Kadro süper av süper ötesi olmuş videoları izledim daha iyi ve güzel balıklı avlarınız olsun inşallah. Minekopunda maaşallahı var En kötü av gününüz böyle olsun.....
Teşekkür ederim abi, şimdilik minekopla idare edeceğiz, inşallah levrek ve lüferleri yakaladığımız günler de gelecek şimdilik onları sadece ümit yakalayabiliyor biz de bir gün kavuşacağız paşalara
Teşekkür ederim, yemli ile ilk minekopum oldu, tutmadığım türlerden biriydi, inşallah at-çek ile de yakalayacağımız günler gelecek
Her ihtiyaç bir icat yaratırmış yasin Ayakkabı bağcığı,patlıcan,domates,tencere ,tava... her şey mümkün :laughing:
En son onun balığı kaçırdıktan sonra artık aynı yere atmıyorum zaten ama benim yarım saat avlandığım bölgeye gelip ilk atışta balığı alabilme gibi bir yeteneği var ümitin
Önce klasik malzemeyle tutmayı başaralım ardından biz de muhtemelen fantastik hareketlere girecez ustam ilk iş kamışı değiştirmek, Ama söyliim bak minekop katili kamışımı değiştirmem:laughing: sadece spini değiştiririm, zaten elimde iki tane spinlerden bir tanesini satmayı düşünmeye başladım
Yasin kullandığımız silikonlara kadar aynı işte biliyorsun Bu durumda takılman gereken yeri sen biliyorsun zaten ,konuşturma beni
Teşekkürler vedat amca videolarda görünen benim, ümit kendi takımını bana verdi balığı çekmeyi de tecrübe edeyim diye