İşte Trofe... İşte Bayındır barajı ve Sudak...

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında eyeofnight tarafından paylaşıldı.

1. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine:
    okuma avanger av 30, okuma avanger av 45, shimano alivio 4000 fb
    Tebrikler.Güzel bir sudak

2. LapinCash

LapinCash

Tebrikler Nihat abi tek olmuş ama tam olmuş sonunda olmuş yani..Tekrar tebrikler..Banada pek 3.5 kg. gibi gelmedi ama yanlış anlama..Resimlerde genelde bayağı bi küçükü çıkıyor ondandır ;)

3. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    herkese değerli yorumları için çok teşekkür ediyorum...:)

size ayrıca cevap vermek istedim. ben burda bu ve bunun gibi çok konu açtım barajın durumu hakkında çok bilgi verdim. size de ayrıca belirtiyim barajın çevresinde oturmayan veya baraja devamlı balığa gitmeyen bir kişinin orada 1 tam gün (24 saat) içinde avlayabileceği balık sayısı taş çatlasın 4 adettir ki kim 24 saat orda durmayı göze alabilir. sudak olacağını garanti edemem kadife de olabilir.bu siteden 50 kişi bu konuyu okuyup bayındır barajına balığa gitse yarısının eli boş döneceğine de adım gibi eminim.(kimsenin beni yanlış anlamasını istemem kesinlikle amacım sizi küçümsemek değil çoğu kişi de beni anlar. bi yere balığa gittiğiniz zaman oranın yerlilerinden tavsiye alırsınız kimi zaman... ben de bu barajın yerlisiyim balığın nerede yattığına kadar biliyorum. tutulmuyo ayrı mesele... içiniz rahat olsun orda balık kalmayacağını düşünsem en başta ben vermem adresi çünkü devamlı gidip geldiğim bi yer balığının bitmesini ister miyim..?