Yasin tüm ekibi canı gönülden kutlarım.Artık bişiler olacak senden bende kanaat getirdim balıkta almışsın izin işinide halletmiş oldun böylece devamlarını dilerim her şey gönlünüzce olsun tabrikler.
Teşekkürler recep abi hanımla anlaşmayı yaptık bir hafta çıkıp bir hafta çıkmamaya ama sanırım ben pek uyamayacağım bu anlaşmaya, daha 2 gün önce gittim şimdiden kanım kaynamaya başladı bile Valla ben de kendime kanaat getirdim ama bi de denk getirebilsem balığı at-çek ile daha iyi olacak iyi ki yemliyi bırakmamışım yanıma almışım, o da olmasa yine hiç birşey yakalayamadan Ümitin yakalayıp bize verdiği balıklarla dönecektim sonra da hanıma yine ben tuttum diye yalan söyleyecektim:laughing: :laughing:
Yasin merhaba, birşey merak ettim bu avı İzmir'demi yaptın? Türler bizim buralarda pek görülmeyen balıklar... Balıklar için tebrikler çok iyi av...
Teşekkürler evet İzmir-Şakran arası bir merada yakalandı balıklar ben de buralarda yok sanıyordum ama bu türler varmış
teşekkürler abi özel mesaj da atacaktım özür için ama özel mesaj atamıyorum sana sanırım ayarın kapalı