Resimdeki makara Bir D.A.M. 110 Microlit'tir. Bu makarayı o günlerde İstanbulda tam manasıyla kullanan iki kişi vardı öne çıkan. Biri rahmetli Ustam İbrahim Bilge diğeride naçizane bendeniz. Halende elimde vardır ve faaldir.Ustamla Istranca dağlarında alabalık avlarında kullanırdık.
Haklısın ustacım bu bir alt modeli.. benim kullandıgım 330 du .. aşagıdaki makineler daha sonraki yılların ve bende mevcut çok ta saglam dır. ayrıcaDAİWA GS 6 - AX250 ..gibi hatıralar .. mevcut ama internete baktıgımda eski makineler in antika ederi yok ..
Öyle sevgili kardesim Nuri,bazilarini sadece saklamak icin aliyorum ve bazilarinada sira gelmiyor.. Balik avlarimin fotolamasina gelince,hakikatten cok avlarim oldu o senin bahsetmis oldugun alabaliktan sonra lakin buraya cok fazla ekleme yapmak istemiyorum(hava atmak istemiyorum)ben daha cok balik avindan zevk alan kisiyim yoksa bu büyüklükte,su boyutta olmasi beni ilgilendirmiyor,balikta olmak,dostlarla güzel zaman harcamaktan haz alan biriyim,tabiki cok degisik sekildeki baliklari avladigim zaman,güzel kareleri fotoladigim zamanda buraya eklemek isterim...
Böyle bir kösemiz oldugunu hatirlatmak isterim abilerim... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=27565
Sevgili Selim abim, Mütevazi gönlünün hassasiyetine saygım sonsuz. Son cümle ile yüreğimize su serptin abim. İnşallah o güzel günler pek yakındır, bekliyoruz hasretle. Saygılarımla.