Sagol gurbetci dostum,Art-Nr 2753,bulabilirsen tavsiye ederim,ebayde arasira düsüyor 100 euro civari fiyatla satiliyor kulanilmisi...
bir arkadaşım bir Sportex kamıştan bahsetmişti üretimden kaldırılmış artık ama adeta düğüm gibi sarardım demişti bu doğru mudur?
Türkiyeye ithal makine kamış girişlerinin ilk yıllarında DAM makine ve sportex kamış gelmişti..70-80 lerde yanlış hatırlamıyorsam o tarihlerde istanbul harbiyede bir binanın en üst katında ithalatçısı vardı.. Yanlış değilse,Cavit bey di galiba..orjinal malzeme getirirdi..alman malı .. http://www.sportex.de/EN/about_us.html rakamlar tuzluda... http://www.avmarketi.com/asp/product/4824/SPORTEX-VERTIKAL-PRO-VP-2004-kamis
Doğrudur meslekdaşım. Bahsettiğin ithalatcı Cevat ağabey rahmetli oldu. Şimdilerde Hek-Bam şirketi Kızıltoprakta Shell Benzin istasyonun arkasındaki sokaktaki ilk evin altında faaldir,ancak keyfe keder çalışmaktadır. Rahmeti depolarını orijinal mallarla doldurmuş halende onları satarak açık kalmaktadırlar. Sevgimle kal
Ogünlerde 250 DM'ye aldığım 3,50 sportex kamışım halende iş görmektedir sevgili Selim.(Turuncu renk) Ben bu kamışı Yunus Balıkcılıktan almıştım. Sevgiler
Öhh höumm... Eee, şeey, pardon abiler. Sarı, turuncu, portakal rengi. Ya şu "ihtiyar"ların muhabbete bak. Yerim ben sizi yerim, yerim o tombul yanaklarınızdan.
Vedat abi turuncu,acik sari ve kahverengi olanlari halende yeni olarak(iflaz eden firmanin mali)satilmakta..Seninde demis oldugun gibi 250 mark yani su anda 125 euro gibi fiyatlari var,cok arastirma yaparsaniz 70 euroyada bulunur teleskopik olanlari,bu modeller en kaliteli bir sekilde cam elyafindan yapilmisti zamaninda,parcali olanlarini bulmak imkansiz gibi bir sey,ben gecen sene dört parcadan olan bir ciplak kamis aldim,sadece kamis,ne makina tutacak yeri ne halkalar nede sap kismi var,ileride kendim yapmak icin sakliyorum,günün birinde yaparim elbet,zaman gerekli,saygilar abi...
Geçmişte İstanbulda bir vitrinde Avrupa malzeme gördüğümüzde yapışırdık cama.. - Adamlar neler yapıyor...derdik.. hayran hayran şimdilerde , - Hangi kamışı tavsiye edersiniz?? onumu alsam ? bunumu alsam ? DAM Quıck 330 - 1970 model... o yıllarda İstanbulda kullanılan makine
Eyvaaah, abi ne yaptın? Şimdi Selim abim dayanamayıp stoğu silkelerse forumda yer kalmayacak resimlemeye.
Bazılarına kıyamaz, bazılarına da sıra gelmez ancak gönlünce güzel avlarda kullansın inşallah. Muvaffak abi yeri gelmişken Selim abimi sana şikayet etmek istiyorum. Bir kere sadece bir kere muhteşem bir alabalıkla ağzımıza bir parmak bal çalıp öyle bıraktı. İkincisi ne zaman hiç umut yok abim?
Sevgili selim ben bildim bileli bu alemin eskilerindendir.. ve bu alemdeki en meraklı , paylaşımcı insanlarından birisidir.. belki son zamanlarda gözükmüyor ama herhalde kendine görede bir mazereti vardır.. ( mazeret diyorum zira sevildiği için... bu aleme karşı sorumlulugu olduğu için.. ) kendince vardır bir bildiği..