat tanıdığınızda ne kadar babacan bir insan olduğunu daha iyi anlıyorsunuz.burada yazılan menfi düşüncelerin pişmanlığını yaşarsınız diyebilirim.vedat abi kal sağlıcakla :)

20. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    :)

Nasıl görmeniz gerektiğini söylemek benim haddim ve işim de olmaz zaten. Gözünüz var, kulağınız var, kendi bildiğiniz gibi görürsünüz elbette.

Ama sizin baktığınız noktadan görünmeyen pek çok şey olduğunu, benim aslen bunları göstermek istediğimi eklemem lazım. Ama bu çok dedikodu, çok uzun çok irrite edici bir şeyler yazmak demek.

O nedenle, kabaca, basitçe açıklayayım.

Biz buradan bakınca, "Ahanda Vedat abi rapor açmış" diyoruz. O malum "çuvalla tutmak" meselesinde olduğu gibi, "Yuh artık yahu" dediğimiz hususları görüyoruz. Ama bu sözü orada söyleten arkaplanı bilmiyoruz.

Vedat Abayoğlu'nun hayatını, dertlerini, uğraştığı şeyleri bilmiyoruz.

İnternete yansımayan, çevresinde dönenleri bilmiyoruz.

Bu ortamda gelişen olaylar, Vedat Abiyi öyle bir yere getiriyor, böyle abes, ebleh sözler ediyor sonuçta. Ve o arkaplanı bilmeyen için bu sözler "hoppala..." denecek sözler oluyor elbette.

Aynısını Vedat abi'de yapıyor. Haklı haksız, kendisine laf sokulması, başına çorap örülmeye çıkılması vs. vs. yüzünden çevresine bakışı öyle bir at gözlüğüyle kısılmış ki, pek çok şeyi haddinden fazla, gereksiz sertlikte algılıyor. Sonra da gene aynı şekilde gereksiz savunmaya geçip, haksız duruma düşecek şekilde lafı indiriyor.

O yüzden diyorum ki, Vedat abinin çıkışlarını, sizin bizim çıkışlarımız gibi algılamayın. bu adam, öyle bir adam değil. Onu ve Sivrice'yi yakından tanıyor olsaydınız, hak verirdiniz.

Ve burada, Vedat abinin doğru yaptığını, haklı olduğunu da iddia etmiyorum asla. Şöyle düşünün. Bir tartışma var, 5 kişi oturmuş. Aralarından biri çıkıyor, geliyor, foruma "ahanda böyle" diye cevap yazıyor. Ne bu, neyin cevabı, nedir, ne değildir, hiç bir fikrimiz yok. Sonra da biz sadece o lafa istinaden yorum yapıyoruz aynen.

Kısaca, Vedat abinin neyi neden söylediği çetrefilli bir konu. Ama ne söylemek istediği derseniz, o zaman aslında sözlerindekinden çok daha farklı bir şeyi kastettiğini anlayabilirsiniz.